Fight Cancer Night komt terug met derde editie!

01 Oct 2019

Meierijstad - Afgelopen jaar vond de tweede editie plaats van de Meierijstad Fight Cancer Night in Boerdonk. Dit was een geweldig spektakel en een groot succes met maar liefst een gigantische opbrengst van € 44.000!

In 2020 komen we terug met editie 3! Een groot aantal deelnemers hebben zich al aangemeld of hebben interesse getoond. We zoeken ondernemers of afvaardigingen namens een onderneming die willen strijden tegen kanker. Iedereen heeft er natuurlijk wel eens mee te maken. Tegelijk zijn ondernemers ook vaak zo druk bezig met "ondernemen" dat ze te weinig tijd hebben om te werken aan hun fysieke gezondheid. Dat gaan we dus combineren in dit evenement.

Wat gaan we dan doen?
We zoeken 12-16 ondernemers die vanaf begin 2020 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Na verloop van tijd worden deze ondernemers dan aan elkaar gekoppeld. Gekeken wordt naar capaciteit en gewicht en uiteindelijk zullen ze dan tegen elkaar in de ring komen te staan. Uiteraard in een echte boksring.

Mag ik ook namens een bedrijf mee doen?
Ja, dat mag. Als je verbonden bent met een bedrijf en je bent zelf niet de echte ondernemer achter het bedrijf mag je worden afgevaardigd. Let wel: het bedrijf zelf moet er natuurlijk wel van weten en hier achter staan.

Wanneer is de grote finale?
De grote finale waarin zal gaan plaatsvinden is op 22 augustus 2020. Met echte opkomstmuziek, professionele jury, Jeroen Post weer als ringspreker en natuurlijk Joop Ubeda weer als scheidsrechter! We gaan er weer een super avond van maken voor het goede doel.

Wat is het goede doel?
Ook dit jaar is er voor gekozen om Fight Cancer & Kika Kinderen Kankervrij te koppelen als goed doelen. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we zoveel mogelijk geld op te halen hiervoor.

Meer info?
Interesse of vragen? Stuur een e-mail naar info@fightcancernight.nl. Wij beantwoorden deze dan graag.