Hoge opbrengst bij Rollercoaster Run in Biddinghuizen danzij radio538 DJ's

14 Jul 2019

Zo'n 250 lopers hebben zaterdag ruim 56.000 euro opgehaald voor Fight Cancer. Ze deden mee aan de tweede editie van de Rollercoaster Run bij Walibi Holland in Biddinghuizen.

De hardlopers legden zaterdagavond een parcours af van 5 kilometer. De route ging om en door het park. Niet heel ingewikkeld of zwaar. Maar wel wat eigenaardig; zo tussen de attracties door. Onder de deelnemers waren ook Barend van Deelen en Daniël Lippens. Zij zijn dj's van Radio 538.  Wie meedeed aan deze ‘funrun’ kon zich laten sponsoren. Met hulp van Radio 538 werd dat een aanzienlijk bedrag. Deelnemers mochten ook een ritje maken in twee achtbanen. Niet alleen de bekende Lost Gravity, Xpress: Platform 13. Maar ook de hybrid coaster Untamed, die twee weken geleden is geopend.

Radio 538 vaardigde twee teams af, met aan het hoofd de twee genoemde dj’s. Samen brachten zij al ruim 20.000 euro bij elkaar. De totale opbrengst werd na afloop overhandigd aan Limore Noach van Fight Cancer. Het geld gaat naar kankeronderzoek.