Voorbereidingen Meijerstad Fight Cancer Night 2019 in volle gang

09 Apr 2019

Voorbereidingen Meierijstad Fight Cancer Night 2019 in volle gang!

De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen strijden tegen kanker. In 2019 is ook gekozen voor Kika en Fight Cancer. Actiepagina’s worden aangemaakt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen.

Het deelnemersveld bestaat nu uit 8 mannen en 3 vrouwen. Een oneven aantal en een gevecht tussen man en vrouw is natuurlijk niet echt leuk. Voor de man óf de vrouw… Het zou daarom leuker zijn als we nog 1 vrouw er bij zouden krijgen Mocht iemand dus nog interesse hebben, meld je dan snel aan. Voorwaarden zijn feitelijk: ondernemer of uitkomen namens een bedrijf. Ervaring met kickboksen is mag maar hoeft niet.

Fight Cancer Night

Waarom gekozen voor Kickboksen?

De associatie met kickboksen is bewust gedaan. Niet alleen wordt je van de traningen enorm fit maar leef je met je mede-deelnemers ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 17 augustus 2019 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan al tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker. De avond belooft een groot spektakel te worden.

Wanneer wordt er getraind?

Daarin ben je volledig vrij. Je kunt deelnemen aan alle vrije trainingen maar ook personal training krijgen. Elke zaterdag is er een gezamenlijke training bij Meliani Fight & Fitness in Veghel.

Meer info

Check de website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Wilt u meer specifieke informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.