Inschrijving Swim to Fight Cancer geopend

19 Apr 2019

Na een geweldige eerste editie in 2018 zal de Piushaven dit jaar weer volstromen met de zwemmers van de Swim to Fight Cancer Tilburg. Wil jij dit jaar ook meedoen? Dan kun je jezelf vanaf nu inschijven! 

De lokale organisatie van betrokken Tilburgers, onder de hoede van de landelijke stichting Fight Cancer, maakt de Swim dit jaar nóg toegankelijker. Verschillende afstanden waaronder voor kinderen, senioren, vriendenteams én bedrijventeams maken dat iedereen zijn steentje kan bijdragen aan de strijd tegen kanker, ook de wat mindere zwemmers. Natuurlijk zullen ook dit jaar weer zwemclinics worden georganiseerd, zowel in het zwembad als in open water, zodat iedereen goed voorbereid kan verschijnen op 25 augustus!

Programma tijdens en na de swim

De strijd tegen kanker is serieus, en juist daarom is het belangrijk het leven te blijven vieren. Dat gebeurt ook dit jaar met een programma tijdens én na de Swim. Voor de zwemmers, voor hun families en vrienden, maar ook voor alle andere bezoekers. Zondag 25 augustus kan dus rood onderstreept in de agenda voor de Swim to Fight Cancer Tilburg!

Inschrijven kan vanaf nu, via de (vernieuwde!) website.