Deelnemersinformatie STFC Amstel 2023

04 Jul 2023

 

Swim to Fight Cancer Amstel 2023 – Het aftellen is begonnen

Zaterdag 8 juli is ineens verrassend dichtbij. Dan spring jij samen met maar liefst 254 deelnemers de Amstel in. Wat zijn we trots dat er zoveel enthousiaste mensen zijn die spontaan in actie willen komen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen. Inmiddels passeren wij de € 130.000. Een fantastisch bedrag waar de onderzoeken weer de nodige stappen mee kunnen maken. Fantastich dat jij daar een belangrijke steen aan bijdraagt. 
 
Wij verwelkomen jou graag op zaterdag 8 juli aan de Amstelzijde, Amstelveen (restaurantzijde). Vanaf 12.00 uur is de registratiebalie open op het terrein van GIGA Storage. Dit terrein bevindt zich om de hoek van de Amstelzijde. Eenmaal op de Amstelzijde wijst de weg jou vanzelf naar de registratietent. 
Deelnemersinformatie
De deelnemersinformatie kun je vinden via onderstaande link. Lees de deelnemersinformatie goed door om optimaal voorbereid te zijn voor jouw swim. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze het beste stellen via info@amstel.swimtofightcancer.nl
Deelnemersinformatie
Participant information

Een warme dag
Zaterdag 8 juli belooft een warme dag te worden. Dit betekend dat we extra alert moeten zijn op onze gezondheid. Zorg dat je in de dagen voor de swim goed drinkt en dat je op de dag zelf voldoende voeding bij je hebt. Daarnaast is er de mogelijk om bij een van onze horecapartners, restaurant Loetje of Heisa, drinken te kopen om jezelf goed te kunnen verzorgen.

Wetsuit

Gezien de watertemperatuur (22+ graden) en de voorspelde buitentemperatuur tijdens de swim raden wij het af om met een wetsuit te zwemmen ivm kans op oververhitting. Om deze reden zal Dare2Tri niet aanwezig zijn bij de training woensdag 5 juli. Jouw bestelling voor het gehuurde wetsuit is daarmee gecanceld en je ontvangt na de swim jouw geld terug. Mocht je nou echt niet prettig voelen in open water en jouw pak ondanks ons advies toch willen ontvangen, mail dan voor 4 juli 15:00u naar judith@fightcancer.nl dan zorgen wij dat je zaterdag in je pak kunt zwemmen. 

Zwem je ook mee tijdens de laatste training?

Bereid je optimaal voor en voor zie je zelf van de laatste tips & tricks van onze trainers John & Justin Heijsteeg. De laatste training vindt plaats op woensdag 5 juli van 18:00u tot 19:00u in de Ouderkerkerplas. 

Aanmelden zwem-mee training
De laatste week om nog zoveel mogelijk donaties op te halen!
We geven je graag nog wat tips waarmee je het aantal donaties flink kan laten stijgen. 
  • Deel je actielink incl jouw motivatie WAAROM je zwemt met je actielink in je social media en tag alle mensen persoonlijk die hebben gedoneerd om ze te bedanken? 
  • Deel jouw motivatie en actielink via whatsapp en geef aan welke onderzoeken met de donatie worden gesteund: Meer info onderzoeken
  • Deel de aftermovie van de vorige editie Swim to Fight Cancer Amstel en geef aan dat jij dit jaar ook gaat zwemmen voor meer en beter onderzoek naar kanker (vergeet niet jouw eigen actielink in het bericht toe te voegen zodat jouw omgeving direct kan doneren.
  • Deel foto’s of video’s van jouw trainingsmomenten en vraag daarbij jouw omgeving om jouw actie te steunen en vergeet jouw actielink niet toe te voegen?
Deel jouw verhaal!

Iedereen die mee zwemt heeft een eigen verhaal. Voor wie of met welke gedachte zwem jij mee? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en zouden deze graag willen delen op de website en een mooie post op Social Media. Stuur jouw verhaal in een paar zinnen naar info@amstel.swimtofightcancer.nl
    
Wij wensen je heel veel succes en vooral ook plezier bij de voorbereidingen voor jouw Swim. Houd onze websiteFacebook en Instagram in de gaten. Je vindt er in deze laatste weken vaak updates.   
 
Team Swim to Fight Cancer Amstel
www.swimtofightcancer.nl
Samen onze droom waar maken: Love life. Fight cancer.