College Tour met Dennis van der Geest

30 Sep 2014

Een College Tour zet je niet zomaar neer. Er is maandenlang hard gewerkt door JCI Het Grootslag –een netwerkorganisatie voor jonge ondernemende mensen - samen met het Martinus College in Grootebroek, om een super avond neer te zetten. 

Er is een College Tour georganiseerd waarbij de leerlingen van het Martinus College en ondernemers uit de buurt bij aanwezig mochten zijn. De opbrengst van de kaart verkoop is geheel ten goede gekomen aan Fight cancer. Ook zijn er op het Martinus College acties georganiseerd door de leerlingen in de eerste weken van het nieuwe schooljaar om ook zo nog extra geld op te halen. 

Columnist en journalist Mathijs Bouman (RTLZ en DWDD) heeft onze ambassadeur Dennis van der Geest het vuur aan de schenen gelegd tijdens de College Tour op 12 september. Hij wilde alles van hem weten, van zijn schooltijd tot zijn opvoeding, van judo?kampioen naar zijn carrière als DJ en nog heel veel meer. 

Ook de ruim 300 leerlingen van het Martinus College én de ondernemers van JCI Het Grootslag mochten Dennis ongecensureerde vragen stellen. Dennis gaf heel open en eerlijk antwoord op alle vragenIedereen zat op het puntje van zijn stoel, en het uur vloog voorbij. 

Na afloop was er een ondernemersborrel. Geïnteresseerd en energiek werd hier met elkaar van gedachten gewisseld over uiteenlopende onderwerpen. 

Tijdens het ‘Love Life. Fight cancer. Schoolfeest’ liet Dennis zien dat hij een super DJ is. Hoewel het publiek jong was en zijn muziek dus iets werd aangepast, gingen alle voetjes van de vloer, werd er luid meegezongen en heerlijk gedanst. 

In totaal is er een (voorlopig) bedrag opgehaald van €6.370! Een super resultaat met grote betrokkenheid van de plaatselijke ondernemers en de leerlingen en leraren van het Martinus College.?