Bericht van het bestuur: het gaat door!

23 Apr 2021
Achterhoek, 23 april 2020

Beste allemaal,
Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: wij hebben de beslissing genomen Swim to Fight cancer Achterhoek te verzetten naar 2021. Onze gezondheid is ons grootste goed en wij zien geen mogelijkheid een veilig en mooi evenement te kunnen neerzetten. Zeker gezien het feit dat we ook met veel kwetsbare mensen te maken hebben.

Save the date 2021
Het goede nieuws is dat de datum voor volgend jaar al is vastgelegd. We gaan zwemmen op 12 september 2021, dus save the date! Alle inschrijvingen en donaties gaan mee naar volgend jaar en de website zal geopend blijven om te kunnen doneren. Wij begrijpen uiteraard dat je hoofd nu niet staat naar fondsenwerving. Geld voor kankeronderzoek blijft wel ontzettend belangrijk en we zijn dan ook dankbaar voor èlke euro die binnenkomt.
 
Bedankt voor jullie betrokkenheid
We zaten in een geweldige flow; na de kick-off met de Nieuwjaarsduik hebben we een vliegende start gemaakt. De inschrijvingen en donaties stroomden binnen. Inmiddels is er al meer dan 25.000 euro gedoneerd. Fantastisch! Hiervoor willen wij jou: zwemmer, donateur, sponsor, vrijwilliger of andere betrokkene enorm bedanken: BEDANKT!

Tot slot
Wij hopen dat we deze saamhorigheid kunnen vasthouden, zodat 2021 een ongeëvenaard succes wordt. Wij blijven samen onze schouders eronder zetten, voor kankeronderzoek en onze mooie regio. Jij ook?D'RAN en D'RIN.
Heb je vragen, of is er iets niet duidelijk? Stuur dan een mail naar: info@achterhoek.swimtofightcancer.nl, dan nemen wij contact met je op.

Blijf gezond en pas goed op elkaar.
 
Met warme groet,
namens het bestuur, de organisatie en de sponsorcommissie,
Margot Verhagen, projectleider.

Bestuur: Koen Reijnders, Hein Lenders en Mike Timmer.

Organisatie: 
Carla Hofstede, Jeannine Jansen-Kuit, Gijs Kremers, Jeroen van Ree, Chantal Slutter, Marjolein Tijdink, Bert Veltman, Mirjam Venema, Frank Verhagen, Claudi de Vries, Anne Wildeboer Schut.

Sponsorcommissie:Hans Hissink, Gabi Hunter, Noud van de Louw, David de Vries en Philip Som.