24 uur fietsen op circuit Zandvoort voor kankeronderzoek

14 Jul 2016

24 uur fietsen op Circuitpark Zandvoort voor Fight cancer!

Op 17 en 18 juni is in totaal 17.000 euro opgehaald voor Fight cancer tijdens Cycling Zandvoort, een 24 uurs-race op het ciruit. Cycling Zandvoort was de aftrap van de samenwerking tussen Circuitpark Zandvoort en Fight cancer. Limore Noach (directeur Fight cancer): “Beweging op het circuit én het in beweging krijgen van jongvolwassenen voor Fight cancer was een perfect win win om dat middels Cycling Zandvoort te doen”.

Diverse teams hebben meegedaan aan de 24-uurs race.

Fight ambassadeurs Mark Labrand en Dennis van der Geest vormden een eigen BN-ers vriendenteam. Vanuit het circuit was er een gridgirlteam van knappe jonge vrouwen die maanden hebben getraind om deze sportieve prestatie aan te gaan. Aegon heeft met persoonlijk gemotiveerde werknemers naast het fietsen ook een massage service aangeboden én het opgehaalde bedrag verdubbeld naar 10.000 euro. Naast deze teams hebben Michel, Dennis en Circle of Life zichzelf overwonnen door deze unieke uitdaging aan te gaan voor Fight cancer.

De deelnemers van de zes teams hebben allen een eigen motivatie waarom ze mee hebben gedaan aan Cycling Zandvoort:

Mark Labrand: “Ik ben zelf een piekeraar, ook over mijn gezondheid. Via Fight cancer wil ik mijn gepieker omzetten in positieve energie, voor mijzelf én voor anderen die het hard nodig hebben.” Eén van de deelnemers van het gridgirlteam, Nikki Kremer: “Ik fiets mee ter ere van mijn moeder. Mijn moeder heeft 1,5 jaar geleden de verschrikkelijke strijd tegen kanker verloren. Helaas weten mijn zussen en ik als geen ander hoe heftig en verdrietig dit kan zijn.”

Ook hebben de deelnemers diverse verslagen gemaakt (aanrader!); bekijk het verslag van Mark, NielsMichel en Team Aegon.