Musical to Fight Cancer: Dance Edition 2024

By Nationaal Jeugd Musical Theater Join Me

Wij komen in actie tegen kanker...

De Dansacademie en de Dance Company’s van het NJMT maken elk theater seizoen een speciale benefiet voorstelling voor Fight Cancer. De afgelopen jaren hebben veel van onze leerlingen in hun omgeving wel iemand gekend die getroffen is door de ziekte kanker. Een van onze leerlingen heeft de strijd tegen kanker zelfs gewonnen. Onze school biedt veilige plek, waar ze kunnen komen en hun emoties kwijt kunnen in de studio. Onze ambitie was om dit nog een stap verder brengen.

Dit doen we door de ontwikkeling van een benefietconcert: Musical to Fight Cancer: Dance Edition. We hoorden van leerlingen dat ze zich vaak machteloos voelden in deze situaties. Tzippy de Wolff, wiens vader de strijd tegen kanker aan het vechten was, kwam met het idee om een benefietconcert te organiseren via een musical waar ze in speelde en dat werd een groot succes. We hebben dit fantastische idee overgenomen om al onze leerlingen de kans geven om iets te doen waar ze niet alleen trots op hun ontwikkeling als artiesten zijn, maar waar ze ook hun talent kunnen gebruiken om andere mensen te helpen. Op deze manier kunnen ze zichzelf ontwikkelen, niet alleen als artiest, maar ook als mens.

In 2023 haalde de dansacademie meer dan €12.000,- op voor Fight Cancer. Dit geld ging naar een speciaal onderzoek, uitgevoerd door Dr. Friso Calkoen van het Prinses Maxima Ziekenhuis. Dit jaar gaan wij wederom zoveel mogelijk geld op halen voor kankeronderzoek.

 

Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 2 mensen in Nederland de diagnose kanker.

Dit keer hebben we 2 voorstellingen, een Matinee- en een avondvoorstelling! Koop je kaartje via: https://nuinhettheater.nl/?s=Musical+2+2024&post_type=product

Event Information

Saturday 20th April

Saturday 20th April

Podium Mozaiek

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

Bedankt voor jullie bijdrage!

143

Verkoop Video Registratie

4.19k

Kaartverkoop Njmt

21

Anonymous

31

Anonymous

51

Mia Geller

31

Olaf Buitelaar

21

Marco&yvon

Lieve meiden goed doel en goed bezig. Veel succes en liefs Marco Yvonne Mick & Dean

101

Anonymous

Show more