Luke de Barber x Fight cancer

By Luke de Barber

Luke de Barber x Fight cancer

Wij van Luke de Barber knippen en scheren op diverse festivals tegen gereduceerd tarief, waarvan de opbrengst naar Stichting Fight cancer zal gaan! 

Fight is een stichting die middels leuke evenementen met name jongeren in actie brengen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Door middel van deze events bieden zij mensen een platform om hun gevoel van onmacht (dat je vaak voelt als iemand in je omgeving kanker krijgt) om te zetten in positiviteit en kracht. Door mee te doen of organiseren of te doneren; en zo halen we samen geld op om onderzoek naar kanker mogelijk te maken. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer is!

Door middel van deze actie hopen wij een positieve manier bij te dragen aan dit mooie doel. Kom je ook bij ons langs?

Event Information

Monday 01st January

Tuesday 31st December

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Grootebroek gaat los 2023!

Monday 20th Nov
Op 22 en 23 september 2023 vond de allereerste editie van Grootebroek gaat los plaats en wij van Luke de Barber waren hierbij. We hebben het mooie bedrag van € 130,- opgehaald voor Stichting Fight cancer, waarmee we op een leuke en positieve manier awareness hebben gecreëerd én de stichting een bijdrage hebben kunnen doen. Op naar 2024, waar we nog bij veel meer festivals zullen gaan staan...  To be continued!

Thank you to my Sponsors

131

Luke De Barber, Opbrengst Van Grootebroek Gaat Los 2023

Show more