Walk&dance to Fight Cancer Vroeg Bunnik18 mei 2023

Totaal opgehaald: €63.016

2.834 donateurs
250 deelnemers
47 teams

Walk & Dance to Fight Cancer Vroeg Bunnik

Op Hemelvaartsdag, 18 mei, tijdens de eerste editie van Walk&Dance to Fight Cancer Vroeg Bunnik, wandel je langs een prachtige route die deze mooie gemeente maakt wat het is. Je wandelt ongeveer 25 kilometer langs waterlinies en forten om samen met vele anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. 

Maar we gaan niet alleen wandelen! Op meerdere locaties aan de route klinkt muziek. Op de route kan je allerlei entertainment verwachten en een heerlijke versnapering. Met als klap op de vuurpijl een feestje op het einde om gezamenlijk het leven te vieren! Zo zetten we ons samen in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Powered By

Onze sponsoren

Top fundraisers

Doneer of steun jouw loper

Donaties gaan naar...

De opbrengsten van Walk & Dance to Fight Cancer worden besteed aan het onderzoek van prof. Friso Calkoen (Prinses Máxima Centrum en UMC). Dit onderzoek richt zich op een revolutionaire vorm van immunotherapie (CAR T-celtherapie) geschikt maken voor toepassing bij kinderkanker; en vervolgens bij 38 uitbehandelde patiënten onderzoeken of deze behandeling beter werkt dan de huidige mogelijkheden, die helaas niet altijd voldoende zijn.

Onderzoek is hard nodig. Nog steeds krijgen zo'n 14 mensen per uur de diagnose kanker. Dat zijn 300 mensen per dag! We weten dat onderzoek werkt; de kans dat je vijf jaar na diagnose nog leeft is de afgelopen vijftig jaar met maarliefst 90% gestegen. We zijn er alleen nog niet. Daarvoor hebben we je hulp nodig. Kom jij ook in actie?


Klik hieronder om meer te lezen over het onderzoek, of doneer! Want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld met minder kanker. 

 

Foto's & impressie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail