Nieuws

Houd deze pagina in de gaten voor interessante updates!

Hulde voor celine

Een welverdiende hulde aan Celine Luteijn die zich heeft ingeschreven voor de 25 kilometer van Walk and Dance Emmen en al 462 euro heeft opgehaald voor het goede doel! Celine laat zien dat elk individu een groot verschil kan maken. Wil jij ook net als Celine de uitdaging aangaan en meelopen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek? Schrijf je dan vandaag nog in en sluit je aan bij ons evenement!

start- eindlocatie

Op 23 juni is het Raadhuisplein in Emmen zowel de start- als eindlocatie van Walk and Dance Emmen!
Na een geweldige wandeling sluiten we af met een knallend feest op dezelfde locatie! Mis het niet! 

kinderkorting

Meld je nu samen met je kind aan voor een bijzondere wandelervaring! Kinderen tot en met 15 jaar hebben de kans om deel te nemen aan de 5 kilometer van Walk and Dance Emmen voor slechts 15 euro. Een unieke gelegenheid voor jonge deelnemers om samen met hun familie en vrienden deel te nemen aan dit geweldige evenement en tegelijkertijd bij te dragen aan het goede doel. Mis deze kans niet en schrijf je kind vandaag nog in voor een dag vol plezier en betekenis!

Onze ambassadeur Jasmijn

Even voorstellen:
Mijn naam is Jasmijn en ben 10 jaar oud. In 2022 heb ik de diagnose botkanker gekregen. Ik ben heel boos geweest dat ik dit heb moeten meemaken. Ik wil me daarom inzetten om kinderen en volwassenen te helpen die kanker hebben en doe dan ook ook dingen om geld op te halen voor belangrijke onderzoeken. Daarom heb ik gelijk JA gezegd toen ik werd gevraagd om ambassadeur te zijn van dit event! Ik weet hoe het is om ziek te zijn en daardoor wil ik dat er heel veel kinderen en mensen beter gaan worden!!Ik wil dat er geen kinderen/ mensen meer komen te komen overlijden aan deze rot ziekte. Daarom ben ik ambassadeur van dit prachtige event en wil ik zo veeel mogelijk geld op halen!

Doe jij ook mee? Schrijf je dan nu in  en laten we samen strijden tegen een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is!

onze supersterren

Heb jij het al gezien? Jasmijn en Eric (de burgemeester van Emmen) hebben een super speciale band. Ze zijn samen aan het oefenen voor Walk&Dance Emmen op 23 juni! Ze gaan samen 5 kilometer lopen en dus samen strijden tegen kanker! Jasmijn kan nu 1600 meter lopen en hoopt op 23 juni de 5 km te halen! Nog niet gezien? Kijk het nu in de link hieronder!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail