Walk & Dance To Fight Cancer emmen

Op zondag 23 juni 2024, tijdens de eerste editie van Walk&Dance to Fight Cancer Emmen, wandel je langs een prachtige route die deze mooie gemeente maakt wat het is. Een wandeltocht van ongeveer 5, 15 of 25 kilometer om samen met vele anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. 

Maar we gaan niet alleen wandelen! Op de route kan je allerlei entertainment verwachten en een heerlijke versnapering. Met als klap op de vuurpijl een spetterend eindfeest. Zo zetten we ons samen in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer is.

In Nederland krijgen 1 op de 2 mensen kanker. In totaal krijgen in Nederland zo'n 124.000 mensen per jaar kanker, dat zijn er 14 per uur! Stichting Fight cancer wil vanuit de liefde voor het leven zoveel mogelijk memsen inspireren om samen onze wens te realiseren: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn.

hoe werkt het?

filter_1

Stap 1:
Schrijf je in door hierboven op de blauwe "Doe Mee!" te klikken.

filter_2

Stap 2:
Je ontvangt een eigen pagina op deze website. Maak deze pagina zo persoonlijk mogelijk (voeg een profielfoto en je verhaal toe). 

filter_3

Stap 3:
Deel je pagina met zoveel mogelijk mensen, vertel waarom jij meedoet en vraag of mensen je voor jouw prestatie willen sponsoren. 

filter_4

Stap 4:
Maak optioneel een team aan waar al jouw naasten in mee kunnen wandelen, om zo samen op een leuke manier geld op te halen voor meer onderzoek naar kanker.

filter_5

Stap 5:
Zorg dat je goed voorbereid bent. Denk bijvoorbeeld aan trainen van tevoren zodat je jouw afstand gaat halen.

filter_6

Stap 6:
Loop samen met andere mensen, zodat we gezamenlijk weer een stukje dichterbij onze wens kunnen komen: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn!

Waarom inschrijfgeld?

Door middel van inschrijfgelden, sponsorgelden en eventuele subsidies kunnen we het evenement organiseren. Daardoor kunnen de opgehaalde donatiegelden direct ten goede komen aan Stichting Fight cancer, die de financiering voor wetenschappelijk baanbrekend kankeronderzoek verzorgt. 

Naast dat je met het inschrijfgeld het evenement mogelijk maakt, krijg je er als deelnemer ook wat voor terug!

  • Een georganiseerde loop met fun en entertainment op de route
  • Herinnering bij de finish
  • Een eigen persoonlijke pagina op deze site
  • Versnaperingen en drankjes op de route
  • Toegang tot de afterparty
  • T-shirt 
  • Donatietips en de mogelijkheid om zo bij te dragen aan baanbrekend kankeronderzoek
  • En natuurlijk een onvergetelijke herinnering!