Zwem mee in de strijd tegen kanker!

Swim to Fight Cancer Nederland

Swim to Fight Cancer is in 2014 ontstaan door een aantal enthousiaste en gedreven mensen met een leuk idee: zwemmen in een stad, in de grachten, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. Een mooi en rebels initiatief dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd wordt. Het is mooi en ontroerend om te zien hoeveel mensen ieder jaar meezwemmen, allen met een persoonlijke motivatie om het water in te springen. Inmiddels is door Swim to Fight Cancer een enorme bijdrage geleverd aan kankeronderzoek van talentvolle onderzoekers die zich elke dag hard maken voor een doorbraak!

Swim to Fight Cancer Den Haag

Swim to Fight Cancer Den Haag is een zwemevenement dat op zaterdag 14 september 2019 voor de eerste keer in de grachten van de hofstad, rondom de Paleistuin, van start gaat. Een mooi en rebels initiatief, met als doel geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker. Swim to Fight Cancer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een succesvol evenement dat al in diverse steden in Nederland georganiseerd wordt en in Den Haag ook niet mag ontbreken.

Tijdens dit evenement zwemmen deelnemers en teams in de Haagse grachten om zoveel mogelijk geld op te halen voor Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

Een team van enthousiaste en gedreven Hagenaars zet zich in om het mogelijk te maken, om dit jaar ook in de grachten van Den Haag te zwemmen tegen kanker.

Doe jij mee? Samen maken we een vuist tegen kanker.