Organisatie

Na een succesvolle eerste editie in 2019 wordt Swim to Fight Cancer dit jaar voor de tweede keer in Den Haag georganiseerd.

De organisatie is in handen van het bestuur met Martijn Nederhorst als voorzitter en daaromheen een kernteam en vele vrijwilligers. Iedereen wil een vuist tegen kanker maken. Met elkaar staan we sterk en maken we er 6 september een waanzinnig evenement van. Love life. Fight cancer.

Kernteam & Bestuur Den Haag

Als bestuur en kernteam zijn wij slechts een paar van de Fighters die ervoor zorgen dat er op 6 september 2020 een super mooi evenement in Den Haag staat. Wij zetten ons belangenloos in en dat doen we allemaal met ons eigen persoonlijke verhaal en onze eigen drijfveren. Samen vormen we een krachtig team en daar krijgen we veel energie van. Hoe beter en leuker het evenement, hoe meer wij kunnen bijdragen aan het onderzoek naar kanker.

Partners

Hoogheemraadschap van Delfland

Onze organisatie staat in contact met het Hoogheemraadschap van Delfland om af te stemmen over de kwaliteit van het water in de grachten.

Gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag is een belangrijke partner. Zij adviseren ons over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat ongewenste materialen zoals afval, fietsen, etc. uit de grachten worden verwijderd.

Fresh Bridge

Fresh Bridge is onze partner voor de ontwikkeling en productie van al onze communicatiemiddelen.

DB Evenementen

DB Evenementen is onze partner voor de technische & site productie.

Richard Mulder Fotografie

Richard is onze vaste fotograaf voorafgaand, maar vooral ook tijdens het event.