Totaal opgehaald: €5.452

179 donateurs
89 diners
restaurant

LoveLife Diner

De eettafel is niet simpelweg een plek om te eten, het is een plek van saamhorigheid en verbinding, want eten is liefde. Laat dit nu net het motto zijn van Ramon Beuk. Ramon zijn missie is om thuiskoken makkelijker, leuker en toegankelijker te maken voor iedereen. In zijn kookboek Wayooh!, dat iedereen die een LoveLife Diner organiseert kosteloos ontvangt, stimuleert Beuk je om je eigen creativiteit in te zetten om de lekkerste creaties klaar te maken.

Vier de mooiste vriendschappen en familiebanden en organiseer een LoveLife Diner. In plaats van een flesje wijn of een bos bloemen mee te nemen vraag je jouw gasten om een donatie te doen aan Fight cancer, waarmee baanbrekend kankeronderzoek gefinancierd wordt. 

Organiseer jouw LoveLife Diner veilig en verantwoord, volgens de op dat moment geldende maatregelen. Fight cancer zet zich in vóór de gezondheid van mensen, nooit ten koste van. 

 

public

Wereldkankerdag

Op 4 februari is het Wereldkankerdag, een dag waaropwereldwijd stil wordt gestaan bij kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt. Een dag om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker - én voor hun naasten of nabestaanden - te benadrukken. Fight cancer promoot op Wereldkankerdag het LoveLife Diner; wij willen graag zoveel mogelijk mensen door heel het land inspireren om een diner te organiseren als inzamelingsactie voor Fight cancer, want eten is liefde! 

redeem

Win prijzen

Wanneer je een LoveLife Diner organiseert ontvang je kosteloos het kookboek Wayooh! van Ramon Beuk en maak je kans op leuke prijzen: onder andere een diner aan huis van Ramon Beuk, een Loetje dinerbon t.w.v. EUR 100 en een Deluxe Shared Dining Box van Brasserie van Dam.

Deel foto’s van jullie LoveLife Diner op social media met #LoveLifeDiner & tag @fightcancer.nl

Nieuws

HLF 8

Op 1 februari zijn Ramon & Ruben van der Meer live te gast in de uitzending van HLF8 (SBS6) om over de actie te vertellen

Tijd voor MAX

Op 3 februari gaat Ramon in Tijd voor Max (NPO1), live in de uitzending koken en aandacht vragen voor onze actie.