Inspirerende links

Inspirerende boeken

Er zijn heel veel boeken verschenen waarin mensen hun verhaal vertellen over hun strijd tegen kanker. Wij hebben een kleine selectie gemaakt van boeken welke wij kennen en jullie kunnen aanraden.
Zijn er boeken die nog niet op onze boekenlijst staan, maar er wel op horen? Laat het ons weten via info@fightcancer.nl.

BOEKENLIJST

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Die bekende spreuk is zelden meer waar geweest dan in het verhaal van Jennifer en Angelo Merendino. Angelo, een Amerikaanse fotograaf, maakte dagelijks foto's van de strijd van haar vrouw: het jarenlange gevecht tegen borstkanker, welke zij helaas in 2011 verloor. Met de foto's en zijn blog 'The Battle We Didn't Choose' probeert hij geld in te zamelen voor vrouwen die dezelfde strijd als zijn Jennifer moeten ondergaan.

THE BATTLE WE DIDN'T CHOOSE

Inspirerende links

Er zijn veel bijzondere sites en filmpjes op het internet te vinden over kanker. Een lijst van al deze media is nooit volledig. Wij delen graag een aantal van deze sites en video's welke wij tegenkwamen. Heb je ook een site of video welke je graag wilt delen met anderen? Stuur ons dan een email met de link naar info@fightcancer.nl.

GA NAAR LINKS

Hoe reageren jongeren op mooie versus enge sigarettenpakjes?