Badeendenchallenge Swim to Fight Cancer krijg een eend en nomineer een deelnemer

25 Jun 2019

Badeendenchallenge Swim to Fight Cancer: krijg een eend & nomineer een deelnemer

Heb jij de bovenstaande badeendjes al gespot? Overal in Tilburg duiken ze op (zelfs bij ons op kantoor)! En nee, ze maken geen deel uit van de badeendenrace. Deze eendjes zijn verspreid door de organisatie van Swim to Fight Cancer onder het mom van de badeendenchallenge

Badeendenchallenge

Krijg jij een Swim-eendje? Maak een mooie foto of een tof filmpje met het eendje, plaats dat op Facebook of Instagram (tag vooral de Swim to Fight Cancer Tilburg) en nomineer iemand die volgens jou écht mee moet doen aan de Swim. Bezorg hem of haar vervolgens het eendje en dan….maar wachten of die persoon net zo origineel en grappig is als jij. De origineelste eendjes worden door de organisatie beloond!

Swim to Fight Cancer Tilburg

Na een geweldige eerste editie van Swim to Fight Cancer in 2018, zal de Piushaven dit jaar weer volstromen met zwemmers.  Vorig jaar werd tijdens de eerste editie van het evenement maar liefst €206.203,68 opgehaald voor Stichting Fight Cancer. De tweede editie staat op zondag 25 augustus op het programma.

De inschrijving is inmiddels geopend en al circa 200 individuele zwemmers en 25 teams hebben zich opgegeven. Wil jij dit jaar ook mee zwemmen in de Piushaven én geld inzamelen voor Stichting Fight Cancer? Dat kan via deze link.