Fight cancer & Radio 538

538-Live-XXL-776x437

Zamel geld in voor kankeronderzoek en verdien kaartjes voor 538Live XXL 2016. Iedereen die een actie aanmaakt voor 1 juli en voldoet aan de actievoorwaarden en spelregels krijgt 2 kaartjes voor dit fantastiche evenement met optredens van o.a. Miss Montreal, Ali B, Maan en nog vele anderen in de Ziggo Dome op 17 september.

Meer info? Vind hier alles wat je zoekt.

Wat moet je doen?

Maak hier je eigen actie aan en zamel geld in voor Fight cancer. Je kan van alles doen om jezelf in te zetten om kaarten te verdienen voor 538Live XXL. Door bijvoorbeeld spullen te verkopen met Koningsdag, een feest te organiseren of verjaardagsgeld in te zamelen. Alles is mogelijk!

Wil je meer weten over de samenwerking tussen Fight cancer & Radio 538, klik dan hier

Samenwerking Radio 538

Radio 538 en Fight cancer hebben op vrijdag 3 juli aangekondigd dat zij een samenwerking aangaan! Winston Gerschtanowitz, lid van de Raad van Toezicht van Fight cancer, heeft in het Radio 538-ochtendprogramma Evers Staat Op dit grote nieuws bekend gemaakt.

Met deze samenwerking willen we mensen bewust maken van de strijd tegen kanker en aanzetten tot actie. Niet alleen nieuwe acties zijn belangrijk; ook onze Fighters, de mensen die reeds een actie hebben gedaan voor Fight, willen we bedanken.

In diverse radio uitzendingen zal er en interview zijn met een Fighter die verteld wat hij of zij heeft gedaan en waarom. Interview gemist? Kijk op de pagina van 538 en luister de invierviews na of bekijk de verhalen van de Fighters die je voor zijn gegaan.