Rene Ruijgt

Fight-ival Join Us

Fight-ival

Na 2 ellendige jaren met corona, mag nu eindelijk de vlag uit voor ons evenement! Op zaterdag 18 juni gaat het dan gebeuren ‘het Fight-ival in Midden-Delfland’. 

 

Fight-ival

Een nieuw evenement en een nieuwe naam FIGHT-IVAL. Een festival met muziek van o.a. DJ Bassie, diverse foodtrucks, kinderactiviteiten, optredens van o.a. zanger John Medley, een veiling, een cocktailbar, een fietstocht en heel veel gezelligheid.

We gaan zingen, dansen, feesten, lekker eten en drinken voor het goede doel en geld uitgeven voor leuke items bij de veiling. 

De veiling bestaat o.a. uit een overnachting met ontbijt, een keukenwrap, een airco voor in huis, een massage, een gesigneerd shirt van Feyenoord en nog veel andere leuke dingen.

 

Entree en kaartverkoop

De entreeprijs is 10 euro p.p., ook voor kinderen waarna ze kosteloos gebruik kunnen maken van de activiteiten op het sportcomplex en daarnaast krijgen ze ook nog wat lekkers.

De kaarten kunnen vanaf 2 mei a.s. vooraf gekocht worden: elke vrijdagavond achter de bar bij SV Den Hoorn van 19.00 tot 21.30 uur en bij onze plaatselijke slijterij Berkhout (daar kan je alleen contant betalen).

 

Acties Fight cancer

Alle opbrengsten van het Fight-ival gaan naar Fight cancer! Wil je zelf of met je klas ook een leuke actie doen bijv. auto’s wassen, lege flessen ophalen of cup cakes bakken? Je laten sponsoren door je familie, buren of wie dan ook voor elk doelpunt met je hockey-, handbal- of voetbalteam. Dat kan! Klik dan hierboven op "sluit je bij mij aan", maak je eigen actiepagina en start met fondsen werven. Het gezamenlijke bedrag van alle losse acties zal op deze pagina getoond worden. Al is het 1 euro of 1000 euro alles is waardevol voor onderzoek naar kanker, want iedereen verdient een morgen en daar helpen wij graag aan mee.

 

Dus noteer in je agenda zaterdag 18 juni van 14.00 uur tot 22.00 uur ‘Het grote Fight-ival’.

Locatie: buiten voor het clubgebouw van Voetbalvereniging SV Den Hoorn, Zuidhoornseweg 4 te Den Hoorn.

 

Hou de website van het fight-ival en facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Event Information

Saturday 18th June

Saturday 18th June

14:00 – 22:00

Zuidhoornseweg 4 Den Hoorn

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

Thank you to my Sponsors

26

Rene Ruijgt

Show more