Natacha en Natalie Hulst

Tocht om de Noord X Fight cancer Join Us

Tocht om de Noord X Fight cancer

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 2 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Terug naar Texel

Friday 5th Apr
Op 29 maart 2024 zijn wij ( mijn moeder, zusje en de kinderen) weer terug naar Texel gegaan. ook even naar de plek geweest waar wij onze vader/man/opa uitgestrooid hebben. zie linker foto. Een mooi moment met een lach en een traan. Verder ook mooie nieuwe herinneren gemaakt met z'n allen. Ook weer erg genoten van de mooi natuur op Texel en ook de nodig wandel km's gemaakt. Live life♥️

voorstellen

Friday 5th Apr
Hallo wij zijn Natalie en Natacha Hulst, moeder en dochter. Wij lopen mee aan de Tocht om de Noord 2x 15km. In  juni 2015 is mijn vader op 68 jarige leeftijd overleden door de gevolgen van prostaat kanker. Het was een hele lieve vader en opa, samen hadden graag nog vele mooie momenten met elkaar gedeeld. Nu willen wij ons graag inzetten voor fight cancer. Zodat er weer nieuwe onderzoeken gedaan kunnen worden en kanker straks hopelijk niet meer dodelijk is. Zodat mensen samen veel mooie herinneringen met elkaar kunnen blijven maken. Dus sponser ons!!! Alvast bedankt. 
Bedankt voor jullie bijdrage!

21

Dirk Van Der Wal

Beste Natascha en Natalie, heel veel succes gewenst met jullie Tocht om de Noord. Een kleine bijdrage voor meer kankeronderzoek en ook veel plezier met het wandelen. Geniet daar ook van! 👍🍀🥾

3

Anonymous

Weet ik niet

21

Fam. Hulst Oostwold

Super actie voor steun van verdriet en aanpak van toekomstige nieuwe ontwikkelingen en hopen dat het in de toekomst nog beter behandelbaar. Zet hem op.

21

Linda

Toppertjes zet hem op

10

Anonymous

11

Anonymous

6

Anonymous

Zet'm op dames!

21

Anonymous

6

Anonymous

5

Anonymous

Zet hem op wichter!!!

11

Anonymous

10

Anja Jongbloed

Heel veel succes

11

Natacha En Natalie Hulst

Show more