Mike & CO

Kick for cancer quiz Join Us

Kick for cancer quiz

Wie zijn wij?

Wij zijn Nynke, Sam, Julia, Noor en Menno, vijf enthousiaste studenten  van de HBO-studie Hotelmanagement aan Hogeschool Saxion te Apeldoorn. Binnen onze opleiding volgen wij het vak Evenementen Management en zo is ons evenementenbureau “DREAMS” ontstaan.

Wij hebben als evenementenbureau de eer gekregen om een fundraiser te organiseren voor de organisatie Fight Cancer. Fight Cancer is een organisatie die zich inzet voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Omdat tegenwoordig bijna iedereen wel eens met deze ziekte te maken heeft gehad, hoogstwaarschijnlijk u ook, vinden wij het erg mooi dat wij ons mogen inzetten om de droom van Fight Cancer waar te maken: kanker verslaan!

Wij gaan DREAMS een online sportquiz organiseren, waarvan het doel is om geld in te zamelen en bewustwording te creëren van de ziekte kanker bij onze doelgroep jongvolwassenen. Het motto dat hierbij centraal staat is: Teamwork makes the dreamwork! Want wat is er nou mooier dan samen in teamverband geld op te halen voor het goede doel Fight Cancer en zo kankeronderzoek te steunen. Op deze manier zijn we een stapje dichter bij de droom van een wereld zonder kanker!

Wat kan jij doen?

Geld inzamelen kan natuurlijk niet zonder jouw bijdrage, dus vorm een team en doe mee!! De quiz die wij organiseren word gespeeld in teams, dit is ook het motto van ons evenement ‘’teamwork makes the dreamwork’’. Speel samen met jou teamgenoten om de rest van de teams te verslaan en de hoofdprijs in ontvangst te nemen.

 

Mocht u helaas niet aanwezig kunnen zijn bij het online evenement kan u altijd een donatie doe of een vrijwillige bijdragen leveren.

 

 

Event Information

Sunday 16th January

Sunday 16th January

18:30 – 20:30

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

Thank you to my Sponsors

21

Mike & Co

Show more