Martin en Kirsten van Wanrooij

Tocht om de Noord X Fight cancer Join Us

Tocht om de Noord X Fight cancer

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 2 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Statiegeld actie basisschool Valentin

Saturday 13th Apr
Zo ontzettend gaaf om te zien hoe mensen ons supporten! 😀 we kregen het idee om statiegeld flessen in te gaan zamelen op Valentin z'n school. En hoe leuk dat de school hieraan wil meewerken! Dit motiveert ons alleen maar meer om een mooi bedrag op te gaan halen! We zamelen de flessen in t/m 31 mei. Er komt vast nog een mooi bedrag bij! En intussen blijven we natuurlijk trainen, volgend weekend staat er weer een wandeling gepland (etappe 5 van het Drenthepad).

Kale duinen Drents Friese Wold

Friday 22nd Mar

Etappe 4 Drenthepad

Friday 22nd Mar
Etappe 4: Sjon Meijer op de Drenthse Savanne

Voor etappe 4 werd stelregel 1 van topsport weer eens compleet genegeerd (net als etappe 1 - na Noor): De Tour/cq Tocht om de Noord 'win' je in bed; en dus niet na een na een nachtje Ziggo Dome in aanwezigheid van John Mayer- verder in dit blog: Sjon Meijer - Vol goede moed, en de maximale 5 uurtjes slaap, vertrokken we vanuit Diever richting Appelscha. Althans, dat was de bedoeling. Uiteraard werd er, bourgondisch als wij zijn, eerst besloten een kopje koffie te nuttigen.

De bekende Sjon Meijer liedjes neuriend vertrokken we uit Diever. Ook deze keer liepen we langs, en door, prachtige plekken. Wij wisten niet dat dit stukje Drenthe, zo mooi kon zijn. Na een kilometer of 10 kwamen op een stuk wat wel leek op een Afrikaanse savanne. Paar kilometer ver alleen maar geel gras en riet. En dan zo'n enkel gekronkeld boompje ergens middenin. Je kent het misschien wel van discovery channel. Geen leeuwen, dat niet, wel een reiger. Bijna echt ;-). Al met al waren wij flink onder de indruk.

Een mooie wandeling, en een strava record (24.2km) verder streken wij uitgeput en bijna voldaan neer in Applescha. Ik zeg bijna voldaan, want deze dag kon uiteraard niet afgesloten worden een heerlijk snackje en bijbehorende drankje.

Nieuwe wandelschoenen!

Friday 15th Mar

Nieuwe wandelschoenen!

Friday 15th Mar
We wilden al een tijdje nieuwe wandelschoenen maar nu met deze mooie uitdaging in het vooruitzicht hebben we er toch maar even werk van gemaakt.
Vorige week zijn we beide geslaagd voor nieuwe wandelschoenen! Ik (Kirsten) had van een collega als tip om naar Schutrups in Exloo te gaan. Top tip! Mooie winkel met veel aanbod én super goed advies. Wij gingen blij, maar iets armer de deur uit 🤭.
Direct maar even getest vorige week zondag door etappe 3 van het Drenthepad te lopen. Ik keur ze goed!🥳 op naar de volgende wandelingen!!

8 maart

Friday 8th Mar
Wat wordt er al gedoneerd! Super zeg! We zijn iedereen erg dankbaar!l. Nog meer motivatie om ons in te zetten om die 2 keer 40 km te halen eind september!
Het zonnetje laat zich steeds meer zien dus wij zijn voornemens zondag de wandelschoenen weer aan te trekken! Enkele weken geleden zijn we gestart met het lopen van het Drenthepad (Het Drenthepad is een streekpad van 329 km, bestaande uit 18 etappes). Inmiddels zijn we toe aan etappe 3. Een mooie voorbereiding voor de Tocht om de Noord!
Bedankt voor jullie bijdrage!

26

De Nijs Hoveniers

Succes!

20

Thijs En Laura

Succes!

12

Stijn Ottens

31

Familie Horneman

Succes!

11

Esselina En Danie

Top dat jullie dit doen!! En dan ook nog iets ervoor terug krijgen in de vorm van prachtige wandelingen

26

Iet

Heel veel succes!!!

21

Pam Prummel

Heel veel succes Groetjes Mark, Pam en Linn

100

Anonymous

Succes Sonja en Kees

11

Hanny Zwart

Succes!!

21

Harm Jan Brinks

21

Jonnie Somers

Zet hem op!

11

Anonymous

Mooie actie. Veel succes samen!

25

Anita Dijkstra

Succes!

10

Jacqueline Van Wijk

Veel plezier met de trainingen en succes !!

5

Nicole Arends

10

Niels & Bianca

Succes 💪🏻

26

Anonymous

Heel veel succes

11

Denise

Zet hem op toppers!

11

Marina Middel

6

Roy En Jentine Sikkema

Heel veel succes kanjers!!

11

Vera Gorter

Succes!!

20

Martin En Kirsten

We gaan er voor! 😁

Show more