Walk&dance to Fight Cancer Assen9 juni 2024

Eindstand: €26.735.  Bedankt voor jouw bijdrage!

1.293 donateurs
116 deelnemers
19 teams

Walk & Dance to Fight Cancer Assen

Op zondag 9 juni 2024 hebben meer 116 deelnemers 5, 15 of 25 kilometer gewandeld en dat allemaal met één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek. 

We willen alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en donateurs van harte bedanken voor hun bijdrage! Alleen samen dragen we bij aan een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is. 

Love life. Fight cancer.

Dansvoorstellingen

Locatie: de Gouverneurstuin

Toegangskosten: gratis

Tijd: 12:30 tot 15:30
De middag van 9 juni zijn er dansvoorstellingen van Malu Dance Company in de Gouverneurstuin. Ook is het terras van het theehuis open en zijn er hartige en zoete versnaperingen te krijgen bij de hartige buurman en de zoete buurvrouw. 

De tuin is deze middag vrij toegankelijk en iedereen is welkom. Tot dan!

LOVE Life Party

Locatie: De Bonte Wever

Toegangskosten: 5 euro donatie (geldt niet voor wandelaars)

Tijd: 15:00 tot 22:00
De Love Life Party start zondag 9 juni om 15:00 in de Bonte Wever. Op de Love Life Party kan je lekker borrelen, dansen en feesten. Hans Stroeve draait de muziek. Om 17:30 is de cheque uitreiking.

Toegang tot de Love Life Party is een minimale donatie van maar 5 euro, die direct bij het opgehaalde geld opkomt. 

Iedereen is welkom, nodig familie, vrienden, buren en collega's uit en maak er een mooi feestje van. 

Ben jij er ook?

Muziek

Locatie: Natuurgrazerij (Amelte 24)

Toegangskosten: gratis

Tijd: 13:45 tot 15:30
De Natuurgrazerij is gelegen in de rustige natuur ten oosten van Assen. Tijdens de wandeling is hier een pauzeplek voor wandelaars van de 15 en 25km afstand. Op het terras is hier koffie/thee met echte drentse turf te halen en speelt DJ DU-ON achtergrond muziek.

Loop mee met de wandeling en kom langs de Natuurgrazerij. Tot dan!

Nieuwtjes

We hebben een nieuwspagina!

Hierop plaatsen we wekelijks leuke weetjes, deelnemersverhalen, starttijden, ambassadeurs en nog veel meer. 
Klik op de button voor de laatste nieuwtjes.

Supported by:

Sponsoren :

Donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van Walk&Dance to Fight Cancer kunnen we onderzoek naar kanker financieren, wat echt van levensbelang is. Denk er maar eens over na: elke uur krijgen zo'n 14 mensen te horen dat ze kanker hebben, dat zijn er maar liefst 300 per dag! Gelukkig zien we dankzij onderzoek enorme vooruitgang. De overlevingskans vijf jaar na de diagnose is in de laatste vijftig jaar met maar liefst 90% gestegen. Dat is geweldig nieuws, maar we zijn er nog niet. Daarom hebben we jouw hulp hard nodig.

Naast het onderzoek gaat een deel van het geld ook naar lokale doelen. Voor Assen is dat de AYA-poli in het Wilhelmina Ziekenhuis. In samenwerking met het Hamelhuys worden er activiteiten voor de AYA's gerealiseerd. Hier kunnen jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar terecht die kanker hebben gehad. Het maakt niet uit om welke vorm van kanker het gaat; zij kunnen hier rekenen op speciale zorg en ondersteuning, tijdens en na de behandeling. 

Dus laten we samen de strijd tegen kanker aangaan! Doe mee aan Walk&Dance to Fight Cancer en help ons het verschil te maken. Klik op de onderstaande knoppen om meer te lezen over het onderzoek of om een donatie te doen.

Samen kunnen we hoop brengen aan degenen die zijn getroffen. Bedankt voor jouw steun en betrokkenheid!

Doneer of steun jouw loper

Foto's

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail