IMG 3579

26 Augustus 2018: Swim to Fight Cancer Tilburg

Wij willen geld inzamelen voor gericht kankeronderzoek, zodat we ervoor kunnen zorgen dat kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ organiseert de Stichting Swim to Fight Cancer Tilburg op zondag 26 augustus a.s. in de Piushaven, De Swim to Fight Cancer editie Tilburg. 

Het wordt een groots, bruisend evenement voor de deelnemers, het publiek en partners. Het is fantastisch om mee te doen, maar het is vooral een vuist tegen kanker. Fight on! 

Draag je steentje bij en zwem mee!In de Piushaven wordt een route uitgezet van ongeveer 2 kilometer. Start vanaf de steiger naast Restaurant Rak, naar het kanaal en weer terug met de finish op de kop van de Piushaven. Kinderen vanaf 8 jaar (bezit van diploma A) kunnen ook mee doen en zwemmen een afstand van ongeveer 500 meter. 

Trainingssessies
We gaan verschillende clinics organiseren, samen met de Nederlandse Zwembond en het sportbedrijf van gemeente Tilburg. Het worden 3 trainingen van ongeveer 1 uur, waarvan de laatste training plaatsvindt in open water. Tijdens de trainingen leer je controle te hebben over je ademhaling, maar ook hoe het is om in open water te zwemmen.

Doe jij ook mee? 
Deelnemen kan individueel of als team. Klik hier om je in te schrijven. 

Ambassadeurs:
Ten eerste is dat Fran Sol, topscoorder van de eredivisie en spits van Willem II. Maar daarnaast helaas ook ervaringsdeskundige; hij was daarom gelijk enthousiast om betrokken te worden. Daarnaast hebben we nog een aantal zeer bijzondere Fighters aan onze editie verbonden. We hebben het bijvoorbeeld over Berry van Gool, directeur van Willem II, Peter van Biezen van de Tilburg trappers, Erik de Ridder, wethouder gemeente Tilburg, Pieter van Dun vrm. advocaat, Marc Meeuwis, directeur City Marketing en Marc Heuvelmans, vz van de BZW en advocaat bij Bogaerts & Groenen advocaten zich verbonden aan de stichting. Zij zullen op verschillende manieren van zich laten horen! 

Wil je niet mee doen, maar wel doneren, klik dan hier

Schrijf je in!