IMG 3579

25 Augustus 2019: Swim to Fight Cancer Tilburg

Wij willen geld inzamelen voor gericht kankeronderzoek, zodat we ervoor kunnen zorgen dat kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ organiseert de Stichting Swim to Fight Cancer Tilburg op zondag 25 augustus a.s. in de Piushaven, De Swim to Fight Cancer editie Tilburg. 

Het wordt een groots, bruisend evenement voor de deelnemers, het publiek en partners. Het is fantastisch om mee te doen, maar het is vooral een vuist tegen kanker. Fight on! 

Draag je steentje bij en zwem mee!In de Piushaven wordt een route uitgezet van ongeveer 2 kilometer. Start vanaf de steiger naast Restaurant Rak, naar het kanaal en weer terug met de finish op de kop van de Piushaven. 

Ambassadeurs 2018:
Ten eerste was dat Fran Sol, topscoorder van de eredivisie en spits van Willem II. Maar daarnaast helaas ook ervaringsdeskundige; hij was daarom gelijk enthousiast om betrokken te worden. Daarnaast hebben we nog een aantal zeer bijzondere Fighters aan onze editie verbonden. We hebben het bijvoorbeeld over Berry van Gool, directeur van Willem II, Peter van Biezen van de Tilburg trappers, Erik de Ridder, wethouder gemeente Tilburg, Pieter van Dun vrm. advocaat, Marc Meeuwis, directeur City Marketing en Marc Heuvelmans, vz van de BZW en advocaat bij Bogaerts & Groenen advocaten waren verbonden aan de stichting. 

 

Swim to Fight Cancer Tilburg