P2017 2034

2 September 2018: Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht

Na een aantal succesvolle edities in andere steden wordt het zwemevenement Swim to Fight Cancer deze zomer voor de eerste keer in de gemeente Stichtse Vecht georganiseerd. Op zondag 2 september 2018 krijg je de kans om een unieke zwemtocht af te leggen in de Vecht. Deelnemers zwemmen een tocht van 2.000 meter (volwassen en jeugd vanaf 16 jaar) of 500 meter (junior 10 t/m 15 jaar) in de Vecht bij Breukelen. Gemeente Stichtse Vecht (Breukelen, Loenen en Maarssen) is trots dat dit zwemevent hiernaar toe is gehaald.

Zwemmers van alle leeftijden komen hiermee in actie om samen de strijd tegen kanker aan te gaan. Er zullen speciale trainingen worden georganiseerd in zwembad Safari of in de Harrijnse Plas of Maarsseveense Plas. Deze voorbereidingen worden begeleid door onze partner: Zwemanalyse.

Doe jij ook mee?


Je levert daarmee niet alleen een bijzonder sportieve prestatie, maar je draagt óók je steentje bij aan het goede doel. Als deelnemer haal je namelijk zoveel mogelijk donaties op voor Stichting Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en –preventie via KWF Kankerbestrijding. Met behulp van de donaties kunnen beurzen gefinancierd worden voor jonge, talentvolle onderzoekers, waarmee zij zich verder kunnen ontwikkelen en specialiseren binnen de oncologie. 

Deelnemen kan individueel of als team.

Klik hier om je in te schrijven. 

Swim to Fight Cancer biedt jou de unieke combinatie van sportief plezier en samen presteren binnen een prachtig decor. Tijdens de zwemtocht in de Vecht op zondag 2 september finish je de tocht bij het indrukwekkende Boom en Bosch in Breukelen. Deelname aan de zwemtocht en de voorbereiding hierop vormen natuurlijk een persoonlijke uitdaging. 

Wil je niet mee doen, maar wel doneren, klik dan hier!

In samenwerking met de volgende ambassadeurs en partijen maken we Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht mogelijk! Onze eigen burgermeester Marc Witteman, Nyenrode, Bibian Mentel en Marc Lammers en Waterschap Amstel Gooi en Vecht.

Samen maken we een vuist tegen kanker. 

Schrijf je in!