IMG 9026

16 September 2018: Swim to Fight Cancer Eindhoven

Op 16 september vond de tweede editie van Swim to Fight Cancer Eindhoven plaats. Ook dit keer zwommen de deelnemers 2 kilometer in het Eindhovens Kanaal. Dit keer startten we én finishten we aan het Havenhoofd bij het NRE gebouw. 

Zodra de laatste deelnemer binnen was vond de feestelijke bekendmaking van het opgehaalde bedrag plaats, natuurlijk met muziek, foodtrucks en een bar voor zowel publiek als deelnemers. 

Henry van Loon (conciërge in de Luizenmoeder) was ambassadeur van Swim to Fight Cancer 040: “Ik zwem mee op 16 september!”
Henry van Loon: "Er zijn heel veel mensen die niet kunnen doen wat ze leuk vinden, of waar ze goed in zijn. Mensen die hun dromen niet kunnen waarmaken. Omdat ze ziek zijn, omdat ze kanker hebben. Swim to Fight Cancer 040 wil daar iets aan doen, en daarom doe ik mee!"
Tevens is Marcel Wouda ook aangesloten als ambassadeur bij Swim to Fight Cancer. Hij wilde via sport (zwemmen) kunnen bijdragen aan onderzoek. Natasja Weber en Peter Glas hadden zich ook verbonden aan het zwemevent. Verder is ook roeivereniging ERV Beatrix verbonden aan het zwemevent.
We gaan van start!
Eindelijk is het zover! Na een succesvolle 1e editie in Eindhoven en een aantal in andere steden werd het zwemevenement Swim to Fight Cancer deze zomer voor de tweede keer in Eindhoven georganiseerd. 
Op zondag 16 september 2018 kreeg je de kans om een unieke zwemtocht van 2 kilometer af te leggen in het Eindhovens Kanaal.
DE AFTERMOVIE VAN 2018 BEKIJK JE HIER!
swim to fight cancer Eindhoven