HLF 2309

9 September 2018: Swim to Fight Cancer Doetinchem

Na de zeer succesvolle aftrap vorig jaar van Swim to Fight Cancer Doetinchem, waarbij bijna 52.000 euro is samengebracht, gaat er dit jaar zeker gezwommen worden. We gaan zwemmen in de Oude IJssel en als dat niet mogelijk is, in Braamt.

Wanneer en hoe ver?

Op zondag 9 September 2018. Deelnemers zwemmen een tocht van 1000 of 2000 meter en voor de kinderen is er ook nog een Kids Swim van 500 meter. Zwemmers van alle leeftijden komen hiermee in actie om samen de strijd tegen kanker aan te gaan.

Doe je ook mee?

Je levert daarmee niet alleen een bijzonder sportieve prestatie, maar je draagt óók je steentje bij aan het goede doel. Als deelnemer haal je namelijk zoveel mogelijk donaties op voor Stichting Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en –preventie via KWF Kankerbestrijding. Met behulp van de donaties kunnen beurzen gefinancierd worden voor jonge, talentvolle onderzoekers, waarmee zij zich verder kunnen ontwikkelen en specialiseren binnen de oncologie.

Klik 
hier om je in te schrijven. 

Deelnemen kan individueel of als team.
Swim to Fight Cancer Doetinchem biedt jou de unieke combinatie van sportief plezier en samen presteren binnen een prachtig decor. Deelname aan de zwemtocht en de voorbereiding hierop vormen natuurlijk een persoonlijke uitdaging. 

In samenwerking met onze partners en ambassadeurs hebben we het mogelijk kunnen maken dat dit zwemevent plaats zal vinden in Doetinchem. Aupingplaza, Dozon, Wiba, Heilbron, Marcel Wouda, Mees Baas en Robin van Galen. 

Wil je niet meedoen, maar wel doneren, klik dan 
hier!

Samen maken we een vuist tegen kanker. 

Schrijf je in!