Urban Sports Week Amsterdam gaat samenwerking aan met Fight!

Geplaatst op: 25 april 2016
12745736 191303437895709 3652591252798807628 n

USWA supports Fight cancer

Urban Sports Week Amsterdam en Fight cancer slaan de handen ineen om samen een vuist te maken tegen kanker. Beide organisaties zetten zich op een vernieuwende manier in om mensen in beweging te krijgen.

Urban Sports Week Amsterdam brengt van 28 april t/m 2 mei mensen in beweging door plezier, sport, spectaculaire shows en stunts mogelijk te maken op meer dan twintig locaties door heel Amsterdam.

Voor Fight cancer is het aangaan van dit soort uitdagingen dé manier om jonge mensen te verbinden in de strijd tegen kanker. Eén op de drie Nederlanders krijgt te maken met deze ziekte. Door de handen ineen te slaan kan écht een verschil worden gemaakt.

Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ wil de organisatie laten zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en worden mensen geïnspireerd om mee te doen.

Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral aansporen tot actie! De opbrengsten van Fight cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

Meer informatie: www.fightcancer.nl