Lancering Team Maarten

Geplaatst op: 14 juli 2016

Lancering ‘TEAM Maarten’

Op 12 juni lanceerde onze ambassadeur Maarten van der Weijden ‘Team Maarten’ in Rotterdam tijdens de Like2Swim. Team Maarten bestaat uit sportieve deelnemers die allen een eigen motivatie hebben om – samen met Maarten - mee te zwemmen en geld in te zamelen voor kankeronderzoek van Fight cancer.

Lees meer: In de Entrepothaven van Rotterdam zwom Maarten o.a. met de familie Verneij 1000 meter. Rens, Femke en Manouk: ”Als kinderen zijn we ontzettend dankbaar zo'n lieve moeder te hebben gehad en putten heel veel kracht uit haar doorzettingsvermogen. Onze moeder was altijd zo sportief en krachtig, dat dragen wij ons hele leven met ons mee. De nieuwjaarsduik, een meertje in de bergen of gewoon spontaan skinny dippen op het strand. Mama deed het allemaal. Graag nemen we voor haar een duik in het open water!”

Team Maarten zwemt ook mee met onze eigen Swim to Fight Cancer. Onlangs op 3 juli in Haarlem en 10 juli in Hoorn. De volgende Swim to Fight Cancer zijn op 27 augustus in Dordrecht, 28 augustus in Delft en 18 september in Apeldoorn. Wil je ook meezwemmen in één van deze steden?

foto’s: Ann Sophie Falter

Foto Team Maarten 3 klein
Foto Team Maarten 1 klein.jpg
Foto Team Maarten sprong 6 klein.jpg