Een dag uit het leven van... Saskia Bodde

Geplaatst op: 7 april 2016
1908261 545682002258486 9210636494501563956 n

Een dag uit het leven van... Saskia Bodde

Om 7.30 gaat standaard de wekker. Mijn dochter Julie is vaak dan al naast mij komen liggen om nog even te knuffelen en samen stappen we uit bed om ons klaar te maken voor school. Julie geeft een gil naar boven om haar oudere broer Jesse wakker te maken, zodat we met z’n drieën om 8:30u de deur uitstappen.

Nadat ik Julie naar school heb gebracht fiets ik naar de locatie van de stichting die mijn vriendin en ik opgezet hebben om kunst- en cultuureducatie op de kaart te zetten in ons dorp Den Hoorn. Een overleg met de muziekdocenten staat gepland. Na een inspirerend overleg stap ik in de auto.

Als Event Manager van Fight cancer mag ik op bezoek bij een potentiele partner in Tilburg. Ik vind het zo bijzonder dat ik dit goede doel mag vertegenwoordigen! De organisatie ziet net zoals wij allerlei kansen in een samenwerking. Mooi als je elkaar zo kunt versterken. Het gesprek is zo positief dat ik bijna vliegend naar huis ga. Fijn dat ik nog een uur in de auto moet zitten, zo kan ik alles goed tot mij door laten dringen. Ik kan niet wachten om onze ideeën verder uit te werken en hier een vervolg aan te geven.

Thuis gekomen na het ophalen van de mijn dochter, eten we met z’n vieren. Nog even een snel belletje met Limore van Fight cancer om te vertellen hoe het is gegaan en dan naar de vergadering van de Stichting Swim to Fight Cancer Delft. Want ook Delft springt deze zomer het water in voor Fight cancer!

Het voltallige bestuur is aanwezig. Spannend, want we krijgen vanavond te horen of we in de grachten van Delft mogen zwemmen. Helaas geen goed nieuws… de kwaliteit van het water in de binnenstad is niet goed genoeg om in te zwemmen, jammer! We zijn blij dat we hier door het waterschap goed over worden geadviseerd. Maar... er is een tweede optie door de Schie, waar de kwaliteit van het water wel voldoet aan alle eisen. We zijn het slechte nieuws snel vergeten; iedereen is enthousiast over de nieuwe route. Het draait uiteindelijk maar om één ding en dat is met elkaar zoveel mogelijk geld ophalen voor Fight cancer!

Uiteindelijk ben ik om 23:00u thuis en zijn de lichten overal al uit. Voldaan na weer een fijne dag laat ik alles nog even voorbij komen. Welterusten!