Strategisch partnership

Wat levert het op?

  • Door samen te werken met Fight cancer wordt jouw bedrijf verbonden aan de merkwaarden van Fight cancer: Jong, inspirerend, eerlijk en daadkrachtig.
  • Invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Door samen te werken met Fight cancer, strijd je mee tegen een ziekte die helaas een hoofdrol speelt in onze maatschappij.
  • Direct bijdragen aan minder kanker en meer genezing: Als bedrijf kun je, samen met je medewerkers, klanten en leveranciers, direct bijdragen aan minder kanker en meer genezing.
  • Loyale en betrokken medewerkers: Onderzoek toont aan dat medewerkers meer betrokken zijn als hun werkgever zich maatschappelijk inzet.
  • Marktaandeel: Consumenten kiezen steeds vaker voor ‘goede producten’: "80% van de consumenten zou overstappen naar een ander merk als zij op die manier automatisch een goed doel kunnen steunen." Bron: Cone/Echo Global CR Opportunity Study
  • Netwerk: Via Fight cancer kom je in contact met andere interessante bedrijven, onze denktank en onze achterban.
  • Communicatie: De ‘Love life. Fight cancer.’ boodschap kan gecommuniceerd worden naar medewerkers, klanten, leveranciers en andere relaties.
  • Gericht geven: Vanaf bijdragen van €5000 bieden wij projectadoptie aan, waardoor je zelf kunt aangeven naar welk kankeronderzoek of welke onderzoeker jouw bijdrage moet gaan.

Voor het opzetten van een dergelijke samenwerking denken wij graag mee. Neem contact op met Limore: limore@fightcancer.nl

Foto tekening samenwerking

Samenwerking Radio 538 en Fight cancer

Met deze samenwerking willen Radio 538 en Fight cancer jongeren op een positieve en actieve manier betrekken en bewustmaken van de strijd tegen kanker. Het uiteindelijke doel is om met elkaar een beweging te creëren tegen kanker. Dit gebeurt aan de hand van kleine en grote acties die door ‘Fighters’ worden opgezet door het hele land. ‘Fighters’ zijn de jonge volwassenen die zich actief inzetten voor Fight cancer. In de komende periode brengt Radio 538 de acties van deze Fighters onder de aandacht, zowel in het programma als online en via social media kanalen.

Limore Noach, directeur Fight cancer: “Wij zijn enorm trots op het samenwerking met Radio 538. Fight cancer en Radio 538 zijn beiden eigenzinnig en een tikkeltje rebels, en hebben als doel mensen in beweging te krijgen. Met deze samenwerking slaan we de handen in één om onze droom te verwezenlijken: een wereld waarin niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker.”

Menno Koningsberger, algemeen directeur Radio 538: “Radio 538 heeft een enorme groep jonge enthousiaste luisteraars. Ook wij willen hen bewustmaken van de belangrijke strijd tegen kanker. We willen onze luisteraars inspireren om ook ‘Fighter’ te worden, door in de maanden juli en augustus de verhalen van de andere ‘Fighters’ extra onder de aandacht te brengen in onze programma’s en op online en social platformen.”

Lees meer