Ton Voskuilen

Swim to Fight Cancer | Amersfoort 2022

Help mij en help mij helpen

Ik heb mij over laten halen door mijn buurman, om op 4 september aan de triatlon (1/8) van Amersfoort mee te doen. Goed plan. Kan dat ook van mijn bucketlist. Leuk, nou ja... fietsen kan ik wel, lopen is wel mijn ding, maar ja.... dat zwemmen. Met een eenvoudig schoolslagje kom ik er wel, hoop ik! Toen vond mijn echtgenote "Swim to fight". "Als je daar nu ook aan mee doet, dan kun je lekker oefenen met zwemmen". En zo is het gekomen. En nu ga ik 2000m zwemmen in de Eem. Getver en jakkes. Maar het is mij wel gegeven, dat ik gezond ben en dat ik het kan. Dus ik ga dat stukje wel zwemmen, maar ik heb wel jullie donaties nodig. Ik heb natuurlijk ook het sponsor bedrag al verhoogd. Maar ja, ik kan natuurlijk niet die loser zijn, die zijn bedrag niet haalt. Dus ik had ook besloten om het restant bedrag maar zelf aan te vullen, zodat ik het bedrag heb gehaald. Dus als jullie mij kunnen helpen om een beetje bij te dragen aan dat bedrag, dan zal dat wel heel fijn zijn! Dus 4 sept de triatlon en 11 sept de Swim. Leuk als je komt kijken. Mooie omgeving en Afoort is best een leuke stad! 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Beweegrapport week 32

Sunday 14th Aug
Tja, deze week slaan we het beweegrapport maar even over. Wel wat gedaan, maar zelfs 0 meter gezwommen. Helaas ook last van mij rechter knie, vooral bij het 'slenteren', hardlopen gaat goed en fietsen ook. Dus maar even rustig aan. Ik wilde de weegschaal ook overslaan, maar die was erg vergevingsgezind vandaag en het probleem is, dat de weegschaal altijd één week achter loopt. Dus volgende week maar even overslaan, gezien de patat op het strand en de bedrijfsborrel met teveel bitterballen en teveel nacho's. Nog drie weekjes en dan is het triathlon. Volgende week komt op 400m afstand de Vuelta langs ons huis. Toch maar even kijken.

weegmomentje

Sunday 7th Aug
Ja, naar de spectaculaire 3kg.... was daarna de grootste domper, namelijk naar 100gr, maar daar was ie dan, vandaag gelukkig toch onder de 80! In 4 weken nog 2Kg... we gaan het proberen! 

Beweegrapport week 31

Sunday 7th Aug

zo 8 Llg, ZTide 1, di Fw30, do Fw30, Zbb 1,7, za FnV
(Llg=lopen met de loopgroep op zondag, ZTide= zwemtraining in de Eem, ff mijn tri-suit oefenen, daar kun je in zwemmen en dan hup, uit het water op de fiets. Dat werkt prima! Fw = fietsen  naar werk in Utrecht, Zbb = zwemmen Bosbad baantjes, FnV = Fietsen naar Vroeg in Bunnik, ook lekker suikerbrood, maar suikerbrood en afvallen.... hmm.....) 

Beweegrapport week 30

Sunday 7th Aug
zo 22F, 8 Llg, di Fw30, do Fw30, ZmW, vr ZmTS, za FnV
(F=fietsen, Llg=lopen met de loopgroep op zondag, Fw = fietsen  naar werk in Utrecht, ZmW = zwemmen met Wiljo, hij ging mee geestdodende baantjes doen, dus wel leuk dat ie mee ging, ZmTS = zwemmen met de Triatlon vereniging van Sjoerd in het Henschotenmeer, twee van die ontzettende race-vrouwen en ik met mijn schoolslagje er achteraan, maar ook leuk, FnV = Fietsen naar Vroeg in Bunnik, ze hebben een ontzettend lekker kersen brood, dat is echt lekkerder dan gebak, zo lekker) 

Blij

Sunday 7th Aug
En toen was ik opeens heel blij met de weegschaal.... maar ja, 3 kg in 1 week.... hmmm.....

Beweegrapport week 29

Sunday 7th Aug
zo 22F, 8Llg, wo 20FnO, 8LmB, do Zbb1,8, vr 51FrBB, za 20 FnV.
(F=fietsen, Llg = lopen met de loopgroep, FnO= Fietsen naar het wapen van Odijk, om te gaan, LmB= lopen met Benjamin, FrBB, Fietsen rondjes Bunschoten Baarn, za FnV= Fietsen naar Vroeg in Bunnik om het lekkerste brood te kopen (bakker is op vakantie) 

naar het werk

Wednesday 20th Jul
Ja, maar wel zoveel mogelijk op de fiets naar het werk!!!

onderzoek

Wednesday 20th Jul
Ik had gehoord van een wetenschappelijk onderzoek, wat je tijdwinst is, of je een hele dure fiets of een minder dure fiets hebt. De conclusie was: het is beter een lichtgewicht iemand op de fiets te hebben, dat scheelt het meest. Dus toen maar even de weegschaal afgestoft en nieuwe batterijen erin.... Tjeemp.... toch maar even kijken of ik nog een paar kilootjes kwijt kan.....

zwemmen en triatlon

Thursday 14th Jul
Tja, wat is nu de volgorde.... ben ik de triatlon aan het oefenen, door te zwemmen, of ben ik het zwemmen aan het oefenen, door de triatlon te doen. Gisteren in ieder geval een lekker stukje gefiets!

Oefenen in het bosbad

Thursday 14th Jul
Het is weer donderdag en we kunnen vanavond weer oefenen in het bosbad. En met dit weer is dat geen straf. Vorige week 1 km gezwommen en overleefd. Ik had een wetsuit gescoord op Marktplaats voor 15,- (nog bedankt mensen uit Amersfoort, hij zit heel goed), dus die moest ik wel even proberen en dat ging wel goed. Ook heb ik gezien, dat als ik 4 banen schoolslagje zwem, dan zwemmen de borstcrawlers (ik weet niet hoe je dat schrijft) er 5. Nou das niet zo slecht, toch?

ff klagen

Thursday 14th Jul
Er bestaat voor mij geen enkele twijfel over de bestemming van het geld, maar de organisatie van dit feestje krijgt van mij toch een 3 voor communicatie met deelnemers. Twee keer een vraag gesteld, twee keer geen antwoord. Had ik mij geregistreerd voor 'proefzwemmen 3 juli', met de vraag 'hoe laat moet ik waar wezen?'. Nou, ik kan het niet vinden op de website en je krijgt ook geen reactie. Jammer he?

het 'anoniemen' spel

Thursday 14th Jul
Superblij met alle donaties. En, ik heb er toch maar een anoniemenspel bij verzonnen. Sommige anoniemen maken een opmerking. bijvoorbeeld over boterkoek.... ja, dan weet ik wel wie dat is. Helaas heb ik de anoniem met de 'krachtmeting' nog niet kunnen tackelen. Moet ik nog even over nadenken. O ja, 'een vriend' weet ik dan wel weer, want ik heb maar één iemand geld betaald. Leuk allemaal!

Bijzonder

Friday 8th Jul
Wat fijn, al ver over  de helft. En van mensen uit je linked in, waar je al even geen contact mee hebt, die dan toch sponsoren. Nou, vind ik wel helemaal gaaf. Dank jullie wel. 

Dat is even wennen....

Friday 24th Jun
Wat gaaf. Eerste donaties binnen. Tja, anonieme donaties.... dat kan ook natuurlijk. Dus ik ga bij voorbaat alle anoniemen aan bedanken. Tof! Maar nu vraag ik mezelf af.....  was ik zelf ooit ook wel anoniem geweest? Ik ben na de eerste donaties als een blij mens. Dat er maar velen mogen volgen!!!

Thank you to my Sponsors

21

Marsha Jongh

Succes you can do it! En borstcrawl is overrated, team schoolslag hier 😉

21

Anonymous

Zwemmen is inderdaad een dingetje, maar ik weet dat je het kan!! Veel succes!!

31

Anonymous

Dag Ton, heel veel succes. Voor jezelf voor de sportieve prestatie en voor het goede doel.

51

Henk Daniel

Top uitdaging, draag op deze wijze maar een steentje bij. Heel veel succes. Gr Henk

21

Kees En Ineke

Dank, beste buren

26

Antoinette Arensman

Zo knap van je Ton om je zo in te willen zetten voor zo'n goed doel, terwijl zwemmen heel jouw dingetje niet is: compliment en respect hoor! Alle succes joh, zet'em op en het gaat je zeker lukken 👍👏

19

Anonymous

Gogogogo! Nu is t weer even n mooi rond bedrag..!

31

Anonymous

Succes Ton! Heel erg belangrijke actie!

21

Anonymous

Go go Ton!

45

Maaike

Zet 'm op Ton! Heel cool dat je dit doet! In dat water ook nog ;)

8

Anonymous

Zo de €825 is bereikt. Gr, Wiljo

51

Anonymous

11

Anonymous

21

Peter Taai

Succes zwager

21

Nilia

Hey favo buur, stoer hoor💪🏼. Dit ga jij fixen! Met gemak. Veel succes!

21

Anonymous

Goede actie!

21

Sjoerd Dormans

Dit gaat jou lukken

31

Moni

Super dat je dit doet!

21

N Jansen

Hup!

31

T Jansen

Topper :)

51

Rob En Anneke Van Kleef

Klasse Ton. Wij rekenen er wel op dat je Máxima voor bent bij de finish. Veel succes. Rob en Anneke

31

Anonymous

Altijd in voor een nieuwe “krachtmeting” in welke vorm dan ook… Ook het zwemmen kan jij; niet te veel water uit de Eem drinken! Heel veel afzien, maar vooral veel plezier!!!

51

Jos Dessens

Goed bezig Ton

51

Ingrid & Frans

Nu al een winnaar!! 💪🏻

76

P. Taai

Ton, heel veel succes met je sportieve uitdaging. Ook dit ga jij fixen.

31

Anonymous

Ook boterkoek kan helpen!

51

Richard Peters

Goed bezig ome Ton! Je kunt het💪💪

31

Lieke Voskuilen

Je kan het pap! ❤️

21

Dr Peter Van Harten

Zet hem op Ton

21

Mei Oolgaard

Succes Ton!

21

Daniël Taai

31

Een Vriend

Goed bezig Ton. Yes you can💪

26

Ella Farber

Petje af hoor Ton! Ik word al moe als ik er over lees :)

36

Alex

13

Ceriel Riemersma

Succes!! You can do it!! En, als je borst scroll doet gaat wat sneller dan schoolslag 😊

31

Herman Van Dam

Stoer Ton 👊 dit gaat je lukken

21

Anonymous

Show more