remko kuipers

Swim to Fight Cancer | Delft 2022

Ik kom in actie tegen kanker...

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Zoals jullie weten ben ik daar 1 van.  Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

de spanning stijgt

Tuesday 30th Aug
inschrijving check
donaties aangevraagd check
getraind ( met of zonder vlek) check
donaties ontvangen check
socials geupdate check
wetsuit ( gedoneerd door mijn allerliefste collega's ) van SEALIFE Benelux www.sealifebenelux.nl
boterkoeken actie met ondersteuning van Jumbo troelstralaan check
programma voor zaterdag ontvangen check
HEUL ERG VEUL ZIN OM ZATERDAG TE STARTEN CHECCKKKK
dus zaterdag  gaan we er voor . voor iedereen die het leuk vind volgens mij wordt het een waanzinnige dag.
ook en warme dankjewel aan alle vrijwilligers die zich achter de schermen inzetten om dit evenement mogelijk te maken.

inloop deelnemers 12.00 aan de hooikade
eerste zwemmers het water in vanaf 13.00 
13.30 spinners aan de slag bij LAGA
mijn starttijd in wave 9 is rond 14.20
ondanks dat jullie al groots gedoneerd hebben , kunnen wij zwemmers toch alle aanmoediging aan de kant gebruiken.
dus heb je zaterdag tijd , leuk als je kan komen met je vlaggentje aan de kant. 

waanzinnig

Thursday 25th Aug
donaties gingen goed. doelen bereikt trainen gaat goed alless goed op een ding na. #swimtofightcancer heeft terecht in het regelement staan dat als het water onder de 18 gr is je een wetsuit aan moet. zoals iedereen die mij kent ben in een beeeeetje buitensporig. in maat. dus de zoektocht naar een passende suit was ook een hele uitdaging. vele mensen zijn bezig geweest om te helpen hiermee. bellen faxen mailen postduiven noem het maar op maar niets te vinden in mijn maat.. wordt ik vandaag door de fijnste collega's die een man zich kan wensen geroepen. hebben die gekkies gewoon een pak op maat laten maken voor me. wat een waanzinnig kado. die zag ik niet aankomen. ook vele dank aan https://sealifebenelux.nl/ voor het maken en leveren van het pak. de fotos volgen

Jaaaaahhh en neeehhh

Tuesday 23rd Aug
Neen neen neen . Mijn grootste vrees is waarheid geworden. De nr2 van swim to fight cancer is me voorbij en heeft de kroon overgenomeen met hoogste donatie bedrag. Van harte Thijs van de Berg. Maar dit laat ik niet zomaar gebeuren. Dus vandaar de boterkoek actie nogmaals onder de aandacht. Voor 10 euro krijg je een overheerlijk verse echte roomboter 12 mega punten boterkoek. Met als extra goede nieuws . Alle ingrediënten worden gedoneerd door Jumbo Troelstralaan ( in de Hoven) . Hierdoor kost het Annemieke alleen maar tijd en oven gebruik . Lieve Jumbo Troelstralaan zeer veel dank voor deze gulle ondersteuning. Dus bestel maar.

Niet nog eens he

Monday 22nd Aug
Weer een doel gesneuveld . Weer een mijlpaal bereikt. Landelijk over 1 miljoen . Lokaal bijna 100000. Wat zijn we lekker bezig. Fantastiche. Dank jullie wel . 

Vanuit kamp veluwemeer

Wednesday 17th Aug
Soweeeh weer eeen doel gesneuveld. Ook landelijk over een mooi doel heen . Ruim 1 miljoen euro.
Wat een prachtige aktie is dit geworden zeg . 
Ik blijf me maar verbazen waar dit toe heeft geleid en vraag me ook af waar dit gaat eindigen. Ik merk aan mezelf dat de enegie die het me geeft steeds sterker wordt . Op de geboorte van mijn kinderen en het ontmoeten van mijn toekomstige vrouw is dit toch wel weer een herinnering van formaat in de maak. Ik zou dr bijna mies bouwman van worden. Dankuwel  lieve mensen. 

Gaan we weer.

Monday 15th Aug
De afgelopen paar dagen weer getraind op open water . Is toch een andere ervaring dan in een zwembad. Voor opletten dat er geen boot of jetski over je heen blaast. Doel ook meer weer eens bijgesteld. De donaties blijven maar binnen komen. Echt waanzinnig. Temeer omdat ik net weer een heftig verhaal lees van een van de meest sparkeling mensen die ik ken. Een waaanzinig sterke vrouw die met borstkanker is geconfronteerd in het verleden. En nu weer onrustige cellen heeft. Zo heftig maar zo mooi hoe zij omgaat met deze KK. Altijd klaar voor een ander altijd een glimlach en vol genieten van het leven . Ik leer dagelijks van haar hoe dit een plek in je leven te geven en volop te genieten. Al zou ik maar de helft van haar enegie hebben zou ik een beter mens zijn . Dikke knuffel voor jou stralende vlinder. Never give up never back down.

Waarom

Monday 1st Aug
Ff filmpje gemaakt waarom we dit doen.

Heftig

Thursday 21st Jul
Soms krijg je weer even een klap in je bek. Gaat het net lekker alles stabiel . Het enige waar jij je druk om maakt is de verzengende hitte die gelukkig maar 1 dag duurde.
En dan die stop in je maag , klap voor je kop en een schop in je balzak. Mannen weten wat ik bedoel. Vandaag het bericht dat er niet een , nee maar zelfs twee mensen in mijn naaste omgeving te pakken zijn genomen door deze graf ziekte. Pff daar wordt je toch wel ff stil van . Gelukkig ziet het er naar uit dat ze beide er optijd bij zijn en is er goede hoop op een positieve afloop. Sterkt me wel weer in de strijd . Weer een slagje harder zwemmen om deze uitdaging te volbrengen. Dus blijkt maar weer dat onderzoek herd nodig is en dat kan alleen maar met centjes. Dus kan je wat  missen . Mijn dank is groot. Net als ik zelf. Toch ook wel een vrolijke noot. Ik heb 1 de ondernemers die ik huisvest gevraagd om ites te doen op 3 sep , maar later meer er over. Wel super leuk als we het voor elkaar krijgen.

bijzondere donatie

Friday 8th Jul
nu ik deze uitdaging ben aangegaan krijg ik van heul veul mensen donaties . iedere bedrag wat ik binnen krijg van ieder persoon die de donatie doet vind ik bijzonder. bijzonder te zien dat er zoveel steun en liefde is op dit gebied. toch wil ik er een bijzondere donatie uit lichten en in het zonnetje zetten. het is niet de donatie want die vind ik allemaal bijzonder maar vooral de manier van doneren. in onze digitale wereld met mail, apps, socials en internet  mocht ik gisteren een handgeschreven brief ontvangen . in de brievenbus. tot mijn grote geluk zat hier een mooie handgeschreven , hart verwarmende en op speciaal postpapier boodschap in van Tante Toos. met 20 euro. Tante Toos is de oude buurvrouw van mijn schoonouders en hebben mijn Annemieke en haar zus zien opgroeien. mijn schoonouders zijn toen verhuis maar Tante Toos woont nog steeds op het zelfde plekje . na al die jaren is er nog steeds contact en is er altijd een brief kaart of bezoekje met verjaardagen . Tante Toos heeft mij ook in haar hart gesloten en dat is wederzijds. de wereld is veranderd en sneller geworden maar Tante Toos doet haar ding op haar manier op haar tempo. geld overmaken is niet haar ding dus dan maar op deze manier. Tante Toos, dit is toch wel de meest bijzonder manier van doneren die ik heb meegemaakt. dank u wel . ik zal een paar extra slagen sneller zwemmen voor u.  

Wat moooi

Thursday 9th Jun
Mijn eiegn jip zwemleskaart . 10 betalen 12 zwemmen goede deal.

Rollade

Friday 3rd Jun
De uitdaging die nu steeds groter wordt is de wetsuit.
Onder het mom van vertel zoveel mogelijk mensen over je problemen, dan komt er vanzelf iemand met een oplossing.
Nou er zijn diverse lieve mensen voor me aan het werk. Die bellen faxen mailen en postduiven om voor mij een suit te vinden . met als resultaat stond onze goede vrindin van team Expert it voor de deur met een heuse wetsuit. Dus passen maar . en wat denk je . ik weet nu hoe een rollade zich voelt. Weer terug naar de tekentafel dan maar. Met vriendelijke groet aan wetsuit.nl voor het proberen en meedenken. En extra kus en knuffel voor Angela. En Juliette. En iedereen die meedenkt en doet en .... De filmpjes blijven u bespaart. Toch?

het gaat lekker.

Wednesday 1st Jun
over het volgende doel heen en op naar de volgende . hoop reacties gehad op mijn rauwe filmpje gisteren op facebook . tja  zo ben ik nou eenmaal. voor iedereen die gedoneerd heeft ik kan het niet vaak genoeg zeggen duizend maal dank . dit gaat me verwachtingen te boven.

Eerste stapjes

Wednesday 25th May
De gedachte speelde al langer om dit te doen maar het was onzeker of ik niet midden in mijn behandling zou zitten. Helaas is de operatie uitgesteld maar dit stelt me wel in staat om nu dze uitdaging aan te gaan. Er is al dik gedoneerd waar ik zeer dankbaar voor ben. Op naar de volgende uitdaging .

Thank you to my Sponsors

20

Christa Vermeulen

Hoe is het gegaan? Ben veel te laat maar niet minder gemeend! Groetjes oud collega van Annemieke

30

Annemieke En Remko Van Doorne

Met vriendelijke groet, Therese

21

Benno Hoeven

Respect Remko 🏊🏼‍♂️💪🏻

11

Ronald Groen

Succes Remko met deze zwem actie.

52

Chiel Van Stapele

Zet 'm op toppertje :-)

280

Boterkoekfans Deel Iv

Lieve Remko, zet hem op!

11

Ruud Holland

Kom maar door met de boterkoek!

21

Yme Canter Visscher

Succes Remco, goed bezig!

31

Sam & Sebas

You can do it!!

5

Sabine Roelofsen

Zet hem op Remko!!

11

Paulien

10

Boterkoekfans Deel Iii

21

Ellen Van Kesteren

Succes, Remco!

11

Annemarie Ottenkamp

Succes!

6

Anke

Goed dat je dit doet en dat alle vorm van kanker behandelbaar gaat worden!

21

Stefan Versluis

11

Sabine Van Leeuwen (collega Maaike)

Succes!

24

Brenda

Tja, moet je weer je streefbedrag aanpassen :-) Wat ben jij geweldig bezig, buiging voor jou!

10

Fam. Bruin

71

Boterkoekfans Deel Ii

Van nog een paar boterkoekfans! Go go go!

251

Boterkoekactie

Lieve Remko, zet hem op! Namens alle boterkoekfans!

26

Rob & Menendi Warnaar

Beat that shit!! 💪🏻

11

Dik Leeflang

Je hebt een goed doel voor ogen Succes

21

Fred Henny

Zet 'm op Remko

21

Voorzitter Rcdelft

Groen om te gaan

30

Maurice Verhoeff

Zet hem op!!

21

Tante Toos Tante Toos

21

Anne Medema

Succes Remko!

33

Jornt

Een klein gebaar voor een grote strijd!

31

J Faasen

101

Bakkerij Peterse

wij zijn super blij dat wij als kleine ondernemer een leuke actie konden regelen voor jou als super pappa! succes en wij geloven in jou!!

11

Kiki

You go Remko! 😘

151

Yes! Catering Catering

You can do it Rem! Dit is de opbrengst van alle broodjes warm vlees! Wij zijn trots en natuurlijk enorm gek op jou!

31

Vincent Van Oosten

101

Roel (t-minus Engineering) Eerkens

11

Joris Van Ruijven

51

Aig

21

Chris Ströer

51

Anonymous

Respect en sterkte

101

Touche Training & Advies

Succes Remco, zet hem op!

31

Truus Karlas

31

Paul Althuis

Succes!

7

Bram En Sam

Alsjeblieft papa .we hebben de hele dag in ons marktkraampje spulletjes verkocht voor jou en het zwemmen.

21

Mechtelt Prins

Annemieke en Remko, bewondering en ik ben er stil van. Liefs, mechtelt

150

Team Zwaard

Succes Remko!

14

Walt En Anja

Heel veel succes je bent een kanjer

11

Marjolein Schaafsma

31

Anne Spruijt

Zet ‘m op Remko! Super dat je dit gaat doen!

31

Ies De Jong

Een kleine bijdrage voor jouw grote gevecht.

16

Sjaantje

Lieve Skuuk, Ik ben trots op je Liefs en groetjes Sjaantje

51

Job Nijs

Held!

21

Coen Van Der Voort

Hartstikke mooi initiatief!! Doe je best TOPPER!!

26

Gerrie Van Der Beek

Diep respect voor je Rem! Je bent een kanjer!

21

Simon Bosschieter

Sterkte en succes Remko

150

Marcel Woensdregt

Echt goed van je Rem!! Go for it.

21

Diana Massar

Remko , topper!!

21

Mary Rutten

Trots op jouxx

26

Marissa Huisman

20

Anonymous

21

Jeroen Koot

Dit kan jij...💪...en ik wil jou uiteraard ook wel eens in een wetsuit zien...😉🙃

51

Rowdy Spiessens

Rem, je kunt het 😘! Het is echt een ROT ziekte!

20

Anonymous

21

Anonymous

Heel veel succes, Remko! Voor tijdens het zwemmen als tijdens de strijd!

101

Rico De Stefano

Heel veel sterkte en succes!!

11

Sofia Caires

51

Marcel Marchand

21

Ruud Van Holland

21

Patrick Schwencke

Heel veel succes Remco, met het zwemmen en de strijd tegen Kanker 🤬.

31

Susanne Thomas

11

Monique Zaandam

31

Ivy

Remko, heel veel succes!!

31

Emmy Japin

21

Edward Melger

Mooi initiatief! Geweldig te zien dat jullie al bijna 10x jouw doel hebben bereikt. Edward, collega van Annemieke

31

Greta Van Velzen

Heel veel succes!

16

Lisette

Mooie uitdaging! Succes Remko!! :)

11

Anonymous

21

Christina Pezzoli

Sterkte en succes!

11

Wulfert Hop

21

Anonymous

76

Anonymous

51

Anonymous

26

Daan En Sylvia Peterse

Heel veel succes 💪

6

De Buurtjes

Succes Remko!

51

Anonymous

Beste Remko, wat goed dat je dit doet! We steunen je graag met een donatie. We wensen jou en je gezin het allerbeste. Doe Annemieke heel veel groeten van ons, Wilma en Peter Blommestijn-Verdonk

51

Ferdi Van Der Helm

Heel veel succes en sterkte 😘

21

Anonymous

21

Esther Blom

Remko zet hem op!

21

Anonymous

Sterkte en zet ‘m op! Groeten

31

Anonymous

21

Claudia & Robbert

Heel veel sterkte toegewenst voor jou en jullie als gezin!

16

Anonymous

Veel succes en sterkte Remko en Annemieke.

21

Desiree Marsman

Go Remko!!!

31

Jacqueline Vink

Veel sterkte en kracht!

31

Janine D'augusta

Veel sterkte gewenst!

26

Henriette

Wat een mooie actie. Veel sterkte Remko en Annemieke!

76

Anonymous

Mooie actie en good luck!

11

Marjolein Van Der Waal

Succes en sterkte!

21

Jan-joost Schouten

Sterkte en succes Remko en Annemieke!

21

Patrick De Lanoy

Topper!💪🏾

31

Anonymous

Keep on going remko! Stay strong!

10

Anonymous

Succes Remko!!

5

Mariska&eric

Elkaar uit het oog verloren, maar dit vreselijke bericht bereikte ons en willen je/jullie op deze manier een hart onder de riem steken! Zet ‘m op Rem💪🏽

21

Sacha De Rijk

24

Anonymous

21

Brenda Plat

Topper!

21

Anton De Fockert

51

Theun Den Boer

26

Carly Schmitz

Geweldig Remko! Succes en ik heb natuurlijk alle vertrouwen ! X

21

Thomas Bles

31

Mirjam Buurmeijer

Zet 'm op, voor jou en je gezin!

21

Shirley Dofferhoff

Suc6 Remko

10

Lobke

Zet 'm op!

21

Florine De Graaf

21

Anonymous

21

Marieke Rodenrijs

Heel veel succes!

21

Roland

Super papa👏

21

Marjolijn Haasnoot

Mooi verhaal van je trotse partner Annemieke. Wat goed dat je gaat zwemmen

11

Nicole Forsthövel

61

Joao Rego

Great initiative!

31

Anonymous

21

Martijn De Jong

31

Karin Hijma

Heel veel succes met de sponsoring en het zwemmen!

21

Anonymous

51

Mariska Van Hagen

Zet m op!! 👊

31

Luca

Heel veel sterkte!

31

Jolanda Heij

Super goed dat je dit doet! Sterkte in je strijd tegen deze vreselijke ziekte.

51

Sabine Van Den Boogerd

26

Ferry Dijksman

Zet hem op Remko.👊

21

Anonymous

Heel veel sterkte gewenst!! Groet van Krista (collega Annemieke)

51

Bas Hoorn

Zet ‘m op! 🤘🏼

51

Miranda Elsing

Heel veel sterkte. Zowel met het zwemmen als de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Lieve groet voor jou en je gezin, Miranda

51

Jos Brils

21

Han Van Veldhuizen

51

Maurice Van De Polder

succes pik

21

Hanneke

31

Ollie Spaven-kelder

Zet hem op coach!

6

Ed Kraaijenbrink

Topper zet hem op

6

Anonymous

6

Sabine De Hoop

Super held, een klein bedragje slechts, maar alle beetjes helpen. Je bent een topper!

11

Michel, Paulien En Rony Kinnegin

Je bent een topper!

500

Team Experit

Veel succes namens je vrienden van eXperIT!

11

Anonymous

Heel veel succes. Bep buren oostsingel

31

Paula Wijbenga

11

Anonymous

51

Team Yes! Catering

Lieve Rem, Wat knap dat je dit nu zelf gaat doen! Wij zijn trots op jou!

51

Ak & Pooj

Geweldig, je bent een kanjer

26

Lucas Heemskerk

11

Marnix Gorter

31

Clementina

21

Edith Gorter

Mooie actie, veel succes Remko!

31

John Savage

11

Dj

Succes!

21

Mirjam

Zet 'm op!

21

Huizinga Schoonmaakadvies

Trots op jou en je gezin!

21

Anke Dunk

Met zo'n inzet kom je zeker gezond aan de overkant! Succes Remko!

16

Pete

Zet hem op Remko! 💪

21

Inge Van Doorne

Succes Remko, je kan het.

26

Jeannette Wijbenga

Met alles wat jij er voor moet doen is een donatie doen een makkie!

21

Joost Van Doorne

En na het zwemmen goed tussen je tenen afdrogen anders hebbie dat weer! Goed bezig pik!!

51

Anonymous

21

Tony Halma

31

Eelco Den Heijer

Lekker bezig Remko! Zeer dankbaar voor jullie inzet voor de kinderen van RCD!

21

Jaap Boon

26

Sonja Heijink

Succes topper!!! Groetjes Marco & Sonja

11

Jeffrey Van Spaandonck

Succes. Kom bij je kijken.

6

Evelien Van Wingerde

Veel succes!

21

Liam Van Kanten

21

Bianca Valkenburg

Super dat je dit doet Remko!! Held!

51

Rogier

Long time overdue voor mij zo'n donatie, goed bezig man!

11

Roeland Tetteroo

10

Paul Ruggenberg

Succes remko

21

Raymon Geurts

Goed bezig!

11

Martijn

Succes :-)

21

Marcel&annelies

Succes!

42

Hans Meijer

Sterkte jochie

58

Remco Blijleven

Remmiiiieeeeeeeeee, lekker zwemmelen voor een heel mooi doel!!! Gr, Rem en Von.

51

Bert Van Der Woerd

Ik zeg nog zo, geen bommetje.

21

Janine Mac Gillavry

Zwemmuhhhh!

26

Esther Van Son

Zeker weten dat het je lukt bikkel!

25

Tamara Van Son

Trots op jou! Hoe dan ook ;-)

21

Thijs Peterse

Show more