Nienke Nauta - Koopstra

Roller Coaster Run 2019

From coaster to coaster, from cancer to cure

Na een succesvolle eerste Rollercoaster Run in 2018, doe ik ook dit jaar weer mee met de Rollercoaster Run om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Profiel geüpdate

Team gevormd

€500,- gepasseerd

Doel vergroot

Eerste donatie gehaald

My Updates

Een goede start!

Nog anderhalve maand en dan is het zo ver. De tweede editie van de Rollercoaster Run. Een run van 5km plus 3 achtbanen op zaterdag 13 juli door Walibi Holland om geld in te zamelen voor Fight Cancer. Voor mij een fantastische manier om met mijn grootste hobby geld in te zamelen voor het goede doel! Ik heb inmiddels mijn hardloopschoenen weer uit de kast getrokken en mijn supboard opgeblazen, dus kan nu gaan werken aan die conditie :-)

De eerste mensen hebben al gedoneerd, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage! Ik ben heel blij te kunnen zeggen dat ik inmiddels al bijna op de helft van mijn doelbedrag zit. Bij deze dan ook een oproep aan iedereen die zich ook wil inzetten voor dit goede doel en ook wil doneren. Om onderzoek naar kanker en de genezing ervan te kunnen blijven doen is geld nodig. 

Doneren kan heel gemakkelijk via deze link: https://www.fightcancer.nl/fundraiser/nienkenauta-koopstra Je kunt elk gewenst bedrag doneren, elke euro helpt!

Samen zetten wij ons in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn!

 

Thank you to my Sponsors

25

R Langerak

Zo verschrikkelijk belangrijk Heel veel ducces

25

Marian Koopstra

Zet hem op kanjer

15

Sjoerd Koopstra

13

H.. Walstra De Vries

je kan het KANJER Xxx

10

Alie Drent De Haan

10

Vronica Breedenbach

Show more