Nicoliene van Leeuwen

Walk to Fight Cancer - 2021

Wij komen in actie tegen kanker...

... door geld op te halen voor kankeronderzoek. In Nederland krijgt 1 op de 3 mensen de diagnose kanker. Vrijwel iedereen krijgt er direct of indirect mee te maken. Zelf ben ik gediagnosticeerd met een voorstadium van borstkanker. Mijn opa overleed aan longkanker, mijn stiefvader aan botkanker, mijn nicht aan alvleesklierkanker en mijn vader genas - gelukkig - van darmkanker. Hopelijk ontspring ik de dans; Maar niet iedereen heeft dat geluk.

Ik sluit me graag aan bij de slogan Love Life. FIght Cancer. Leven is genieten van al het moois, groot en klein, en dat gun ik iedereen. 

Samen met vier power vrouwen nemen wij de organisatie van Walk to Fight cancer Den Haag a.s. 10 juli 2021 voor onze rekening. Wandel mee en laat je sponsoren, of sponsor ons. Picante en ik gaan tot aan 10 juli 500 kilometers door Nederland wandelen. Voor jou, voor mij, voor ons. Tegen kanker. Voor het leven.

Doe je mee? Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Van Uden naar Afferden Limburg: 39 kms

Monday 31st May
Onze eerste langere afstand samen, naast de 8, 9 km gemiddeld die we elke dag lopen. Deze eerste wandeling ging van onze woonplaats Uden naar onze caravan in Maasduinen NP. Op een mooie, niet te warme zondag gelopen over de track van het voormalige Duitse lijntje via Mill en St. Anthonis naar Sambeek en uiteindelijk, Afferden.

39/500 in the pocket tbv van Love Life. Fight Cancer

Love Life. Walk to Fight Cancer Den Haag

Wednesday 26th May
Samen met Picante heb ik me ten doel gesteld om 500 kilometer te wandelen in aanloop naar de Walk to Fight Cancer Den Haag waarvan ik mede-organisator ben. De laatste kilometers die we maken zullen naar Den Haag zijn, om daar aan te komen voor de start van de sponsorloop op 10 juli a.s. 

Picante heeft altijd zin in een lange wandeling, net als ik. Hij een Alaskaanse husky kruising geboren op Vuurland (Argentinië), ik een geboren Rijswijkse, geïmporteerde Hagenees maar vooral ook nomadische globetrotter, zij het nu even binnen de landsgrenzen.

Wij wandelen en jij kunt ons sponsoren! Ik realiseer me dat ik veel vraag; Voor veel mensen zijn het moeilijke tijden, economisch, door Covid-19, door uitstel van medische behandelingen. Petje af overigens voor iedereen in de zorg, die ook nu het aantal Covid patiënten afneemt, nauwelijks tijd heeft om op adem te komen omdat er een inhaalslag nodig is op reguliere zorg. 

Ook de fondsenwerving stond vrijwel stil. Maar geld voor onderzoek naar kanker is hard nodig. 1 op de 3 mensen in Nederland krijgt de diagnose kanker. Ook ik: DCIS, een voorstadium van borstkanker. Ik neem deel aan een groot onderzoek door het Antonie van Leeuwenhoek (NKI) naar de factoren waaronder DCIS mogelijk uitgroeit tot borstkanker. Onderzoek waar veel geld voor nodig is.

Jij kunt hieraan bijdragen. Sponsor Picante en mij, of - nog leuker - wandel met ons mee tijdens Walk to Fight Cancer Den Haag op 10 juli a.s. en motiveer jouw vrienden en familie om jou te sponsoren! Samen kunnen veel bereiken, en alle kleine beetjes helpen.

Doe je mee? Samen. Uit liefde voor het leven.

Aanmelden kan via https://www.fightcancer.nl/register/walk-to-fight-cancer/aanmelden, kies Den Haag. Mij sponsoren kan hier op deze pagina. Updates over de Walk Den Haag vind je op Instagram en Facebook @lovelifewalkthehague.

Thank you to my Sponsors

51

Maarten

Succes met lopen Nicoliene!

51

Joep Van Ginderen

You go girl! Ik sponsor je graag, omdat we inderdaad allemaal met kanker te maken krijgen. Ik heb vorig jaar mijn vader aan Longkanker verloren en hoop dat jij inderdaad de dans ontspringt. Gr. Joep

51

Astrid

Succes Nicoliene met alle wandelingen. Allemaal voor het goede doel!

51

Marcellus Richters

Mooi initiatief dames! Go go go!

51

Andre Koene

Super goed initiatief! Zoals gezegd als ik nog een stukje mee kan lopen, let me know! En ik zal idd doorgeven als ik nog wat leuke stukjes Nederland ontdek, die ook leuk zijn om te lopen :)

51

Marcel

Zet hem op Nico & geniet van de wandeling!

51

Esther Van Gangelen

Inderdaad een mooi initiatief. Succes 🍀

51

Anonymous

51

Alwin Verhoek

Hoi Nicoliene! Veel succes met de actie. Mocht je op je 500 km trip nog in de buurt van de Lemelerberg komen laat dan even weten?

51

Marc

Te gek dat je dit doet Nicoliene. Ik steun je helemaal!

26

Ingrid Wiebenga

26

Joris

Lieve Nico, Heel veel succes & mega trots dat je dit doet. Heb dit jaar van dichtbij meegemaakt wat de ziekte met iemand doet. Maar samen worden we sterker en vechten we tegen kanker. Uiteindelijk zullen we winnen!

26

Its!communication

Succes mop! Heb bewondering voor je.

26

Anonymous

26

Anonymous

26

Ingrid Verver

Goeie actie liefie! Geniet van je wandeltochten met Picante 🥰.

26

Jeroen Jehee

26

Siebe

Zet 'm op! Take care, Siebe

25

Marjolein Rubens

Wat een prachtig initiatief! Ik wens jullie nog heel veel jaren veel gezonde kilometers samen! X M

21

Eelk

Held!

21

Ellis

Mooie actie, topper!

16

Rik Langeler

16

Annette Logemann

Hoi Niek, heel veel succes 💪🏻, Goed doel 🍀ik weet dat dit de makkelijkste weg is 😉..maar alle kleine beetjes helpen😊. En hier gaat sowieso elke maand een bedrag naar het KWF 🍀🍀

16

Karin

13

Monique Nanninga

Mooi initiatief Nicau.

13

Alexander Van Valen

Hoi, wij zijn er helaas niet bij. Wij zijn eindelijk weer eens op vakantie naar Texel. Veel succes.

Show more