Machteld Noordhoek

Swim to Fight Cancer | Stichtse Vecht

Ik kom in actie tegen kanker...

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Profiel geüpdate

Team gevormd

€500,- gepasseerd

Doel vergroot

Eerste donatie gehaald

My Updates

Bedankt

Lieve allemaal. Vorige week zondag was het dan zo ver. 2 km zwemmen in de vecht. Voor fightcancer. Wat een mensen stonden daar. Allemaal om te gaan zwemmen. Maar ook om ons aan te moedigen. Om 14 uur was de start. Eerste stuk ging goed. Na het keerpunt werdt het zwaar. Maar wat is zwaar. Mensen die kanker hebben, zouden willen dit te kunnen. Na 1,5 uur zwemmen kwam ik over de finish. Iedereen BEDANKT voor jullie steun, aanmoedigen maar voor al voor het sponseren 👍 Ik hoop dat mijn 748 euro toch een stukje bij dracht voor het goede doel fightcancer.  

Voor mijn lieve tante

Toen ik me in schreef om voor het goed doel te gaan zwemmen. Had ik niemand specifiek in gedachte. Gewoon zwemmen voor iedereen die kanker heeft. Helaas is er bij mij in de familie ook kanker ontdekt. Bij mijn lieve tante Greet. Borst en botkanker. Haar wereld stond stil. Hoe ziek ze ook is, ze klaagt nooit. Dat heet kracht. Die kracht wil ik ook hebben om die 2km te zwemmen. Voor al die mensen met kanker. Maar vooral voor tante Greet. Ik hoop dat er meer mensen mee zwemmen maar nog meer mensen willen doneren voor fightcancer. Want het geld is hard nodig. Alvast bedankt 🍀🍀🍀🍀

Team binding

Vorig week, hadden we op de zaak een lichte overstroming 😱 Het was pompen of verzuipen. Dus met het hele team als een gek aan de gang. Het water weg werken. Wel goede oefening voor team binding 😊 Zekers nu we met een groot team gaan zwemmen voor het goede doel. 👍 Maar water weg trekken met bezem is minder handig dan met een trekker. En hard vegen, werkte niet echt goed. Als je dacht het water gaat weg, kwam er weer meer boven. 😅 Maar alles voor het goed doel. Team binding 😍 Na 1,5 uur hard trekken, vegen was het water eindelijk weg. Alleen nu hadden wij natte voetjes 😝 Maar het gaf wel een goed gevoel samen hard aan het werk tegen water. Deze strijd hebben we samen gewonen. Zo gaan we zondag 1septemer ook de strijd aan tegen kanker. Dus wie steun mij en  ons...?

Alles voor het goede doel

Vorige jaar ging mijn leidinggevende zwemmen 🏊‍♂️ voor het goede doel Swim to fight Cancer. Hij was erg fanatiek met sponsering werven. Bedacht van alles om geld 💰binnen te krijgen. Met planten verkoop tot grote bedrijven te vragen. Zondag 2 september was het zo ver. Wij met 3 collega's hem aangemoedigd 🤗😆😃 Hup Joost hup. Met zo velen zwemmen voor het goede doel. Fantastisch 👍 Ik zei tegen me collega's,  Volgen jaar doe ik ook mee. En ja, beloofden maken schuld. Dus toen het verzoek bij ons op het bedrijf kwam. Wie zwemt er mee voor Swim to fight Cancer. Was mijn antwoord JA !!! 

Thank you to my Sponsors

75

Machteld

Ik ga er vóór 🍀🍀🍀🍀

50

Anonymous

Succes schatje

50

A.j.p Stensen

50

Anneke Jolen

Succes Machteld Toppie van je!

50

Doe Het Zelf Van Den Tempel

Succes!

35

Anonymous

35

Sophia

Wat geweldig dat jij dit ga doen. Succes

35

Johan Lndman

Succes topper 😉

34

Klanten Van Schoonheidsspecialiste Sophia Uit Wijk Bij Duurstede

Succes 👍👍👍

25

Jan Kooijman

25

Martijn Ruyg

25

M Bruin

Zie dat jullie team meer dan 2/3 deel van het streefbedrag hebben, dus doen we er gewoon nog een beetje bij 😀

25

Karin Kramer

Machteld heel veel succes!

25

Anonymous

25

Slijterij-wijhandel De Papegaai Th.j.vulto

Veel Succes!

15

Fam. Bruin

Zet ‘m op Machteld 🎈

13

Anonymous

13

Acupunctuur Praktijk Kolsteeg

Kom op Machteld, go for it!

13

Yvonne Ruyg

Je kan het

13

Frans Van Der Heijden

Machteld super wat je gaan doen. Heel veel succes met je swimming topper😘👍

13

Wilma Van Weerdenburg

Heel veel succes

13

Wim Akkermans

Veel succes

13

Chris Van Rhenen

Succes!!!!

13

Daniel Ruyg

Top! Veel succes van ons 4-tjes!

10

Tom Slooff

10

Jolanda Stensen

Succes Machteld !!! Groetjes Jolanda

10

Karin En Marianne

Wij zijn trots op je . Xxx

10

Ben Teffer

Succes Buuffie

5

Ed Van Dijk

5

Jasper De Vries

Hey machteld! Succes!!

5

Maarten Van Schie

Succes, je kan het!!

Show more