Luna Lemeer

Swim to Fight Cancer | Maastricht 2021

Ik kom in actie tegen kanker...

IN MIJN EERSTE UPDATE OP DEZE PAGINA NEEM IK JULLIE GRAAG MEE NAAR MIJN REDEN OM MEE TE DOEN AAN SWIM TO FIGHT CANCER. IK GA DEZE UITDAGING SAMEN MET MIJN TWEE VRIENDINNEN TESS & IRIS AAN!

WE VINDEN HET FIJN WANNEER JE ONS TEAM WILT SPONSOREN,  DIT VIA ONZE TEAMPAGINA TE DOEN. KLIK HIERVOOR OP DE BUTTON: MIJN TEAM

VOLGEN JULLIE OOK ONZE BLOG? DAAR KUNNEN JULLIE ONS VOLGEN IN AANLOOP NAAR DE SWIM OP 5 SEPTEMBER 2021.

ALVAST ONTZETTEND BEDANKT EN TOT 5 SEPTEMBER!

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Oudejaarsduik


Het begon met een challenge!
30 december daagde onze buurman Geert ons uit een oudejaarsduik te nemen. We konden €10 per persoon verdienen als we kopje onder zouden gaan. Hij verhoogde dit met €5 per persoon als we dit met originele Unox muts zouden doen. Om het bedrag mooi rond te maken kregen we nog €5 extra als we op een originele te water zouden gaan. Die uitdaging hebben we aangepakt!

De mutsen waren via een oproep op Facebook snel geregeld en werden zelfs thuis bezorgd!

31 december om 10 uur 's ochtends lagen wij dan in het water van de Baggelhuizerplas in Assen! BRRRR wat was dat koud! Maar het was gelukt, een mooie €50 was binnen!

Ons geluk kon niet op toen bleek dat meer mensen het erg stoer vonden en het bedrag verhoogden! Geert en YuChieh Onderwater, Opa en oma Vlig, Sharon, Oom Marcel en tante Chantal en Mikay, Opa & oma van der Wolde en Dirk Venema Bedankt!
In totaal heeft de duik €105 opgeleverd!

Kniepertjes

In December zijn we heel druk bezig geweest met het bakken van echte Drentse Kniepertjes.
We hebben uiteindelijk zo'n 2230 kniepertjes gebakken. De opbrengst was €367,00.

Met bijzondere dank aan Albert Heijn Hillenga uit Assen voor het ter beschikking stellen van ingrediënten ter waarde van €40. 

Sponsor ons door een leuke sleutelhanger te kopen!

TE KOOP!
Wij verkopen gepersonaliseerde sleutelhangers in samenwerking met Vrouwtje Fröbel

Ze kosten €3.50 en dit is incl. de verzendkosten.
De opbrengst gaat volledig naar Swim to Fight Cancer!

Wilt u ook zo'n vrolijke sleutelhanger bestellen?

Stuur ons een berichtje op
Instagram: @Team.luna.tess.iris of 
Facebook: Team Luna Tess Iris 

Waarom ik mee doe aan Swim to fight cancer

In 2019 – toen ik 10 jaar was – heb ik de diagnose kanker gekregen. Mijn buurman heeft toen meegedaan met Swim to Fight Cancer. Ik was er heel trots op dat hij zijn Swim de naam #Team Luna had gegeven. Graag had ik mee willen zwemmen maar dit kon toen niet. Ik was dan ook heel blij toen ik hoorde dat er in 2021 een kidseditie zou komen. Heb tijdens mijn bezoeken aan het Prinses Maxima Ziekenhuis zoveel kinderen gezien die ook allemaal deze vervelende diagnose hebben gekregen en daar een heftige strijd aan het leveren zijn. Daarom zwem ik voor al die andere kinderen omdat kankeronderzoek zo ontzettend belangrijk is.

Interview:
De eerste stap was een interview met Simone wat ik best spannend vond. Mijn verhaal, die ik vooral voor mezelf heb gehouden, ging ik nu vertellen aan iemand die ik niet kende.

Mijn verhaal:
Het begon op de dag van de koningsspelen 2019. Ik zat op dat moment in groep 7 van de basisschool in Wolder. Ik had twee dagen eerder een bultje laten verwijderen en de dermatoloog zij dat het waarschijnlijk een gesprongen bloedvat was. Met de koningsspelen werd ik opeens opgehaald van school en moest ik met spoed naar het ziekenhuis en bleek ik een agressieve vorm van huidkanker te hebben. Het bultje zat op mijn oor en de doctoren hebben toen besloten om een deel van mijn oor te verwijderen. Dat vond ik heel heftig.

Steun:
In het diepste geheim is er gewerkt aan een super plan! En met hulp van hele lieve hondenfokkers, ging mijn droom in vervulling. Een hond! Teddy voelde al snel aan wanneer ik me verdrietig voelde of pijn had, want dan kwam ze altijd bij me liggen.  

Ook heb ik heel veel steun gehad van school, mijn juf en heel vee lieve vriendinnen en vrienden. Als ik niet  naar school kon vanwege onderzoeken of een operatie, dan brandde steevast een kaarsje op mijn bureau.

Afscheid:
In 2020 heb ik afscheid moeten nemen van iemand die ik heel aardig vond. Hij is overleden aan dezelfde diagnose als die ik heb gekregen. Hierdoor ben ik nog meer gemotiveerd geraakt om mee te doen met de Swim.

Toekomst:
Met mij gaat het nu heel goed en ik zit in de 2e klas van het Bernard Lievegoed College in Maastricht. Later wil ik graag dierenarts worden, maar ik denk er nu ook over na om te gaan werken in het Prinses Maxima Centrum. Werken in de zorg, een luisterend oor kunnen zijn maar ook zorgen dat ze de allerbeste zorg krijgen. En voor dit laatste is veel geld en onderzoek nodig. 

Thank you to my Sponsors

101

Tjitske Davies

You are Amazing for what you are doing and who you are helping keep up the good work and swim strong. Proud of you!! Cheryl and Alan

101

Hofstee Borduurstudio

Beste meiden, Heel erg veel succes met jullie doel, jullie zijn toppers 👊!!

51

Luna Lemeer

36

Anonymous

Hele goede aktie meiden. Respect voor jullie.

26

Radio Bij De Liewe

Dames Luna, Tess en Iris zet hem op👍 Team radio Bij De Liewe is trots op jullie 👍🦁

26

Wendy Sullot

Heel veel succes dames!!!!

26

H Baron

26

Jan Zeelenberg

21

Anonymous

Wat een geweldig initiatief, grote bewondering! Ik wens jullie al het goede!

16

Esther

Geweldig meiden! Heel veel succes

15

Anonymous

Ik hoorde zojuist op radio 2 van jullie actie! Veel succes

11

Patricia Van Der Zee

Lieve meiden, zet 'm op en heel veel succes met jullie mooie actie!!

Show more