Leonie Jakobs

Rollercoaster Run to Fight Cancer 2022

Ik kom in actie tegen kanker...omdat ik al teveel mensen in mijn directe omgeving moet missen door deze ziekte.

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Profiel geüpdate

Team gevormd

€500,- gepasseerd

Doel vergroot

Eerste donatie gehaald

My Updates

De reden dat we met elkaar dit doen

Monday 23rd May

Geschreven door mijn zusje. 

Ik ben Joyce en ik ben 22 jaar.

Toen ik 21 jaar was heb ik de diagnose eierstokkanker gekregen. Slechts 1% van Nederland krijgt eierstokkanker op jonge leeftijd. Het begon met vage klachten zoals buikpijn, opgezette buik en moeheid. De dokters hebben meerdere malen bij mij bloed geprikt, hier kwam niks uit.

Ik werd doorverwezen naar het ziekenhuis en daar kreeg ik een echo. Hierop was te zien dat ik een tumor had van 12.5 cm. Snel daarna werd ik geopereerd. Er zat een tumor op mijn eierstokken en kankercellen op mijn baarmoeder, buikvlies en mijn bekken. 

Wat hierna volgde was een traject van chemotherapie voor een half jaar lang. In december 2021 heb ik deze afgerond. Het was een zware behandeling, ik verloor mijn haar, conditie en het gevoel in mijn vingertoppen.

Ik ben nu bezig met het herstellen van de afgelopen tijd en ga ik afrijden voor mijn rijbewijs op de datum dat ik te horen kreeg dat ik kanker had.

Ik wil graag jongeren aanmoedigen om naar de huisarts te gaan bij onbekende lichamelijke klachten. De dokters hebben mij verteld dat er al 3 jaar een langzaam groeiende tumor zat.

Ik ren mee samen met mijn team voor onderzoek naar eierstokkanker en om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar.

Alvast bedankt,

Joyce

Thank you to my Sponsors

11

Daniëlle Bazuin

25

Leonie

11

Anonymous

5

Anne Jager

11

Aferdita Luli

11

Christel Bakker-ijzer

Heel veel succes!😘

11

Aniek Hulst

5

Gezim Luli

21

Janneke Keen

Prachtig initiatief!! Hoop dat jullie veel mogen ophalen met elkaar!

26

Leonie Jakobs

Show more