Pieter Weij

Swim to Fight Cancer | Stichtse Vecht

Ik kom in actie tegen kanker...

Natuurlijk omdat het heel hard nodig is en omdat er veel mensen direct en indirect geraakt worden door deze ziekte. Negen jaar geleden maakte ik het van dichtbij mee en verloor na een oneerlijke strijd mijn vader aan prostaatkanker. Met ergens de stille wens ooit eens de Alpe d'Huez op te fietsen, beginnen we wat kleiner door te zwemmen door de rivier die letterlijk door onze achtertuin stroomt! Laat het avontuur maar beginnen!

My Achievements

Profiel geüpdate

Team gevormd

€500,- gepasseerd

Doel vergroot

Eerste donatie gehaald

My Updates

Maar buurman.. Wat doet u nu?

Maar buurman.. Wat doet u nu? 
Op zondag 1 september gaan Pieter Weij en ik de uitdaging aan om 2 kilometer te zwemmen door de Vecht. Swim to Fight Cancer! Een sportieve uitdaging voor een ziekte die ons allemaal direct of indirect heeft geraakt. Via deze pagina gaan wij jullie op de hoogte houden van ons avontuur, de trainingsmeters die we gaan maken, de donaties die hopelijk binnen gaan stromen en leuke activiteiten die we gaan organiseren om donaties binnen te krijgen.

Weij doen het samen, maar niet zonder jullie hulp! Liken en dezel van onze facebookpagina is een mooie eerste stap. Uiteraard zou een donatie nog fijner zijn, maar daar over komt later ongetwijfeld meer! Het andere uiterste is dat je samen met ons mee doet, we zijn een team en er is altijd ruimte voor meer gekke enthousiastelingen zoals wij! 

 

https://www.facebook.com/weijdoenhetsamen 

Thank you to my Sponsors

70

Anonymous

35

Buurtbewoners Wami

25

Anonymous

25

Anonymous

15

Anonymous

Hallo Joyce, ik kon er gisteren niet bij zijn maar wil je op deze manier nog steunen als ook heel veel werkgenot wensen op je volgende werkplek.

15

Anonymous

Heel veel succes Joyce !

10

Jolanda Heijmans

10

Van Wissen

Veel succes!

10

Wil Weij

8

Anonymous

5

S Van Soelen

5

Patricia

Succes!!!!!

4

Hay Ting Tee

Het beste meid en succes.

Show more