Jaap Renaud

Swim to Fight Cancer | Delft

Help mee om deze ziekte te verbannen 💶

Onderzoek tegen kanker is super belangrijk! Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker.

Uit ervaring weten wij dat onderzoek écht helpt, sterker nog, door mee te doen aan een landelijk onderzoek zijn de kansen op herstel van Rosalie sterk toegenomen! Sponsor ons en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Foto's toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

My Updates

Project afgerond.

Het project Swim to Fight Cancer zit erop voor mij! Een tijd van voorbereiding is afgesloten met de Swim 🏊🏻‍♂️🏊🏻‍♂️, en wat een happening was het in Delft 🎊🎉🎈.

Zo veel vrienden en bekenden (overal vandaan) langs de kant die mij kwamen aanmoedigen 👏👏echt top.

Na een kort interview voor de speaker en de radio, dook ik om kwart voor twee, voorzien van een gele en rode ballon 🎈voor de herkenbaarheid, het water van de Schie in.

En..... 🏊🏻‍♂️ zwemmen voor publiek is nòg leuker! Ik begon met bortscrawl, maar met zo veel bekenden langs de kant wisselde ik dit al snel af met schoolslag, om naar allen te 🖐🖐 en te genieten van wat er op de kade gebeurde.

Na een kleine drie kwartier klom ik voldaan het water uit waar Rosalie Renaud, de rest van de familie en vele bekenden mij stonden op te wachten. De tocht was volbracht en ik heb er van genoten 😘 .

Nog een kort interview, waarbij de vraag werd gesteld hoeveel 💶 ik nu uiteindelijk had opgehaald? Zelfs tijdens het zwemmen liepen de donaties door! Uiteindelijk staat de teller nu op het enorme bedrag van 8.578 euro!

Nogmaals dank aan alle donateurs die deze prestatie mogelijk hebben gemaakt. Ik sluit mijn project af en steun Rosalie bij haar verdere strijd 💪💪 in de komende maanden. Zoals altijd blijven wij positief en strijdbaar.

Komende week is het KWF week, doneer, en wil je mij nog sponsoren: ook via mijn Swim to Fight blog kan het nog deze hele week!

Laatste training, nog een paar dagen, tegenslag

Afgelopen zondag heb ik samen met mijn neefje Stan een 🏊‍♂️🏊‍♂️ training gedaan. Deze stoere neef doet mee met de junior Swim voor fight cancer op 7 september en is ook een top fundraiser! Hij sprong samen met mij in het spiegelgladde water van de vaart om een stukje mee te zwemmen. Nou ja, onze held moest wel even doorkomen want hij vond het maar koud 🥶. Maar dat kwam goed..... ik zwom samen met Thijs 2 kilometer vanuit Vlietzicht richting ons dorp heen en weer en Stan zwom samen met zijn vader ons tegemoet. Na afloop zaten we samen met onze coach (met grijze kuif) en supporters bij café Vlietzicht aan een welverdiende ☕️ en een cassis. 

Vanmorgen heb ik samen met Ton en Mieke de laatste 🏊‍♂️🏊‍♀️🏊‍♂️ training gedaan van 1.500 meter. Het donderde en het bliksemde wel, maar gelukkig dreven de zwaarste buien aan ons voorbij. Het water was heerlijk en het zwemmen blijf ik nog erg leuk vinden in het buitenwater. Wij zijn klaar voor zondag!

Swim to fight

Aanstaande zondag, 1 september, om half twee is de opening door de burgemeester van Delft (zwemt Marja ook mee 🤔😅) en om kwart voor twee starten wij aan onze Swim to fight. Onze fundraising gaat erg goed, zo goed zelfs dat ik geïnterviewd ben voor een mooi stuk in de krant op zondag als grootste fundraiser 💶😄💪🏻. Natuurlijk kan er deze week nog gedoneerd worden 😜, want nog steeds geldt dat elke 💶 telt.

Bizarre tegenslag

Helaas is dit kennelijk niet mijn jaar, want naast de aandacht en zorgen die wij thuis hebben, kregen wij gisteren te horen dat mijn moedertje van 81 een hersentumor heeft 😢. Daar zit je dan in het ziekenhuis in Harderwijk samen met mijn moeder en Rosalie de uitslag met de neuroloog te spreken. Bizar eigenlijk .. maar we richten onze positieve blik vooruit 💪🏻. Eerst zondag lekker zwemmen, we maken daar een feest van.

En natuurlijk is iedereen als supporter van harte welkom 🍀🌹🐸

Zomerfeest, start behandelingen, zondagtraining wie komt er kijken 🏊‍♂️😎

Afgelopen week zijn wij een heerlijk midweekje naar Vlieland geweest, de zwemtraining heb ik daar even gelaten voor wat het was. De zee was wat onstuimig en voor je het weet word je via een mui de Noordzee opgezogen 🤔. Tsja, dat wordt dan lastig om weer aan wal te komen. 

Gelukkig hebben we daar heerlijk kunnen bijtanken, en natuurlijk is rust 😴😴 ook een training zoals Gerda, een lief trainingsmaatje die helaas veel te vroeg is overleden, altijd zei. 

Na thuiskomst staan de Zomerfeesten ☀️🍻 weer voor de deur en belangrijker: de bestralingsbehandelingen om de tumor bij Rosalie te verwijderen worden gestart! 

Dus zo heb ik afgelopen zondagochtend de 🏊‍♂️ training weer opgepakt. Onder heerlijke omstandigheden, weinig wind, vlak, water en geen bootjes (ik was zondag ook lekker vroeg) dook ik weer de vaart in tussen de 🦆 en waterhoentjes. Elke keer lijken ze te denken, wat moet die rare vent in dat wetsuit nou weer in het water? Het zwemmen ging perfect, nu ruim 1.600 meter en dan volledig 🏊‍♂️ borstcrawl. Een heerlijke slag als je in het ritme zit. Alleen het gevaar is dat je meer meters maakt, soms raak je het zicht wat kwijt en dan lig je ineens aan de andere kant van de vaart 🙃. Maar goed, op 1 september zal ik afwisselen met schoolslag om zo alle aanmoedigingen van jullie te kunnen beantwoorden 😄😅. 

Komende zondagochtend duik ik weer het water in en dan klim ik er om 11 uur weer uit bij Café Vlietzicht voor een heerlijk bakkie ☕️. Wie zin heeft in een leuke wandeling en mij wil zien 🏊‍♂️: het wordt mooi weer, het is 40 minuten lopen vanaf het dorp, heerlijk langs de vaart, en een kopje koffie als bonus 😂. Wie wil dat nou niet😜? 

De andere uitdaging is Rosalie nu aangegaan. Afgelopen maandag is gestart met de bestralingen. 3x per week, in totaal acht keer. Het doel is om de tumor na de bestralingen kwijt te zijn... dat is het ultieme uitgangspunt 💪🏻💪🏻. De uitslag krijgen begin oktober....... tot die tijd blijft het dus spannend.

Dus nog een paar weken en dan hopen we hier positieve berichten te kunnnen posten. Wij zijn immer positief en strijdbaar 🙏💪🏻🌹

 

 

Trainingsmiddag geslaagd

zondagmiddag hadden wij onze eerste gezamenlijke training met de deelnemers uit Schipluiden, Ton en ik, van het team Kobus en Mieke van Paassen individueel 👍🏻, en Gerard van Leeuwen.

Om het nuttige met het aangename te verenigen had ik met Gerard (die mij heeft overgehaald mee te doen) afgesproken er een leuke middag van te maken. Daarop ontstond het idee om bij hem voor aan de wetering in het water te springen 🏊‍♂️ om na afloop in het druivenkassie wat te drinken en een hapje te eten 🍻🍽. 

Om vijf uur sprongen wij allen in het diepe, nou ja diepe, je stond gelijk tot je knieën in de drap, maar gelukkig kon je toch nog een slag maken zonder de bodem te raken. Met z’n vieren en drie gastzwemmers baanden we ons een weg naar het bonte huus, aan het einde van de wetering. Het keerpunt! Bij terugkomst, alle zeven aangekomen, wachtte ons een heerlijk welverdiende koude geïmproviseerde douche 🚿. 1.100 meter zat er weer op 🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♀️💪🏻.

Na afloop een heerlijk Indisch buffet met de zwemmers en onze supporters van de motorclub. Kortom een geslaagde zondag, én we liggen op schema 😄💪🏻.

Doel 💶 bereikt, wat nu?

Op woensdag 7 augustus is mijn doel bereikt 👍🏻 ik heb 5.000 euro 💶 opgehaald voor onderzoek naar kanker. Dit bedrag werd volgemaakt door Dirk-Jan en Kirsten die er op zaten te azen. In anderhalve week heb ik nu 153 donaties mogen ontvangen. Dat is echt heel erg veel, ik kan de lijnen dus dichtzetten 🤔.

Maar dat doe ik niet, het is namelijk écht belangrijk dat het onderzoek voortvarend kan worden voortgezet. Dagelijks hebben wij en vele anderen met de strijd hiertegen te maken, en er zullen nog velen van ons, direct of indirect, mee te maken krijgen. Maar het genezingsproces gaat vooruit en de kansen om deze ziekte te overleven worden steeds beter 💪🏻. Daarom moet onderzoek doorgaan, voor jou, voor mij, voor iedereen 👨‍👩‍👧‍👦. 

De donatielijn staat dus nog gewoon open. In alle persoonlijke bedankberichtjes gaat wel wat tijd zitten, maar dat heb ik er graag voor over 😋. 

Wat ik er ook graag voor over heb is het zwemmen 🏊‍♂️. Vanmiddag heb ik weer onder begeleiding van mijn personal coach met witte kuif, er ruim 1.300 meter opzitten. Heerlijk dat zwemmen in de Vlaardingse vaart. Nog drie weken.... ik heb er zin in 💪🏻👍🏻😄🏊‍♂️.

Training gestart 🏊‍♂️

Na een overweldigende week waarin meer dan 130 personen een donatie hebben gedaan, ben ik vanochtend voor het eerst het water in gedoken. Je kunt je sponsoren natuurlijk niet teleurstellen en 2 kilometer is best ver! 

Vrijdag heb ik een paar wetsuits opgehaald, met dank aan Geert-Jan, en na wat pas en meetwerk viel de keuze op een suit met korte mouwen en een broek tot kniehoogte. Dus.....

Vanmorgen rond tien uur met Rosalie en een tas vol zwemspullen de Vlaardingsekade op richting de vlieten. Na een korte omkleed sessie, wat foto’s, en goede zin, stapte ik via het trapje bij de BB van Marja en Jakob het water in 🏊‍♂️🦆. Het water was glad, en behalve wat watervogels, was de vaart mijn eigen domein.

Op richting Vlietzicht, de borstcrawl liet ik gauw voor wat het was. Ik ben niet echt een zwemmer, en om dat vieze water binnen te krijgen ...... 🤮, nou liever niet. Maar de schoolslag ging prima en de tocht voortvarend. Af en toe hoorde ik het nodige geritsel vanuit het riet, wat zou daar zitten? Een mooie grijze kuif zag ik af en toe tussen het riet opduiken. Gelukkig geen gevaar, het bleek Rosalie te zijn die af en toe een fotoshoot maakte van tussen de rietstengels. Zij liep de hele weg met mij mee.

Halverwege had ik nog de support van John en José, die voor hun huis mij vanaf de kade stonden aan te moedigen. Dank jullie.

Na 650 meter had ik het keerpunt gepland, op de terugweg werd het wat drukker met bootjes die allemaal op weg waren naar Schipluiden voor het varend corso. Uiteindelijk stapte ik na 1.300 meter voldaan uit het water. Rosalie, daar waar ik het allemaal voor doe (en uiteraard ook de vele anderen die met deze ziekte te maken hebben), stond mij op de kant op te wachten met een handdoek.

Voldaan en toch ook best een beetje moe, fietsten we naar huis voor een wel verdiende koffie. Zo was het een mooie 🏊‍♂️☀️☕️ zondagochtend. Nog vier weken te gaan.... 💪🏻💪🏻 

Jeetje zeg

Jaap, wil jij meedoen in ons team met 🏊‍♂️  Swim to Fight Cancer, voor onderzoek naar kanker. Ehh ja, zei ik direct in een spontane bui. Natuurlijk!!

Als geen ander weten wij dat onderzoek heel belangrijk is. Ruim 11 jaar geleden werden wij ermee geconfronteerd en helaas keerde dit jaar deze ziekte terug bij Rosalie. Mede door de onderzoeken zijn de behandelingen heel erg verbeterd en hebben wij ook nu weer het volste vertrouwen om deze ziekte te verslaan. Wij zijn er nog niet, maar zien de komende periode en de behandelingen met vertrouwen tegemoet. Behandelingen die 11 jaar geleden nog niet mogelijk waren bij deze vorm van kanker. Dus, ja natuurlijk!! 

Afgelopen vrijdag ‘opende’ ik mijn persoonlijke pagina op de site van Swim to Fight. Een streef bedrag van 1.000 euro kon ik na een dag al bij stellen. Bizar, maar het gaat maar door, en dan heb ik nog 5 weken. Inmiddels zit ik op een donatie van bijna 3.000 euro. Daarvoor ben ik al mijn donateurs erg dankbaar. Maar we gaan door.....

Ik stel mijn streefbedrag nog één keer bij naar 5.000 euro, het moet natuurlijk wel sport blijven 💪🏻🏊‍♂️.

donateurs, hartstikke bedankt, hopelijk volgen er nog meer, want die ziekte moeten we verslaan, dat doen we samen!

overweldigende start

Tsja, dan zet je je in voor een goed doel en wordt gevraagd om een streefbedrag te noemen. Ehhh, nou 1.000 euro is een mooi bedrag om naar toe te werken (zwemmen). 

Dan plaats je een bericht op facebook en in enkele groep apps en dan gaat het helemaal los........ hoe mooi is dat! Echt helemaal top, dank alvast daarvoor. En ja, het streefbedrag heb ik op basis van alle enthousiaste en gulle donaties in de eerste uren maar bijgesteld  embarassed.

Thank you to my Sponsors

500

Jan Alsemw@gmail.com

200

Sg Training & Coaching

Zet hem op Jaap! Mooie actie om die klote ziekte uit proberen te roeien en steun voor Rosalie. Groetjes Lex en Simone

150

Ada

Succes, Jaap! Top dat he dit doet 👍

110

Fc Pielie

Namens FC Pielie willen wij onze sponsor sponsoren voor dit mooie initiatief. Heel veel succes Jaap!

100

Rob Van Mierlo

Succes zondag!

100

Bob Knijnenburg

Zet hem op zondag! Succes! Bob

100

Carla Van Den Berg

Succes Jaap! Ik kom je aanmoedigen👍

100

Aad En Gemma

Jaap, zet 'm op! Je weet waarvoor je strijd! Met het optimisme van jou en Rosalie kom je er stap voor stap weer doorheen. Zo ook met die 2 km.

100

Eric En Wendy Wolf

100

Anonymous

100

Anonymous

100

Frans Ammerlaan

Kom op Jaap ,je kan het 🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️

100

Leo Groenewegen

Zet 'm op Jaap. Voor mijn lieve, sterke zus en voor al die anderen.

75

Wil De Vette

Succes Jaap, super actie

75

Susan Van Den Bosch

Super dat jullie dit doen voor Rosalie!👊🏻🌹

55

Petra Kerkhof

50

Willem Kap

50

Ria Suijker

Zet m op Jaapiejoo!💪

50

Annemarie En Hans

Jaap, zet 'm op! 💪Alles voor het goede doel. Power en doorzettingsvermogen, nou dat hebben jij en Rosalie. Heel mooi. Dit gaat lukken. 😘

50

Anonymous

Toitoi Jaap!

50

Bouwbedrijf Ritte & Persoon

Beste Jaap, wat een goed initiatief! Heel veel sterkte. Groetjes Jeffrey en Harry

50

Annemarie Silvius

Hoi Jaap, natuurlijk zijn wij sponsor! En die Griekse vakantie gaan er ook snel doen! Topper!

50

Geert Jan Westra

50

Anonymous

50

Charles Windmeijer

Jaap, heel veel suc6 !!

50

Ruud En Marian

50

Leo En Roos Heijdra

Succes

50

Familie Alsemgeest

Succes Jaap en Rosalie!

50

Jolanda Koedood

Jij kunt alles!! Jullie kunnen samen alles aan! 😘😘

50

Monique Eikelenboom

50

Rini Van Den Ende

Heel veel succes!!

50

Herbert Van Der Windt

Jaap, 2 Km zwemmen je kan het, nog een paar keer bij Vlietzicht oefenen en dan zijn je schouder spieren sterk genoeg👍

50

Tim Dröge

Sterkte met de zoektocht. 2 km is een knap einde.aar het is wel een heel goed doel

50

Kees & Marloes Balvers

Jaap veel succes met deze duik in de Delftse wateren.

50

Leo Van ‘t Ende

Veel succes

50

Roel, Yf, Thomas En Rosanne

Mooi initiatief Jaap dat wij graag supporten dmv onze donatie. Zet hem op 💪🏻 Liefs Roel, Yf n kids

50

Hans Rensen

Top actie Jaap, succes

50

Peter En Jacqueline Van Den Bogert

Goed van je Jaap, heel veel succes met het zwemmen en ook met de strijd tegen die nare ziekte. Zet hem op!

50

Yvonne Rodenrijs

Heel veel succes jaap

50

Franca En Bernard Van Den Nieuwendijk

Succes Jaap, mooie actie. We komen jullie aanmoedigen.

50

Aad En Anneke De Bruijn

Succes Jaap👍

50

Kirsten & Dirk-jan

Wij zijn trots op jullie! 😘

50

Bert Oudshoorn

Zwemmen Jaap! Voor de goede zaak. Groet Bert

50

Hans De Wit

Hup Hup

50

Anonymous

Jaap wij wensen je sterkte toe

50

Rob Haring

50

Dirk Adriaan Van Den Berg

Is een mooie uitdaging jaap hopen op een mooi resultaat en voor jullie persoonlijk hopen op goede resultaat

50

Erik Westerhof

Succes en sterkte Jaap en Rosalie de komende periode!! Denk aan jullie!!

50

Maja Bloem

Jullie zijn allebei toppers en ik ben echt trots op jullie!

50

Lester

Omdat jullie met ze alle kanjers zijn

50

Ben De Vette

Jaap heel veel succes met de voorbereidingen . We wensen je heel veel succes. Je bent een kanjer Groeten, Ben en Hilde

50

Marco & Marjan

Veel succes en niet teveel baggertrappen :)

50

Gerard, Gerda, Sanne, Ilse, Angela & Erwin

Veel succes jaap!!

50

Robert Otto

Mooi Jaap! Succes:-)

50

Jan Groenewegen

Succes met de zwemtraining, doe je best. Pa en Ma.

50

Henk En Wil Haring

Succes Jaap. Ik heb gisteren bij de training wel gezien dat je Gerard zwemmend makkelijker achter je laat dan op de motor.

50

Peet En Marian

Mooi dat je dat doet Jaap. Heel veel succes

50

Leon En Ankie Van Zuylen

Zet hem op. Wij komen je aanmoedigen!

50

Ineke Van Der Meijs

succes Jaap Jos en Ien

50

Ben Haring

Succes Jaap topprestatie weer.

50

Ton En Emmy

Goed bezig Jaap ! We gaan voor goede resultaten in het bijzonder voor Rosalie !!

50

Peter Van Adrichem

50

Helen Sahin Sahin

Succes Jaap! Op naar de 1000 euro en hartelijke groeten aan Rosalie. Il

50

Gerrie Renaud

Succes met het zwemmen, doe je best. Je moeder.

50

Wilma Ammerlaan

Jaap. Ik weet dat je het kan!! Toitoi en denken aan Rosalie.

50

Cees En Anneke Tammes

Jaap succes met trainen en uiteraard steunen we dit initiatief.

50

Leny En Wil Van Leeuwen

50

Anonymous

Wat een drive en spirit toont Rosalie met natuurlijk jou en het gezin als steun en toeverlaat op de achtergrond. Heel veel sterkte met de ziekenhuisbezoeken en zet ‘m op die eerste september!

50

Justin & Fleur

We zijn trots op je, zet ‘m op! 🏊🏼‍♂️❤️

50

Schoneveld Interieur

50

Johnny

50

Janwillem Groenewegen

Succes Jaap!!

50

Gerard Van Leeuwen Van Leeuwen

Jaap we gaan ervoor, eerst nog even zwem training volgende week zondag

50

Dirk Van Den Berg

50

J V D Spek

Je kan het!!!

50

Esther En Ramon Rijsdijk

Lieve Jaap en Rosalie, wij denken aan jullie en sturen jullie heeeeel veel beterschap en succes toe!! 😘

50

Anonymous

50

Brigitte

Ik ga het je niet nadoen, Jaap! Toitoitoi. Echt respect wanneer je het haalt. Het is een mooi gebaar voor de megaprestatie die Roos levert. Zet m op Roos!

41

Peter Van Oyen

Hey Jaap, Natuurlijk een donatie, succes met zwemmen. En nogmaals sterkte in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte met je vrouw Rosalie. Gr. Peter, Mariska & kids

35

Maurice Dijkshoorn

Topper! Succes!

35

Anonymous

Veel succes, Jaap!

35

Margret Blokdijk

Prachtig doel! Je weet als geen ander waarvoor je het doet! Heeel veel zwemplezier 👍🏻💪

35

Eef Van Veldhoven

Jaap, mooi dat jij meedoe aan de swim! En je hebt er dan ook een goede reden voor, succes met de tocht en met verder herstel van Rosalie👍

35

Loes Van Woerden

35

Maria Kuijpers-van Leeuwen

Strijdbaar en immer positief

35

Claudia Ammerlaan

Heel veel succes Jaap! Wat een mooi doel 5000 euro! Je bent een kanjer!

35

Peet & Astrid Kester

Zet m op Jaap! Heel veel succes met dit mooie doel!

35

Peter En Lia Verschoor

Succes en sterkte Jaap Peter en Lia Verschoor

35

Edouard Van Arem

Mooi Jaap. Veel succes. We blijven je volgen. Gr. Ed en Liek

35

Anonymous

Succes Jaap!

35

Anonymous

35

Frans & Diana Denie

Jaap & Rosalie, respect! Tegen deze ziekte kun je (denk ik) niet vechten. Wel met open vizier te lijf gaan met respect voor jezelf. Dat jullie een voorbeeld zijn voor velen

30

Joost Bonte

25

Langelaan

Ha Jaap,succes met de laatste voorbereidingen van dit prachtig innitiatief!! Je kan het!! Groet Corine

25

Kirsten Verbeek

Zet hem op Jaap!!!!!!

25

Lenie Vogel

Succes Jaap ,groet Kees en Lenie

25

Michele Mosch

💪🥰

25

Milou & Raffaele

Wat een top actie, Jaap. Heel veel succes met zwemmen!

25

Cees Ammerlaan

Go Jaap Go

25

Frits En Marielle Radstake

Succes! x

25

Fred Van 't Hof

Zet um op, Jaap!

25

Frans En Anja Kempke

Veel plezier samen met Rosalie en aanhang! Frans en Anja

25

Lisette Van Dorp

Veel succes!

25

Arnold En Rianne Kok

Hoi jaap. Heel veel succes.

25

Anonymous

Succes jaap Peter en Anneke

25

Martin Westerhof

25

Jolanda Vd Berg-alsemgeest

Heel veel succes! 💪🏻🍀🏊🏻‍♂️

25

Ester Olsthoorn

25

Wendy Schilperoort De Bruijne

25

Marlies De Vries

Heel veel succes Jaap!

25

Coen Ruijsbroek

25

Gerard En Annet Van Schie

25

Marianne Wesselius

25

Nikki Elskamp

25

Joop Raaphorst

Volhouden jullie! Daarom doneer ik het aantal Meijendel-kilometers. Die loop wil ik dit jaar volhouden.

25

Sander En Mariëlle Hoogendoorn

Wat een mooi initiatief, heel veel succes gewenst!

25

Martijn Poot

Succes!

25

Anonymous

25

Anonymous

Hi Jaap, veel succes met oefenen en zwemmen. Wij sponsoren ook Ton. Groet Michel

25

Frank En Anja Dechering - Langeslag

Succes Jaap!

25

Jan Lansbergen

Succes Jaap, je steunt 'n fantastisch doel.

25

Marcel Van Diepen

Veel succes Jaap.

25

Elles Drop

Heel veel succes & sterkte!

25

Harold Verborg

Heel veel succes Jaap, zet hem op, je bent een kanjer

25

Albert Van Reeuwijk

Heel veel succes Jaap!

25

Remko

Super snel gezwommen! Respect

25

Sjakkie

Ben een vriendin van Mariëlle, volg jullie positieve strijd!!! Zet ‘m op!! Lieve groet!

25

John En Annet Schulte

Super dat je dit gaat doen! Heel veel succes!

25

Han Van Schie

25

Marc En Brigit Bonte

Zet hem op Jaap! Heel veel succes gewenst van Marc en Git

25

Conny Alsemgeest

Jaap heel veel succes. Lieve groetjes Conny

25

Cindy Van Hettema

Ha Jaap, geweldig initiatief. Zet 'm op en swim swim swim voor Rosalie en alle strijders tegen kanker!

25

Bernardien

Succes gewenst!

25

Rene Verbeek

Succes Jaap en Sterkte voor Rosalie en alle andere

25

E.b. Groenewegen

25

Anja En Peter Olsthoorn

Heel veel succes Jaap👍👍 Het gaat je vast en zeker lukken. Wij duimen voor jou en Rosalie 😘😘

25

Diane Van Felius

Veel succes Jaap!! Groeten Rene en Diane van Felius

25

Henk Schreuter

25

Cor En Corinda

Zet 'm op jaap wat goed dat je dit doet liefs van ons cor en corinda x

25

Anonymous

25

José Van Van Winden

25

Menno En Rianne Dessens

Heel veel succes Jaap! Swim and fight! 💪🏻

25

Syona Van Leeuwen

Heel veel succes Jaap !!

25

Annemieke Van Zuylen

25

Anonymous

Succes

25

Cor Duijvestijn

Zet m'n op Jaap voor dit heel belangrijke doel.

25

Ria Verboon

25

Eus En Conny

Gogogo Jaap!!

25

Marco Van Paassen

Zet hem op Jaap.

25

Meriam En Bruno Smit

25

Jan B Van Den Berg

25

Marieclaire Helsdingen-renaud

Ben trots op je, je kunt het!

25

A.n. Groenewegen

25

Aad En Arja Boks

Wat een geweldige uitdaging Jaap!...Go for It. Heel veel suc6.🤗🤗

25

Gert Helsdingen

Jaap zet hem op.

25

W&m

Zet hem op Jaap 🏊🏻‍♂️

25

Evelien Jongste

25

Mirjam Barbereau

❤️

25

Anonymous

Heel veel sterkte en succes!!😉

25

Petra Hoffmann

Lieve Jaap suc6👊🏻🍀

25

Willem Alsemgeest

25

Lia Mosch

Succes, Jaap!!!👍

25

Marja Koster

Behoefte aan een warme of koude douche? Welkom!

25

Paul Kleijweg

Klasse dat je dit doet, Jaap, veel succes!!

25

Marja Koster

25

Elly Damen En Ferry Schenkeveld

25

Lizet Doomernik

Succes jaap.

25

Hubert Groenewegen

25

Hèrold En Anja

Succes Jaap, zet hem op !!

20

Joke Kerklaan

20

Monique Bodde En Léonard Kluijtmans

Ha Jaap en Rosalie, natuurlijk steunen wij jouw/jullie actie! Veel succes Jaap met alle trainingen en het zwemmen straks.

20

Sabine Van Dam

Heel veel succes👍🏻

20

Irene Visser- Van Den Berg

Ook vanuit Canada wensen we je succes!

20

Jolanda Moor

Heel veel succes zondag! 🏊💪

20

Wim Van Mierlo

20

Aad Van Meurs

Heel veel succes morgen, Jaap

20

Jose Harmsen

Ha Jaap Geweldig veel succes 👍🏻🏊🏻‍♂️👍🏻🏊🏻‍♂️

20

Ruud Schilperoort

20

Paul Mantelaers

Zet hem op, Jaap!

20

Segor Wolf

15

Paul En Renate Bergen

Veel succes en sterkte voor jullie allebei.

15

Fenna Rodenrijs

Heel veel succes Jaap! 💪🏼

15

Rob En Renee

Succes!

15

Sylvia

15

Helen Van Der Ende

Wij vinden je een topper. Succes John en Helen

15

Michiel Van Den Herik

15

Karin Zonneveld

Succes 👍

15

Jolanda & Jacques Meeuws-van Loon

Lieve Jaap en Rosalie, Succes morgen, we zijn trots op jullie allebei! Liefs uit Asten.

15

Jan De Visser (vader Ilse)

Goed gedaan!

15

Ben Van Holsteijn

Beste buur zet ‘m op. Veel succes

15

John Gielesen

15

Marielle Schrier

Heel veel succes Jaap 💪

15

Anonymous

15

Sandra Gerber

Zwemmen, lopen, collecteren, pannenkoeken bakken.... allemaal voor het goede doel en oh zo belangrijk! Heel veel succes🍀🍀🍀 en geen water inslikken, een beetje vies😉

15

Eline & Rens

Heel veel succes en sterkte!

15

Gerard Van Wijk

15

Sacha Mosch

Doe je best, Jaap!💪 (Ik kan je helaas niet komen aanmoedigen.)

15

Ivy Van Graafeiland

15

Marga Keijzer

Succes jaap met dit goede doel!

15

Dion, Ilse & Mats

Heel veel succes!

15

Nathalie Hollestelle

Hi Jaap, wat super dat je dit doet! Heel veel succes en plezier! Groetjes, Nathalie (van de Hardloper)

15

Lisette Lansbergen

Heel veel succes met zwemmen! Je bent nu al een topper!

15

Ank Goeman

We gaan er voor

15

Annette Poels

Wat goed en samen met de groep én Stan: veel succes!

15

Yvonne

Zet hem op Jaap!

15

Ron & Ingrid Limberger

Hoi Jaap, succes met het zwemmen en geniet ervan. Gr. Ron & Ingrid

15

Betty Van Valen-dijkgraaf

Jaap, succes met het trainen en met het zwemmen op 1 september! Alle goeds gewenst voor jullie en in het bijzonder voor de altijd positieve Rosalie!

15

Bob Dijkhuizen

Succes!

15

Piet En Evelien

Succes jaap!!💪super goed dat je dit gaat doen!

15

Mahalath Dijkstra

Supergoed! Familie Nuhn/Dijkstra Den Hoorn

15

Anja Paalvast

15

Elly Van Der Spek

Jaap, Natuurlijk sponseren wij jullie! Joop en Elly.

15

John Franke

15

Ruud Koene

15

G. Mosch

Top gedaan Jaap. Xx

15

Laura & Nino

Succes Jaap! Veel kracht voor jullie!

15

Henk En Simone Van Der Spek

15

Marco Van Veen

Heel veel succes Jaap!

15

Anjella

Succes Jaap!

15

Anonymous

15

Anonymous

Hi Jaap en Rosalie en kinderen Heel veel sterkte in deze moeilijke periode in jullie leven!!! Liefs John en Monique Muusers 😘

15

Mieke Vermeulen

15

Wesley Van Felius

Heel veel succes! Gr. Wesley

15

Wil En Saskia Roessen

Veel succes!!

11

Arja Vrolijk

Jullie zijn toppers. Hou de vlag hoog!

10

Karin Van Geest

De zwempartij is al voorbij, maar toch nog wat support. Respect!!

10

Carolien V. D. Sluis

Heel veel succes!! 😘

10

Geert En Doortje Wieggers

Wat een mooi initiatief Jaap. Veel succes en plezier. Zet m op vandaag!

10

Anonymous

You can do this🏊‍♂️🏊‍♀️ Rose

10

Ruud Stift

Jaap, zet hem op en sterkte met je vrouw!

10

Wijna Den Toom

Succes Jaap, je kan het, always be strong

10

Hermien Van 't Ende

Toi toi

10

Anonymous

10

Nathan Wielaard

10

Yvette Mulder

10

Els Reijnders

Heel veel succes Jaap

10

Nicki De Haaij

Succes Jaap!

10

Anonymous

10

José Van Wandelen

Succes Jaap

10

Luca Van Dijk

veel succes, zet hem op!

10

Simons Van Dijk

Zet hem op jaap

10

Jolanda Vd Berg

Heel veel succes!!

10

Petra Koster

Veel succes Jaap!

10

Cora Bijl - Bitter

een geweldige prestatie

10

Leny Van Den Bergh

Jaap, ik wens jou heel veel succes toe met de zwemtocht voor een super belangrijk doel! Groeten, Leny van den Bergh. (Moeder van)

10

Wies Rebel

Heel veel succes Jaap!!

5

Anneroos & Sharon

Met pijn en moeite en na goed overleg hebben we besloten vanavond een biertje minder te drinken.. Dus hup hup, op naar kerkpolder en trainen maar🏊🏻‍♂️! Stel ons niet teleur👀

5

Anneroos & Sharon

Met pijn en moeite en na veel overleg hebben we besloten om vanavond een biertje uit ons mond te sparen om te kunnen sponsoren! Dus hup hup, naar kerkpolder om te trainen🏊🏻‍♂️! Stel ons niet teleur👀

5

Suzanne Donker

Zet hem op !

5

Jolanda

Jouw stukje in Delft op Zondag gelezen. Succes!

5

Eugénie Klok

Fantastisch dat je meedoet aan dit geweldige evenement, Jaap. Zet 'm op!!

5

Chantal Zwaard

Heel veel succes zondag!!

5

Anonymous

Wat top is dit Jaap! Geweldig! Heel veel Suc6!

2

Anonymous

Show more