Inez Olivier

Swim to Fight Cancer | Eindhoven

Ik kom in actie tegen kanker...

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Foto's toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

My Updates

Klein Frankrijk

Lieve allemaal,

gisteren voor het laatst mijn rondje Ven gemaakt bij Klein Frankrijk, 2 rondjes Ven moet ik zeggen, in totaal zo'n anderhalve kilometer.

Ik zwom langs gele dotters, en langs zacht wiegende waterlelies; terwijl ik zwom vlogen zwaluwen met een duikvlucht af en aan om water te komen drinken, een fascinerend gezicht.

Ik was helemaal alleen aan het zwemmen en voelde me heerlijk, maakte krachtige slagen en dacht alleen maar, wat ben ik blij dat ik me goed genoeg voel om aan dit evenement mee te doen. Een van de velen, zo hard nodig om aandacht te blijven vragen voor onderzoek en begeleiding bij kanker.

Thank you to my Sponsors

50

Joris Koch

Lieve Inez , succes ! en dank lieve foto die er bij was. Mooie dank kaart per post gekregen. Lieve groet van Joris en Marise

50

Werner A.m. Koch

25

Anonymous

25

Hans Koch

25

Floor Molkenboer

Lieve Inez, mooi dat je dit doet. Veel plezier. En een dikke knuffel van mij.

10

Frank Jurgens

Inez, heel goed dat je dit doet!! Succes met je actie. Liefs Frank

5

Els Willemsen

Show more