OBS DE Blaak

Swim to Fight Cancer | Tilburg

Wij komen in actie tegen kanker...

Zwemmen voor Kanker

OBS de Blaak bestaat dit jaar 40 jaar. En om dit te vieren gaat OBS de Blaak met minimaal 40 kinderen zwemmen voor de kankerbestrijding. Op 23 Mei hebben wij onze actie gestart met een bezoek aan wethouder Dols. En gaan komende tijd nog een hoop acties opzetten om zoveel mogelijk geld op te halen.

Wij gaan dit doen door samen een geweldige teamprestatie neer te zetten en samen geld op te halen voor meer en beter kankeronderzoek.

Maak samen met OBS de Blaak een vuist tegen kanker en Sponsor ons team. en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.  Fight cancer en wij zijn jou heel erg dankbaar.

Team OBS de Blaak

 

Onze updates

ACTIEWEEK SWIM TO FIGHT CANCER

Sunday 18th

ACTIEWEEK SWIM TO FIGHT CANCER "SAMEN TEGEN KANKER"

Nog 1 week en dan is het zover dan gaan we samen in de Piushaven zwemmen tegen kanker. Inmiddels hebben we al €28.600,- opgehaald, en hopen komende week natuurlijk nog veel meer geld op te halen. Wat zou het mooi zijn als we op de 40ste verjaardag van OBS de Blaak € 40.000,- kunnen overhandigen aan de organisatie van Swim to Fight Cancer!!!!

Om dit zeer ambitieuze doel te bereiken hebben we jullie hulp hard nodig.

 

ACTIES

  • Deel je link:  

 

  1. We willen al onze deelnemers vragen of ze hun link, deze week, nog 1 keer (met persoonlijke boodschap) willen delen met familie, vrienden ,facebook en whatsapp contacten.

Dus deel je link elke euro telt!!!

 

  • Bedrijfsbenadering

Heeft u een bedrijf of kent u bedrijven in uw netwerk die een bedrijf hebben en Team OBS de Blaak willen sponsoren laat het ons weten. Voor bedrijven hebben we namelijk speciaal sponsorpaketten samengesteld:

  • Bronzenpakket : Sponsoring vanaf 50,- , Naamsvermelding op   onze facebookpagina
  • Zilverenpakket:    Sponsoring vanaf 100,-, Naamsvermelding op onze facebookpagina en in het wijkblad.
  • Goudenpakket:    Sponsoring vanaf 250,- Naamsvermelding op onze facebookpagina en in het wijkblad + 2 toegangskaarten voor het uitzwaai ontbijt op zaterdag 24 Augustus.

Voor meer informatie over bedrijfssponsoring kunt u contact opnemen met Johan hol via jmhol@hotmail.com.

 

 

Verkoop van Swim to Fight Cancer Armbandje

Team OBS de BLaak is gesponsord met 2000 Swim to Fight Cancer Armbandjes , hier zijn   we als OBS de BLaak erg blij mee. Bij de verkoop van alle bandjes kunnen we als team OBS de Blaak € 5000,- doneren aan het goede doel. Help ons met de verkoop van de armbandjes en donneer de opbrengst van de verkoop op je eigen account

 

Albert Heijn XL 

Woensdag 21 Augustus staan we met een kraampje bij de AH XL. hiervoor worden nog kinderen gezocht die willen helpen. Wil je helpen mail even naar Keesvankempen77@gmail.com

 

Uitzwaaiontbijt 

Op zaterdag 24 augustus organiseren we voor onze helden een uitzwaaiontbijt. Dit ontbijt gaat in de piushaven plaatsvinden.Tijdens dit ontbijt kunt u alvast een het parcours verkennen. We hebben voor deze ochtend goed weer besteld ;) en hopen dat u met veel familieleden (ouders opa's/oma's etc.) komt naar het gezellige uitzwaaiontbijt. De kosten voor het ontbijt zijn € 10,- per volwassene, kinderen zijn gratis.

 Aanmelden

Aanmelden kan via keesvankempen77@gmail.com of martidebrouwer@raadtilburg.nl. We vinden het fijn als u in uw aanmelding aangeeft met hoeveel volwassene en kinderen u komt.

Blaakfeest 

Op zaterdag 24 augustus staan we met een kraampje op het blaakfeest. Hier willen de armbandjes, cupcakejes en limonade gaan verkopen voor het goede doel. Voor deze middag zoeken we nog hulp van een aantal kinderen. We vinden het fijn als je helpt.hoe meer kids helpen des te beter

Wil je helpen meld je aan via KeesvanKempen77@gmail.com    

Samen gaan we ervoor en maken we een vuist tegen kanker

met vriendelijke groet

 

Organisatie het goede doel,

Janneke Heesakkers, Johan Hol, Marti de Brouwer en Kees van Kempen

TROTS op OBS de BLAAK!!!!

Thursday 4th

Het goede doel swim to fight cancer leeft enorm op onze school. wat nu al geresulteerd heeft in:

-70 Kids die op 25 augustus mee gaan zwemmen

- 30 Ouders en leraren die mee gaan zwemmen als begeleiding

- 20.000,-  OPGEHAALD DOOR ONZE HELDEN!!!!!wink

Acties:

We hebben afgelopen weken al een aantal geweldige acties gehad. Gijs uit groep 8 heeft een voetbalwedstrijd georganiseerd, Groep 7 heeft een high tea georganiseerd en school heeft natuurlijk nog steeds de statiegeld actie lopen.

Daarnaast zijn onze ambassadeurs naar het verbeeten instituut geweest en was oud topzwemmer Joost Reijns op onze school.

Vakantie

Nu de grote vakantie eraan komt stoppen we niet met het goede doel. we blijven verschillende acties uitvoeren en houden jullie daarvan op de hoogte via deze pagina en ons evenement op facebook (Team Obs de blaak- swim to fight cancer). Mocht jezelf leuke acties tijdens de vakantie doen voor de swim, dan vinden we het leuk als je deze post op onze facebook pagina(deze is openbaar).

Iedereen een fijne vakantie.

Organisatie het Goede doel

 

 

SWIM to FIGHT CANCER WEEK

Sunday 23rd

 

Actieweek voor ons goede doel.

Maandag 24 juni: Start flessenactie

Woensdag 26 juni: Bezoek professioneel zwemmer Joost Reijns

Donderdag 27 juni: Bezoek aan het Verbeeten instituut ambassadeurs

Voetbalwedstrijd groep 8 – meesters/ juffen (entree 1 Euro voor het goede doel)

Vrijdag 28 juni: Wetsuits passen voor de deelnemers aan de swim

Maandag 24 juni: flessenactie

Wil je ook je steentje bijdragen voor ons goede doel? Dat kan. Samen met alle kinderen wil OBS de Blaak geld ophalen voor de kankerbestrijding. Daarom starten we vanaf volgende week een statiegeldactie waarbij alle kinderen (groep 1 t/m 8) hun statiegeldflessen en kratten op school kunnen inleveren. In de aula van de school (podium groene zone) kun je vanaf maandag gaan inleveren. Dus heb je lege flessen, kratjes en wil je deze doneren? Lever deze dan zo spoedig mogelijk in. Hoe meer hoe beter! Alvast hartelijk bedankt.

Woensdag 26 juni: bezoek professioneel zwemmer Joost Reijns

In het kader van het goede doel, Swim to fight cancer, bezoekt oud-top zwemmer Joost Reijns, onze school. Joost heeft meerdere prijzen behaald en was op weg naar de olympische spelen tot het moment dat hij zelf de diagnose kanker kreeg….

Bijzonder verhaal:

Joost heeft een bijzonder verhaal over doorzettingsvermogen, motivatie en het volgen van je droom. Dit verhaal wil hij graag met u en uw kinderen delen.

Joost komt op woensdag naar onze school en zal om 9.00 uur en 10.30 uur zijn verhaal vertellen aan onze leerlingen van groep 4 t/m 8. Mocht u als ouder/ verzorger ook geinteresseerd zijn om naar het verhaal van Joost te komen luisteren dan bent u van harte welkom! Inschrijven hiervoor is niet nodig. U kun gewoon op een van de 2 tijdstippen aansluiten in de speelzaal van onze school.

Donderdag 27 juni: Bezoek ambassadeurs aan het Verbeeten Instituut

Op donderdag 27 juni brengen Sep, Sophie, Loes en Julie een kort bezoek aan het Verbeeten instituut. Ze mogen hier een medewerker gaan interviewen. Eenmaal terug op school zullen ze een bezoekje brengen aan alle klassen en hun verhaal vertellen.

voetbalwedstrijd groep8- leraren 

Gijs Huijding (leerling groep 8A) heeft een voetbalwedstrijd georganiseerd voor het goede doel. Donderdagmiddag om 15.30 uur zullen de leerlingen van groep 8 aantreden tegen de leerkrachten van onze school. Iedereen is welkom om te komen kijken! We vragen 1 Euro entree voor ons goede doel.

Vrijdag 28 juni

Alle leerlingen die namens school deelnemen mogen aanstaande vrijdagochtend een wetsuit komen passen. Deze wetsuits kunnen we aanbieden namens onze sponsoren aan alle leerlingen die deelnemen. We willen onze sponsoren heel hartelijk bedanken!

Aanmelden Swim to fight cancer

Inmiddels hebben 22 zwemmers zich aangemeld om op 25 augustus met team OBS de Blaak mee te zwemmen. Deze zwemmers hebben nu al € 7300,- opgehaald. Echt een super prestatie!

Omdat OBS de Blaak 40 jaar bestaat hopen we natuurlijk op minimaal 40 kinderen die met ons mee zwemmen. Lijkt het je ook leuk om mee te doen, meld je dan snel aan. Ieder kind krijgt een wetsuit gesponsord en heeft de mogelijkheid om deet te nemen aan clinics.

Twijfel je nog, niet nodig

• Waterkwaliteit wordt regelmatig getest en is van goede kwaliteit

• Voldoende warme douches aanwezig tijdens het evenement

• Kinderen krijgen wetsuits (met dank aan onze sponsoren)

• Voldoende goede begeleiding in en buiten het water

• We vragen 1 begeleider op 3 leerlingen; als ouder hoeft u niet dus niet altijd mee te zwemmen

Aanmelden kan via de Sportbox op school of via email adres Keesvankempen77@gmail.com. Vergeet ook niet het inschrijfgeld toe te voegen. We hopen dat we op 25 augustus met heel veel zwemmers aan de start staan om samen een vuist te maken tegen kanker.

Met vriendelijke groet

Organisatie het goede doel

 

STATIEGELDACTIE SWIM TO FIGHT CANCER

Monday 10th

Sinds 23 mei is OBS de Blaak gestart met hun actie om zoveel mogelijk geld op te gaan halen voor gericht kankeronderzoek. Inmiddels hebben onze zwemmers (helden) samen al 1828 euro opgehaald!!!

We gaan als leerlingen, van OBS de Blaak, de komende periode nog een aantal leuke acties opzetten waarvan jij ook onderdeel uit kan maken.

ACTIE:

Momenteel loopt bij de Jumbo in de Amer onze statiegeldactie. Levert u ook uw statiegeldbon in voor het goede doel,en steunt u onze actie? Zodat we samen een vuist kunnen maken tegen kanker.  

Meezwemmen:

Zit jij ook op OBS de Blaak en wil je onderdeel zijn van ons team meld je dan snel aan, zodat we samen een vuist maken tegen kanker.

alvast bedankt voor uw ondersteunig

Kinderen van OBS de Blaak

 

Bedankt voor jullie bijdrage!

860

Sponsoren Obs De Blaak

Isah, D. van Gorp Schildersbedrijf, Renova, Brabocon en Maas Vastgoedonderhoud BV hartelijk bedankt voor het sponsoren van ons team!

765

Team Obs De Blaak

Bedankt voor het verkopen van de bandjes

500

Wijkraad De Blaak

Goed gedaan OBS de Blaak

382

Verkoop Van Armbandjes Kvw

Verkoop Armbandjes KVW

300

Stichting Opmaat

290

Statiegeld Actie

250

Marc Pijnenburg

Hoi lieve schat, trots op jou en heel veel succes op 25 augustus. Komen zeker kijken xxx

220

Exopad

Werk eens voor een ander

178

Verkoop Van Armbandjes Obs De Blaak

175

Obs De Blaak

Wij zijn als school ontzettend trots op al onze zwemmers! Zet em op zondag! Iedereen die zich, op welke manier dan ook, heeft ingezet voor ons goede doel: HEEL HARTELIJK BEDANKT!

165

Collecte Leerlingen Obs De Blaak

Top gedaan!

164

Gijs & Teun

Opbrengst verkoop rommelmarkt

150

Van Beurden Personeelsdiensten B.v. H.o.d.n. Olympia

142

Anonymous

Verkoop bandjes! Topper

114

Axis Fitnesswold B.v.

Een goed initiatief Celinde! Trots op jou!

111

Actie: Voetbalwedstrijd Leraren/groep 8

Super goed georganiseerd Gijs. 🖒💪🏊

110

Stefan Kemmeren

100

Puzo Bv

Heel goed Mats. Succes namens heel PUZO!

100

Torsten Landeberg

Je moet meer hebben

100

Naomi Graaff

Zet hem op Sep!

100

Anne Kuypers

Dit bedrag is opgehaald door het verkopen van zelfgemaakte armbandjes door Anne.

100

Anonymous

Wij hebben gedoneerd, jij succes met je zwemtocht. Opa en Oma.

100

Anonymous

Succes Mats!!

100

Anonymous

100

Rian & Danny

Lief dat je dit doet Celinde!

100

Frank Scheffers

goed bezig Soof. opa en oma zijn trots op jou. hou ons op de hoogte hou het gaat. SUCCES EN VEEL KUSJES❤️❤️❤️

100

Koen De Jong

Super super stoer! Wij zijn enorm trots op je. Groetjes je hele grote neven, Koen en Bart

100

Deltafil

Geweldig dat je mee gaat doen Jules! Heel veel succes!

100

Ardagh Group Dongen

Hoi Niels, Succes met deze uitdaging, je kunt het!!!

100

Anonymous

Veel succes! Je kan het.

100

Anonymous

Veel succes! Je kan het

100

Edward Snijders

Heel veel succes

100

Sponsoring Obs De Blaak

Hit Profit hartelijk bedankt voor het sponsoren van team OBS De Blaak!

100

Nabbe Tilburg

Vorig jaar was Björn van Slagroom de klos voor t zelfde bedrag, go go go

100

Geertje Verhoeven

Verkoop bandjes

96

Verkoop Van Armbandjes Ah Xl

Goed bezig Guus, trots op je

96

Verkoop Van Armbandjes Ah Xl

Super goed gedaan Niels!!!

96

Verkoop Van Armbandjes Ah Xl

Goed bezig dax en sep👊

85

Teun, Gijs & Robèrt Verheijden

Verkoop bandjes

77

Koenen Lijm- En Metselwerken B.v.

Topper ! Veel succes Koenen Lijm- en Metselwerken B.V.

75

Ron Dierkx

Succes

75

Hans Heesakkers

Top van je renzo,go for it👍👊💪

75

Rens Van Mil

Zet m op guys 👊🏻

75

Dierkx Zonweringen

Succes

75

Debby Van Hees

Lieve Faye zo trots op jou dat je dit gaat doen❤️

75

Tag Heuer

Heel veel succes met deze mooie actie.

70

Verkoop Bandjes

70

Verkoop Bandjes

70

Jules Paumen

Verkoop armbandjes

69

Source Pt

Zet hem op kees

65

Jules

Verkoop armbanden SWIM TO FIGHT CANCER

60

Anonymous

60

Verkoop Van Armbandjes Blaakfeest Middag

Goed bezig jules👊🏊

60

Verkoop Van Armbandjes Blaakfeest

60

Verkoop Van Armbandjes Blaakfeest

Goed bezig Willem

60

Verkoop Van Armbandjes Blaakfeest

Succes floris

55

Teun, Gijs & Robèrt Verheijden

Verkoop polsbandjes

52

High Tea Groep 7 Van

51

Anonymous

Go Nina Go

50

Papa En Mama

Succes topper! Je kunt het 👍👊

50

An Van Hees

Sukses lieve Faye. Oma An

50

Papa En Mama

Succes topper! Je kunt het 👍👊

50

Jack

Succes met het zwemmen

50

Deliana Pijnenburg

Lieve schat, oma is trots op jou 👍🏻

50

Anonymous

50

Geertje

Succes mannen! Ik ben trots op jullie!

50

Anonymous

Celinde doe je best. You are the champion!! Groetjes uit Spanje xx

50

Nina De Brouwer

Verkoop armbandjes (20 stuks)

50

Johan Smarius

Hé kanjer Supergoede actie👍🏻

50

Loes Van Aubel

Zet um op Jules!!

50

Guido Van Oord

50

Marc Van Den Herik Timmerwerk

Succes Renzo super mooi en goed wat je gaat doen

50

Jan&leny Haans

Knap van onze jongens , succes

50

Anonymous

Animo!!! Te deseo mucho exito. Estas haciëndo algo muy importante y muy bonito para otras personas que lo Necesitan xxxx

50

Charlotte Thomassen

Zondag ga jij een groot bedrag bij elkaar zwemmen voor de strijd tegen kanker. Ik ben heel trots op jou! En ik kom kijken x x x Oma Lotte

50

Jan Van De Moesdijk

Heel veel succes Julie!! 🍀

50

Martijn Van Muijen

Goed bezog Daan!! Zet hem op 💪🏼

50

Jan Colmbijn

Veel succes, Sam. Ik hoop dat je de € 250,- haalt voor het goede doel.

50

De Lachende Scheerkwast

Go girl go 💪, ik geloof in jou!, Con

50

Torsten Landeberg

50

Bob En Hanneke Prinsenberg

Zet 'm op Loes!! Wij zijn trots op jou.

50

Els Smulders

Hoi Kees, ik hoor van Carla dat jullie (jij, Guus en Willem) samen mee gaan zwemmen. Goed hoor ‼️ Heel veel succes alle drie 👍

50

Mama

Lieve Benthe, Ik vind het helemaal geweldig dat je dit gaat doen! Super trots op jou! XXX mama

50

Tilcoating

50

Coby Aarssen

Klein dinky, Oma is trots op jou. X

50

Kees Jan Van Stuyvenberg

Succes mannen! Mooi initiatief!

50

Axivloer

Succes Vince💪

50

Anonymous

50

Sjarlot Verhoof

💕 succes lieffies

50

Michael Daals

Zet hem op!

50

Michel Hendriks

Suc6 tante Truus 😁😘

50

Familie Van Sprang

Wat geweldig dat jullie gaan zwemmen voor zo’n Goed Doel! Succes mannen xxx

50

Kentie3d

50

Willem Verhoof

Succes meiden. Ben super trots op jullie! ❤️

50

Verkoop Armbandjes

50

Wesley Dielen Metselwerken

Ik ben super trots Zet m op

50

Alana

Super trots op je meid je kunt het. En nu vooral goed oefenen! Dikke kus Alex & Alana

50

Patrick Hesselberth

Super zet hem op. Kanjer!!!!

50

Anonymous

Succes met het zwemmen!

50

Patrick Pellikaan

Go girls!

50

Kentie3d

50

Carla Van Der Breggen

Jade zet hem op

50

Joost Heymeijer

Hee Karlijn, hardstilke goed man! Trots op je.

50

Mellanie Joey

Trots op je schat! Heel veel succes !

50

Niels Stelwagen

50

Roger Stijnen

50

Jaap Schapendonk

Ron,Dax en Sep, super van jullie hier aan bij te dragen. Succes met the swim. Grt Jaap en Yannick

50

Ome Dave En Tante Janne

Zet hem op kanjer!!! Dikke knuffel van ons

50

Boelens Trading B.v.

Hi, Celinde, wat geweldig van jou om je zó in te zetten voor Fight for Cancer. Ik ben er trots op om jou te mogen sponseren! Heel veel succes! Berno

50

Steef Kranendonk

Goede aktie, met vele mij bekende researchers

50

Anonymous

Veel succes samen. Super trots

50

Anonymous

Go for it, Nina!

50

Wilma Deliën

Veel succes met deze sympathieke actie!

50

Sylvia Mes

Super trots op Daan en iedereen die zich hier voor in willen zetten😊😂

50

Kees Kempen

Willem supergoed dat je dit gaat doen. Ik ben super trots op je papa

50

Verkoop Van Armbandjes Jumbo

Succes👊🏊🖒

50

Instituut Kcb

Ga ervoor!

50

Verkoop Van Armbandjes

Succes pepijn🖒🏊👊

50

Anonymous

Succes Jules

50

Danique Hoek

Heel veel succes as. zondag Zet hem op!!!!

50

Verkoop Van Armbandjes

Succes Roos🏊🖒👊

50

Verkoop Van Armbandjes

Succes🏊🖒👊

50

Verkoop Armbandjes

Verkoop armbandjes

50

Verkoop Van Armbandjes Blaakfeest

Goed bezig joep

50

Verkoop Van Armbandjes Blaakfeest

Goed bezig Tijs

50

Verkoop Armbandjes Van

50

Papa

Verkoop armbandjes. Super goed gedaan Lotte.

50

Loes Termeer

Lieve Julie, Super goed dat je dit doet. Zet m op meissie!! Veel liefs, Loes, Jerry, Avian & Julien

50

Luka, Timme, Petra & Yarko

Hup Joep! Kei goed dat je dit doet!!!!

50

Paumeninzicht

Veel succes lieve schat!!!

48

Familie-dag Sponsoring

48

Verkoop Armbandjes Ah Xl Van

Goed bezig Nina

48

Verkoop Van Armbandjes Ah Xl

🏊🖒💪 goed bezig

48

Verkoop Van Armbandjes Ah Xl

Goed bezig Roos🏊🖒👊

48

Verkoop Van Armbandjes Ah Xl

Goed bezig Max🏊🖒💪

43

Maurice Konings

Heel veel succes Mats, mooie actie!

42

Marti De Brouwer

Verkoop bandjes

42

Anonymous

Verkoop bandjes

41

Nicole Lammertink

Hallo Nina .Wat een superidee van je ! Heel veel zwemplezier zondag ! Toitoitoi kanjer ,trots op je 😍💪👍

40

Ruben Van Elewout

Zet m’ op mannen!

40

Juriaan

Veiling willem 2 shirt Zet hem op!

40

Juriaan

Veiling willem 2 shirt, Zet hem op!

40

Stipke

Goed je best doen he Toppertje 😎

40

Verkoop Van Armbandjes Blaakfeest Middag

Goed bezig

37

Jose Verhoeven

Heel veel succes met zwemmen, eerst 100 binnen !

37

Chris Van De Leur

Verkoop bandjes

36

Esmah Lahlah

Kanjer!

35

Ruth Caja Van Der Pol

Lieve Jonathan wens een sportieve en vrolijke “Swim”

35

Angelique Van Beurden

Hoi Milou, Heel veel succes en zwem ze!

35

Frank Vastbinder

Zet m op!

35

Familie Van Beurden

Ontbijt geld ! Succes morgen !

35

Oma

Stijn zet hem op!!!

35

Marc Meeuwis

35

Ruth Caja Van Der Pol

Zwem ze met plezier

35

Jotka

Topper

35

Ineke Couwenberg

Nina, wat een topper ben jij! Niet alleen hierom hoor, Liefs

35

Anonymous

35

Anonymous

35

Anonymous

Succes Willem

33

Marti De Brouwer

Verkoop bandjes

30

M. Pierey

Zet hem op mannen! Ben benieuwd naar jullie prestaties in het water.

30

Rens, Sandy, Diete & Liene

Zet ‘m op jongens en suc6👊🏼

30

Xavier Munoz

Succes schat

30

Geert, Elvira & Joey

Mooie actie 😘. Succes!

30

Toon En Fien Reijrink

Lieve Floor, super goed dat je dit doet. Wij komen je aanmoedigen zondag. Groetjes opa en oma.

28

Wil Kruyne

28

Han Joosen

Veeeeel succes!! (28 is de som van de cijfers van de geboortedag van oma Steffie..)

28

Verkoop Bandjes

Verkoop bandjes Aabes

27

Robert

Top dat je voor dit goede doel inzet, Ella.

27

Team Obs Blaak

Zet em op! Wij zijn nu al trots op je!

27

Team Obs De Blaak

Zet em op! Wij zijn nu al trots op je!

27

Frank Mols

Nu al onze Heldin ! Succes Roos. X

27

Verkoop Bandjes

Verkoop bandjes Aabee

27

Arjan Van Leijenhorst

Go for it!

26

Andreas

Succes mannen!

25

Anonymous

goeie zwemtocht toegewenst

25

Oma Omi

Succes lieverd👍

25

Peter Verhoeven

Super Fieke dat je mee gaat zwemmen!

25

Weezenberg

Lieve Kiek, zet ‘m op kanjer! Super dat je dit gaat doen! Robert Jan en Simone

25

Michelle Stolk

Heel veel succes schatjes!!! Wij komen jullie zeker aanmoedigen

25

Sandra Rodrigues Da Silva

Veel Succes!

25

Yoon Hee Schoonderbeek

Hi Celinde Wat ben je een kanjer dat je dit doet ...! Lieve groetjes van Yoon Hee en Aschwin

25

Dr. Vos

Go Vince Go

25

Karin Koolen

Zet m op Kees!

25

Bjorn En Laura

Trots op jullie. X Bjorn, Laura, Lola en ❤️

25

Cristel V Hoof

Succes Storm zet hem op!!

25

Marti De Brouwer

Nina veel succes en geweldig dat je dit doet

25

Mieke Van Berkel

Hoi Sep Geweldig dat jij gaat zwemmen om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Tot hoor. Ik hoor wel van opa en oma hoe het allemaal is gegaan.

25

Loes Van Der Aa

Goed bezig vince

25

Christel

Zet ‘m op Nina !

25

Opa En Oma Ajax

HEEL TROTS OP JOUW KANJER 👊💪

25

S Fadda

Go go go.

25

Jeanine Nieskens

Nou kees zet hem weer op ter nagedachtenis aan mijn Anja maar vooral voor de toekomst! Groetjes jeanine

25

Menno Huizinga

Succes, cool dat jullie dit doen!

25

Pake En Oma

Zet ‘m op Niels. Fijn dat je mee doet aan dit goede doel.

25

Jose Jansen

Hi Jules, Wat goed dat je mee gaat doen! Heel veel succes!!

25

Lonneke

Mama is super trots op jou!! door dit mooie initiatief!! Zet um op kanjer!

25

Papa En Mama

Zet 'm op.

25

Dennis Van Der Breggen

25

Frank Willem Heuveling

Heel veel succes Renzo, ik vind het heel stoer van jou ik ben super fan van jou!!

25

Papa En Mama

Zet 'm op!

25

René Notten

Suc6 Pip en Walther👍

25

Antwan Van Summeren

Zet hem op Sep! Super dat je dit doet

25

Joost Bollen

goed zo, ga zo door. Gr Joost&Hanneke

25

Esther Van Esch

Heel veel succes!!

25

John Versmissen

Hup Vince!

25

Mark,marie-louise,julia,marijne Verhoeven

Hoi Faye, Heel veel succes met deze geweldige actie. Zet hem op.

25

Jan Bosch

Stoer hoor

25

Maartje

Trots op jou lieve Daan!! kusjes mama

25

Marielle Van Den Heuvel

Wat ontzettend goed van jullie😘

25

Lonneke Van Gorp

Mama is super trots op jou!! Door dit mooie intiatief van je, zet um op kanjer!!

25

Daan Camps

Hoi Jente! Zet hem op!!

25

Elsbeth Van Swaaij

Succes!

25

Laura Joosen

Zet hem op Juul. Super dat je meedoet, trots op jou

25

Gijsjo En Siset

Toppertjeeeeeeee !!! Jij gaat dat doen !! Dikke kus

25

Jeroen Reijns

Goed bezig Joep! Superactie. Succes, ook van Bregje, Thijs en Bram

25

Aimée Bosch

Lieve Pip, heel veel succes over een aantal weken! We zijn trots op je, dat je mee doet! Xje Mama

25

Dirk Veldman

Succes Niels!

25

Thijs En Bram Reijns

Toppertje!

25

Ad En Janny Van De Laar

Toi toi toi! We zijn zo trots op jou! Xxx Opa en oma

25

Evy Van Galen

Wat een goed initiatief Ron, Dax en Sep! Heel veel succes met de zwemtocht en hopen op veel centjes voor het goede doel! Groetjes, Sjoerd en Evy

25

Carlijn Sander En Kids

Lieve Flora, wij wensen je heel veel succes ❤️ super knap dat je je zo inzet 🏊‍♀️ zet hem op, 😘

25

Oma Verhoeven

knap dat je dit gaat doen heel veel succes

25

Monica Espa

Succes Fieke! Maarten & Monica

25

Hans Noijens

Succes mannen.

25

Iris Voets

Lieve Pip, go girl🏊‍♀️!!!

25

Job Muurmans

Super trots

25

Anonymous

Veel succes Kiek! Een mooi initiatief!!

25

Marianne Hijstek

25

Milan Havens

Succes Amaya, geweldig dat je dit gaat doen!

25

Jaap Brugmans

Zet hem op kanjer!

25

Yvonne Geers

Puck, wat ben jij een topper! Heel veel succes en dank dat je dit doet!

25

Hetty Uijtdewilligen-v Hest

Succes Luuk

25

Serien De Kok

Doe je best schatje! Top dat je dit doet trots op jou! Dikke kus Serien Bjorn en vin

25

Papa En Mama Hoskens

🍀🍀🍀succes moppie

25

Anonymous

Veel succes Iris! Steven en Aimée

25

Anonymous

Zet m op celinde!!

25

Gezellig Bij Oma Marianne

Je bent n toppertje Roos. En natuurlijk ben ik nu al super trots op jou!

25

Pascalle Van Ockenburg

Super!💪🏼♥️Zet ‘m op!💋 Liefs, Howard & Pascalle

25

Jasper Bosch

Zet ‘m op, Pip! Je bent eeeen topperrrr!!!

25

Fam Vromans Vromans

Top Sophie, Go for it! extra knap en stoer met iemand op je rug zwemmen! Dikke kus Sebas, Kiki, Bauke en Jan Willem

25

Gijs Cox

25

Josephine Stappaerts

Lieve Saar, zet m op, Josephine ❤️

25

Ramon Van Dongen

Succes!

25

David Hijstek

Goed bezig -xxx-

25

Nina En Evy Kemmeren

25

Ira Meike John Alice

Lieve Faye, wat goed van je dat je gaat zwemmen voor zo’n mooi goed doel. Veel succes en goed trainen he 😀

25

Ellen Scheffers

Wij zijn trots op jou Sophie

25

Cristel Schalken

apetrots op jou!! zet m op topperrrrrr!!!!!

25

Charlotte Schreuder

Veel succes morgen. Wij komen kijken.

25

Suzan Schakenraad

25

Dorothé Bleeker

Lieve Roos, heel veel succes! Wat een mooie actie👍🏻

25

Antoinette Akkermans

Zet hem op, Lotte.

25

H.m. Van Beek

Hup hup ga ervoor😍

25

Cristel Schalken

apetrots op jou Jesse! zet m op topperrrrr!!

25

Thijs Bedaux

Go Vince!🏊🏻‍♂️🏊🏻‍♂️

25

Jose Van Oudheusden

Veel succes Bram !

25

Sandra En Juriaan Ronkes

Knap dat je mee doet schatje, trots op jou xxx papa en mama

25

Mark Sanders

Heel veel succes.

25

Jolanda Spiering

He topper, wat goed dat je dit gaat doen. Veel succes.

25

Anonymous

veel succes! Aimée en Steven

25

Cees Van Loon

Succes Pip

25

Patricia De Vos

Lieve Marianne, Heel veep succes de 25e, wat geweldig dat je dit doet topper. Liefs en knuffel van patries

25

Sandra En Juriaan Ronkes

Goed van je dat je mee doet kanjer, trots op jou! Xxx papa en mama

25

Karin Leijnen-van Someren

Hi Celinde, Wat goed dat je je inzet voor Fight for Cancer, geweldig meissie. Heel veel succes .. xxx

25

Jaidy Schellenboom

Heel veel succes Renzo! Veel liefs, Jaidy Ook namens mijn papa en mama natuurlijk heel veel succes!

25

Peter Beekmans

Superveel sterkte bij de trainingen !!

25

Opa Guus

Trots op zo een kleindochter, succes Julie.

25

Monique En Philip Boumans

25

Koen Van Deursen

25

Daan Janssen

Succes dames!! 👊🏻

25

Gerda Bij De Weg

Wat goed van je! We zijn trots op je! Groetjes Gerda

25

Meulesteen

He jongelui ,ik vind het Top dat jullie dit doen voor het goede Doel ,Grote Klasse .

25

Chanthel Figueroa

Good Job Buddy! ❤️💪🏼

25

Jopie

Heel veel succes Sophie!

25

Ilse Rutten

Zet hem op, heel goed bezig😘

25

Valiant De Kok

Succe met halen van je doel! Heel mooi dat jullie dit doen!

25

Anicare Sporthorses

25

Ineke Spierenburg

Lieve Julie, ben zo trots op jou, zet ‘m op. Liefs tante Ien

25

Jurgen Huyding

#trots op jou👊

25

Yolanda Muñoz Haas

Lieve Maria, wat een prachtig initiatief heb je uitgezocht. Succes en dikke kus tante Yolanda❤️

25

C. Van Cleef

👍👍

25

Femke Verhoeven

Heel veel succes jongens, super dat jullie dit gaan doen. Trots

25

João Carlos Mosso

Veel succes en mijn complimenten voor het initiatief.

25

Tomas De Rooij

veel succes zondag!

25

Mirjam Hamilton

Heel veel succes! Zo knap wat jullie doen.

25

Monique Vermeer

25

Joost En Janne Rutten

Knapperds!!!!!!

25

Nic Franken

Succes roos

25

Martijn Van Muijen

Hey Marley, Wat geweldig dat jij je hiervoor in gaat zetten!! Zet hem op!! 🌊💪🏼 Groetjes Martijn van Muijen

25

Tjeerd Van Leeuwen

Ga er voor!

25

Linda Rovers

Nu al trots!🥰👊🏼 dikke kus mama

25

Hanneke Hormann

Hup achternichtje!!!

25

Nivar Klijsen

Succes 👊🏻💪🏻💪🏻

25

Mark Marinussen

Gas erop!

25

Brigitte Van Beurden

Lieve Milou Veel succes met jouw goede doel! Dikke x Tante Brigitte

25

Papa

Succes Lijntje!

25

Hanneke Hormann

Hup achterneef!

25

Nlpineindhoven | Nlpintilburg

Hoi Daantje! Veel succes met het zwemmen en wij hopen dat je veel geld ophaalt om kanker de wereld uit te krijgen. Liefs, NLPinEindhoven. Igor van Kaam

25

Daan Arts

Succes mannen, goed doorzwemmen !

25

Marianne Hijstek

25

Ingrid Van Hest

Succes Celinde! Brrrrrrrr

25

Niek Bolijn

Zet hem op!

25

Teun Verheijden

25

Arno Smit

Succes! En mooi dat je je talenten hiervoor inzet Maria

25

Anonymous

Ik ben trots op jou, dat je dit doet Stijn. Oma zal ook zeker blij zijn. Love you !!! Zet'm op

25

Sander Ellerman

Succes! Mooi initiatief :)

25

Marc Pijnenburg

Heel veel succes Faye, en stoer dat je mee doet.

25

Claudia V

Lieverd, zet 'm op!! Dikke kus

25

Joris Cristel Jens & Julian Mathijsen

Zet hem op topper!!!

25

Gijs Verheijden

25

Jan Van Rens

Heel veel succes!

25

Chantalle Van Zandvoort

Super knap dat je dit gaat doen Faye💖 succes

25

Jordi Smits

Come onnnn! Julian is onze man

25

Ferry Geurts

Zet 'm op Jente, je kunt het!

25

Anonymous

25

Leendert & Maartje

Veel succes Stijn. Mooi dat je dit doet. Wij zijn trots op jou.

25

Gemma Huijding

25

Ingo Aarssen

Zet ‘m op, Jente!

25

Meulesteen

Top jongens super voor dit goede Doel

25

Tante Sannie En Ome Robin

Liefste peteneef, wat ontzettend stoer dat je dit doet. Wij zijn verschrikkelijk mega super heel erg trots op jou!!! Xxx van ons!

25

Karlijn Scheffers

25

Jose Durville

25

Peter Verhoeven

Toppertje!

25

Jacqueline Velthoven

Succes Faye! Topper ben je. Zet ‘m op!

25

Marja Evers

lieve Fieke Wat goed dat je dit doet. Wij zijn super trots . Oma en Opa

25

Anonymous

25

Johannes Van Der Breggen

25

Bart De Brouwer

25

Anne-mieke Van Strien

Veel succes topper!!!!

25

Walther Kuppens

zet ,m op Pip dit is een prachtig doel!!

25

Paul Van Lent

Succes!

25

Frank & Claud Rijnen

Topper faye 💪🏽

25

Willem De Boer

Hoi Stijn Zet 'm op. Bij deze dd bijdrage van je Opa

25

Jurriaan Van Der Ven

Succes kanjer!

25

Huijbregts

Succes mats! Lukt je zeker!! Xx

25

Simon De Wijs

Goed bezig Muts! Succes met zwemmen.

25

Anonymous

Zet ‘m op, Lina!!

25

Dick

Ontzettend stoer en heel veel succes

25

Carlijn Eskens

Zet hem op! 💪🏼🦸🏼‍♀️ wat goed dat jullie dit doen

25

Franc En Linda Fouchier

Lieve Max, Zet hem op, wij zijn trots op jou! Dikke kus, papa, mama en Jaap🏊🏻‍♂️👊

25

Valiant De Kok

Zet hem op dames!!

25

Opa En Oma

25

Anonymous

Succes!

25

Anonymous

Succes meisje xxx

25

Anonymous

25

Mart

Succes!! Super goed initiatief.

25

Ruud Krah

Ik wist niet dat Ron kon zwemmen😏. Ik hoop dat je je zonen kunt bijhouden in het water. Hoe dan ook , heel veel plezier met het zwemmen. Het is voor een goed doel. Als ik tijd heb kom ik jullie zeker aanmoedigen!

25

Tineke Scheffers

Lieve Soof, Wij zijn trots op jou!!!! Heel veel succes xx Junior Tineke, Lucas, Milan, Ravi en Jacky ❤️

25

Praktijk ‘bij Ingrid’

Zet ‘m op mannen! Succes xxx

25

Mirka, Stijn, Jasmijn, Thijmen

You go girls!!! Succes!

25

Anonymous

25

Anouk 31655794529 Janse

25

Koen Janus

Succes Kees!

25

Jurgen

Mooie actie Juul!

25

Karin Smit

Gogogo girls! Trots op jullie! X

25

Eric Huyding

Goed bezig Gijs. Snel samen een keer trainen

25

Opa En Bon Vd Vrande

Lieve Kiek ,geweldig dat je zwemt voor kanket. Ik vind het erg stoer .👍😘 Succes en proberen te komen kijken . Liefs Bon

25

Guus Van Deurzen

Zet 'm op Loes! Ik weet dat je het kan. Die verschrikkelijke ziekte moet genezen kunnen worden dankzij jouw inzet. Succes!

25

Fieke Evers

heel veel succes lieve schat!! nu al super trots op jou dat je, je voor dit goede doel wil inzetten!!

25

Nard Beekmans

25

Joris & Roger

Lieve Zwemkanjer!! Heel veel succes aankomende zondag, super mooi initiatief! Nu al super trots op je, Joris en Roger

25

Walter

Heel gaaf Sep dat je je zo inzet voor het goede doel! Zet hem op!

25

Anonymous

Succes! Lynn, Sem, Colette en Stefan

25

Bram En Yvette

Top Lina!!! Heel veel succes!

25

Anonymous

25

Claudia Semmeling

25

Anonymous

Julie Heel cool van jou. Veel succes

25

Han En Andre Fok

Zet 'm op meiden!!! Dikke kus van oma en opa

25

Lydia Aarts

Topper! Je kunt het! Wil en Lydia

25

Corrie Kuijpers

25

Martijn Coehorst

Success!

25

Pim Brokken

Succes Boys!

25

Jim Stewart

Goed gedaan dames!!

25

Ankie Van Doremalen

Geweldig wat jullie gaan doen. Heel veel succes.

25

Kiek Stiphout

25

Jasper

Veel succes!

25

Wendy Van Der Mark

Zet hem op Carlijn 🍀💪🏻

25

B Evers

Succes Faye, zet hem op.

25

Gijs Van Der Velden

Zet hem op!

25

Marieke Geurts

25

Ramon Va

25

Alie Roelofsen

Geweldig meid 👍👍🍀🍀

25

Glazenwasserij Hamers

25

Fabienne Alkemade

Super van je Faye.... ✨❤️

25

Erwin En Marieke

Beste Stijn, wat geweldig dat je dit doet! Wij zijn heel trots op jou!

25

Elly Van De Wouw

Geweldig idee. Goed gedaan.

25

Jeanne Verheijden

Succes jongens xxx

25

Herman Reijrink

Heel veel succes met deze super actie.

25

Rob En Hester

Top dat je dit doet Benthe, veel succes met het ophalen van een mooi bedrag!

25

Opa En Oma Raas

Goed van jou! Zet 'm op!

25

Bart & Margaret

Succes

25

Anonymous

25

Corry En Karel Van Ockenburg

Top, succes!!!

25

Paul Kievit

25

Anonymous

Good Luck Kiek. Well done.

25

Peter Van De Donk

Suc6!!

25

Hans De Man

25

Willem Kuipers

Succes

25

Frits Zwijsen

Wij zijn heel trots op jou. Liefs papa, mama en jackie

25

Daphne Snellaars

Succes!!! Goed bezig!

25

Pelle En Timme Schraven

Succes Jules, heel stoer dat jij mee gaat zwemmen. Groetjes Pelle en Timme

25

Anonymous

25

Papa En Mama

Lieve stoere bink. We zijn stik trots op je. Ga er voor. Dikke kus papa en mama

25

Paul Vermeer

Hoi Celinde, mooi dat je fit doet voor het goede doel, heel veel succes en plezier 👍👍👍

25

Jan Koens

Julian, Hoe goed en dapper dat je dit doet. Ook ik ben heel erg trots op je. Maak er een succes van je kunt het!

25

Han Nusmeier

Je kunt het!

25

Antoinette Bresson

Goed initiatief van jou/jullie. Ik draag hier graag aan bij. Groetjes Antoinette

25

Niels Ranzow

Zet hem op toppers!!!

25

Ria Van Vugt

Zet hem op kanjer je kan het.

25

Anonymous

Veel succes Kiek

25

Suzanne

Goed bezig en succes!

25

Saskia Ijsseldijk

Heel veel succes lina

25

Joost Reijrink

Heel veel succes Floor

25

Jan Van Riel

Zet hem op oma kijkt mee schatje van me Gr Opa

25

Anonymous

Heel veel succes! Super dat jullie dit gaan doen, wij komen jullie zeker aanmoedigen!!

25

Roel Reijrink

Trots op jou Floor

25

Joost Buur

25

Carla En Hans Van De Laar

Ha die Sep. We vinden je n kanjer. Zwem ze.

25

Anonymous

25

Jan Van Rens

Heel veel succes Pepijn!

25

Tonn En José

25

Marc & Cun

Lieve Kiek, wij vinden het TOP dat jij deelneemt aan swim to fight cancer!! We komen jou en alle andere deelnemers zéker aanmoedigen en staan ws bij Het Keerpunt/Villa Pastorie. Heel veel suc6 !!!

25

Camiel Donders

Succes alledrie!!!

25

Tessa

van mama, x

25

Anonymous

25

Annemieke&geert

Super trots op jou!

25

Marcel Roomer

Super goed tiago!!! Zet ‘m op!

25

Joey, Mellanie, Celinde & Fabienne

Super dat je hier aan mee doet Faye, veel succes👍

25

Carlo Van Cleef

👍👍

25

Lieke Tromp

Knap hoor lotte. Heel goed van je. Xxx

25

K Hermens

Zet' m op!!

25

Anonymous

Go Nina Go

25

Maddy En Taroena

Zet hem op mop!!! Knuffel van ons.

25

Carlo Van Cleef

👍👍

25

Marcel

Super goed dat je dit doet. Heel veel suc6! Hannah en marcel

25

Sven De Boer

Ben je er klaar voor zoon ?

25

Herman Van Det

25

Niels Stelwagen

Wat knap dat jij je inzet voor dit goede doel. Heel veel succes vandaag.

25

Claudia V

Zet 'm op lieverd!! Dikke kus

25

Marc Meeuwesen

Veel succes, prima initiatief 👍🏻👍🏻

25

Ome A

Succes😘

25

Hans Roosingh

Heel veel Succes Sep, goed bezig!

25

Mark Mes

Hey vriend! Wat stoer en goed van je 👍🏻💪🏻

25

Marcel, Nienke, Freek & Mare

Zet hem op mannen!! 👊🏼

25

Kirsten Schol

Ik ben nu al trots op je lieverd!! 👊🏻❤️😘

25

Sap Luxury Goods

Zet hem op!! 👍

25

Bibi Mulders

Lieve Nina, heel veel succes en zet 'm op. Ik ben ontzettend trots op je! Dikke kus van mama.

25

Hugo Mulders

Top actie, Nina, zet m op!

25

Anonymous

25

Tomas De Rooij

Goed bezig amigo! Go for it!

25

Anonymous

25

Fam Koens

Zet hem op Julian! Super dat je dit doet. X papa en mama

25

Sylvia Mes

Wat ben jij een kanjer dat je dit voor opa wilt doen💪😊👍

25

Stichting Boek Winst

Veel succes Sep!

25

Peggy Van

25

Ewald Bary

Succes mannen!!!!!

25

Tante Sniet

Go for it. You can do it 👊🏻 Je tante is nu al super trots op jou ❤️

25

Maarten De Tollenaer

Zet ’m op Linda!

25

Jeroen Mes

Goed bezig Renzo!!

25

Feicko Kooistra

Hee Willem, goed dat jij deze uitdaging aandurft om daarmee het onderzoek naar kanker te steunen

25

Eric Beele

Succes. Goed dat je dit doet!

25

Christian For Men

25

Paul Van Buren

Hoi Daantje Roos, je bent de dochter van de zoon van de zus mijn mijn beste vriendin uit de 2e klas middelbare school. Tante Elly. Zet hem op!

25

Jos Klerx

Veel succes Sep! Wij zijn trots op jou! X Lieke, Jos faas en Febe

25

Francis Zelak

Zet m op!

25

Peter Verhoeven

Je bent een topper!

25

Rob Van Ginhoven

25

Patrick Pellikaan

Goed bezig!

25

Bva

Mooi initiatief en kom op!

25

Anonymous

Goed dat je dit weer doet Kees!

25

Koen Sanders

Zet ‘m op Sep!

25

Joep En Loes

Je bent een toppertje, VEEL SUCCES 🍀😘

25

Kees Kempen

Guus ik ben trots op je, succes met de voorbereidingen.

25

Jeroen Kramer

Succes jongen! Je doet het voor een prachtig doel!

25

Ludo Postelmans

Succes Benthe zet hem op

25

Anonymous

25

M.mutsaers

Goed bezig 🖒

25

Opi En Omi

Trots op je! Veel succes wensen Opi en Omi

25

Jörgen Derksen

Hi Jules, Veel succes met het zwemmen en het ophalen van geld!

25

M Mutsaers

Mooi doel 🖒

25

Debby

Zet em op Kees. Mooie prestatie voor een mooi goed doel!

25

Daniëlle

25

Thijs Van Bommel

SUCCES KANJERS

25

Thijs Van Bommel

Succes Karlijn. Goed dat je dit doet!

25

Dierenkliniek Oerle

25

Oma Carla

Lieve Guus succes en zetot hem op veel liefs oma Carla

25

Michiel Mutsaers

Trots op jou

25

Remco Stuifmeel

Zet ‘m op Daan. Een Bikkel ben je!!

25

Anonymous

Super trots op jou Renske! 😘 je bent een toppertje 💪

25

Hvg-sound

Succes jongens! Goed initiatief!:)

25

Rik Rovers

25

Opa En Oma Van Hoof

Succes Julie Opa karel en oma Francien

25

Milouschca Van Thijs-margarita

25

Oma Carla

Lieve Willem Heel veel succes, zet hem op. Ik kom zeker naar jullie kijken Liefs Oma Carla

25

Claire

Super meis! Ben trots op je! Zet m op!

25

Robbert Juten

Succes! Gr Robbert

25

Marthe Stegehuis

Super Juul! Heel veel succes!

25

Anonymous

25

Anonymous

25

Lotte

Op naar een mooi bedrag

25

Nicole Broersma

Pip, wat goed dat je mee zwemt. Heb ik vorig jaar gedaan, maar toen in Haarlem. Succes!

25

Klaas Kramer

Succes Celinde! Goed van je.

25

Anonymous

Zet hem op je kunt het 😘

25

Jeroen

Succes Pepijn!!

24

Koen & Jolien

Super jongens en voor een heel goed doel! Zorgen jullie dat papa het ook haalt Dax & Sep ;-) Succes!!

24

Bas Van Aalen

24

Martin Van Antwerpen

Nou Anne (buurmeis) je hebt je streefbedrag gehaald, super initiatief

23

Serge Ray

Good luck jules. You can do it!

23

Claire Franken

Verkoop bandjes

21

Pip Kuppens

Opgehaald met verkoop bandjes samen met Anne! 💪🏾

21

Pip Kuppens

Geld opgehaald met bandjes samen met Anne! 💪🏾

21

Anonymous

Succes Willem, je kunt het 🏊💪🖒

20

Joep En Lies

20

Karin Ijpelaar

Top van je dat je mee gaat doen Pip! Zet hem op :)

20

Anonymous

20

Wesley Dielen

20

Ben En Elise

Geweldig van jou Sep, zet m op!

20

Dieter De Beer

20

Linda Kies

Lieve Lina zet ‘m op Super trots op jou💋

20

Mama

Opgehaald met bandjes

20

Silvie Scheffers

Succes Karlijn!! Super dat je dit doet!

20

Manon Prinsenberg

Lieve Loes, ik ben nu al ontzettend trots op jou! Zet m op👊

20

Jette

Go Daantje!!

20

Storm Pijpers

Succes schatje😘

20

Finca Roca Vista Rogier En Margo

Wat goed dat je mee doet Luuk! Wij hebben er alle vertrouwen in dat je het geweldig gaat doen (en niet alleen omdat je in ons zwembad hebt geoefend..)! Heel veel succes en plezier!!

20

Van Erp De Laat

trots op mijn jongste kleindochter

20

Corine Groffen

Mooi initiatief! Zet hem op Kees! Veel succes

20

Anonymous

Heel veel succes Kees!

20

S Vermeulen

Kanjer! Jij gaat dit gewoon fixen!

20

Chantalle Lacroix

20

Anonymous

20

Niels Stolzenbach

You go Kees!

20

Ayla Raaijmakers

Zet hem op Juul! Super goed van jou!!! 💪🏻

20

Dave En Lieke Zeebregts

Succes en zet hem op💪🏻

20

Frans Vromans

Goed bezig Mats. Veel succes!

20

Chantal Willemen

Veel succes Kees. Top dat je dit weer doet👍🏻

20

Ferry Boom

Bedankt voor het ontbijt en succes morgen!

20

Samuel Pol

Bandjes verkoop Bram en samuel

20

Opa En Oma Roomer

Hoi Tiago zet hem op hè

20

Marga Monsieurs

Lieve Loes, heel veel succes als je gaat zwemmen. Wij komen kijken hoor! Goed bezig. X Marga

20

Opa En Oma Roomer

Hoi Amaya zet hem op he

20

Papa

Hartstikke goed, schat...en wel oefenen hè!!!

20

Oma Marja

Een prima initiatief! Lieve groet van Oma Marja

20

Mama

Wat mooi dat je je zo in gaat zetten om andere mensen te helpen......super trots op jou XXX

20

Marijke&louis

Suc6 Stijn

20

Opa Oma Evert

Je bent een kanjer lieverd, liefs opa oma Evert

20

Oma Marja

Prima initiatief. Lieve groet Oma Marja

20

Tamar

Lieve Bobs, wat een topper ben je!! Trots op jou lieverd xxxx

20

Yardena Daals

Trots op jullie!

20

Anonymous

Leuk initiatief. Goed gedaan. Gelezen in de krant. Je bent een held.

20

Marti De Brouwer

Uitzwaaiontbijt

20

Hanneke Lemmens

Je stond bovenaan! Succes!

20

Jan Wouw

Goeie zaak Kees!!

20

Mva Metselwerken

20

Giulia Boi

Succes mannen!

20

Patrick Bouwens

Zet’m Renske, ik weet zeker dat je ‘t kunt!!

20

Robin Van Groenendaal

Hey lieverds, jullie kunnen natuurlijk niet het water induiken zonder mijn steun! Ik ben apetrots op jullie dat jullie je inzetten voor zo'n goed doel. Ook ik heb mensen verloren aan deze verschrikkelijke ziekte en ik hoop dan ook vurig dat met jullie bijdrage een middel gevonden kan worden om mensen te helpen. Tot zondag! Liefs Robin

20

Cta Van Opstal

Hé Milou succes je kunt het kanjer gr opa en oma

20

Geertje De Bruin

Deze bedrag is van oma

20

Patrick Bouwens

Zet ‘m op Jesse, je kunt het!!!

20

Anouk

Super dat je dit doet Karlijn!

20

Verkoop Van Armbandjes

20

Kjel Keulemans

Julie SUCCES!!

20

Verkoop Van Armbandjes Blaakfeest

20

Verkoop Van Armbandjes Blaakfeest

Goed bezig celinde

20

Verkoop Van Armbandjes Blaakfeest

Goed bezig celinde

20

Kees Kempen

Succes Guus, ik ben ontzettend trots op je 🏊💪🖒

20

Je Neven

Goed bezig Joep. Hoeveel banen ga je zwemmen per neef?

20

Dina Dina Dania

Lieve Stijn, Succes en wat lief en goed dat je dit (ook) voor Oma doet. Dina Dina

20

Frank En Willeke

Wat super-goed Floor! Toi toi toi, groetjes Frank & Willeke

20

Linda

19

Opa Oma Mutsaers

18

Esmah Lahlah

Heel veel succes! Prachtige prestatie zetten jullie hier neer

17

Guus Kempen

15

Anonymous

15

Anonymous

15

Ray Hietveld

15

Bonnie Slaats

Super goed bezig toppers!

15

Jens De Beer

Heel veel succes! Je kunt het!

15

Petera Van Heel

Succes Kanjers!! Flinke prestatie voor een mooi doel 👊🏼

15

Anonymous

Knap dat je mee doet. Heel veel succes!

15

Niki Krijnen

Succes toppertje😘

15

Eva Lansink

Succes jona ! Kom je snel weer logeren ?!

15

Kristi & Yannic

Heel veel succes jongens!! 💪 topgasten! 😘

15

Lucas Lansink

Succes samu ! Kom je snel logeren?

15

Judith Jeuring

Heel veel succes! Mooie prestatie voor een goed doel!

15

David

Go Kees!!

15

Silvana Briels

Succes Vince, super goed bezig!! Groetjes

15

A. Van Den Berg

Luuk, veel succes voor het goede doel.

15

Daan Stapel

15

Thijs Driessen

15

Veronique Beniers

Succes Luuk!

15

Beau Plants

15

Ton En Til De Man

Trots op je tante janne

15

Tom Ten Hage

Suuces en zorgen dat je vader bij de finish staat met friet!

15

Tante Anouk

Trots op jou lieve Julie! ❤️

15

Jasper De Bont

Heel veel plezier en succes tijgers!! ❤️🙏🏻😘🍀🙌🏻

15

Papa, Mama En Isa

Kanjer!

15

Patricia Villevoye

15

Jelle Van Reijsen

Goed bezig Kees! Zet m op!

15

Fred Boutkan

Stoer nichtje! Trots op he

15

Anita Jansen

Goede aktie

15

Cansu Sengul

Heel veel succes 🍀

15

Roel V Dommelen

Succes

15

Roel Van Dommelen

Succes

15

Dewi Van Hoof

Zet ‘m op mannen, succes!

15

Nicole

Lieve Benthe, Super dat je dit doet. Veel succes. Liefs Rob en Nicole

15

Tante Miek

Goed bezig Niels!!

15

Opa En Oma Kriellaars

Goed bezig Tijs !! Zet hem op !!

15

Hely Van Ockenburg

15

Danine De Bruin

15

Omaatje Omaatje Stabel

Lieve schat ik ben trots op jouw. Je bent een kanjer.

15

Tamara Kiene

Succes Kees!!! Super tof dat je dit weer doet!

15

Jos En Nicole Van Hal

Succes Sep!!!!

15

Anonymous

15

Anonymous

15

Harry Bastiaamsen

Sponsort zwemmen veel sucses

15

Geesje Nusmeier-dijkstra

15

Martijn De Bruin

15

Tamara Klomp

Succes, gaat je lukken topper

15

Official Travel Company B.v.

Top initiatief Vince, succes!

15

C. Stabel

15

Bianca Boons

Zet m op mannen! 😘

15

Ralph En Miranda Kappé-mes

Heel veel succes Daan, we zijn supertrots op je!

15

Roland Kemmeren

15

Nel Krist

Succes Tijs

15

Patrick Van Den Akker

Succes Puck, mooi initiatief.

15

Patrick Van Den Akker

Succes Joep, eveneens een mooi initiatief

15

Anonymous

15

Fernando

15

Evie De Baar

Hoi Puck we hopen dat je nog mee kunt zwemmen, anders kan Evie het van je overnemen. Van Evie een kleine bijdrage, ze mag nog meer meiden sponsoren. Succes!

15

Per Van Der Wijst

Veel succes met het zwemmen! Goed hoor!

15

Douwe

Zet 'm op JOEP!!!!!!

15

Stephan Stikkers

15

Mariska Van Boxel

Zo mooi dat je dit doet Renzo!

15

Arnoud De Bie

Heel goed Renzo 👊👊💪, zet m op

15

Jacqueline En De Rest

Hi Kanjer, Zet hem op!!! Emi, Bart en Julie

15

Romy De Hoog

15

Jacqueline En De Rest

Hi Topper, Zet hem op! Emi, Bart en Julie

15

Anonymous

Wij vinden het super stoer van jou Jules dat je je hiervoor inzet en wensen je heel veel succes.

15

Fennie Bierings

Succ6

15

Anonymous

15

Michel Kuijpers

15

Bert

super dat je hier aan mee doet Celinde!

15

Doortje Van Der Linden

Succes!

15

Anonymous

15

Jojanneke V

Zet hem op!!

15

Daanbink

15

Anke Van Elderen

Zet hem op je kunt het

15

Suzanne Faber

15

Monuque Vd Sluis

Julian, wat een super actie, heel veel succes

15

Hugo Meuskens

15

Anonymous

Succes !! Groet

15

Jojanneke Van Rossum

Goed bezig!!

15

Janneke Van Rooij

15

Anonymous

Hai Pip, We hebben net gedoneerd. Super actie van je!

15

Anonymous

Ik vind het prachtig, dat je mensen op deze manier mobiliseert voor een goed doel.

15

Wieteke Evers

Succes Meis!!! Liefs Joop, goof en janne

15

Marcel En Elke

Heel veel succes, Pip! 👍

15

Jolanda Van Eck

Zet m op kanjers!!!!!!!

15

Leidse Familie Van Der Pol

Lieve neef, goede actie! Zet ‘m op!! Lieve groeten, Melchior, Ianthe, Nyske, Nathalie & Ruud

15

Jasmijn

Veel succes Sep! 💪

15

Stephanie Smeink

15

Pino

15

Yvonne Baaijens

Veel succes!!

15

Leidse Familie Van Der Pol

Lieve neef, goede actie! Zet ‘m op!! Lieve groeten, Melchior, Ianthe, Nyske, Nathalie & Ruud

15

Vincent Vd Burgt

Succes Annabel goed dat je dit doet !

15

Yvonne Thomassen

Zet hem op straks in de Piushaven

15

Patrick Massen

Wij zijn trots op jou dat jij dit gaat doen ! Veel liefs van Patrick Karin en Sam

15

Evie De Baar

Zet 'm op Renske!!!!

15

Chantal Markies

Succes topper

15

Vincent Vd Burgt

Succes Tijn goed dat je dit doet !

15

Barbara Sauvaitre

15

Maikel & Tamara

Hey Lina, Sorry voor de late donatie lieverd. Geweldig dat je dit doet, we zijn enorm trots op jou ! Zet hem op morgen, je kan het 💪 Dikke kus en knuffel van Maikel, Tamara, Maud, Emma en Jens

15

Edwin Raas

Jente,zet hem op!

15

Jill En Joeri Verschooten

Heel veel succes met zwemmen!

15

Anonymous

Succes samen!!

15

Peter Dongen

Succes fenna

15

Nicole Van Bemmelen

Sophie! Zet hem op morgen! Heel veel Suc6! Super knap en lief dat je mee doet! Dikke x

15

Vincent Luijcks

Goed bezig Daan, Succes!!!

15

Cor Schuurbiers

Ik hoop dat je het bewuste doel haalt. Succes

15

Anonymous

15

Berry En Els

Mooi dat je dat doet Benthe Succes,

15

Stephan Jacobs

Succes mannen!

15

Cor Schuurbiers

Doe je best kerel en haal zoveel mogelijk op succes

15

Leo Maas

Veel succes!!

15

Zaina

Succes!!

15

Tante Saskia En Ome Dennis

We zijn ontzettend trots op jou! Heel veel succes! 🍀💋

15

Anonymous

Super goed van jou 👍

15

Gairon

Echt super van je dat je dit doet Pip! Veel succes met de voorbereidingen, you got this!

15

Jens De Beer

Heel veel succes! Goed dat je mee doet! Groetjes Jens

15

Bas Wendy Dobi

Super van je😘

15

Tommy Kriellaars

Zet hem op Tijs!

15

Victoria Cox

Supertrots op onze overbuurjongen!

15

Arnout Kruijshaar

Zet hem op Pepijn. Oom Arnout

15

Arnout Kruijshaar

Zet hem op Iris. Oom Arnout

15

Fam Vd Maade

Trots op jou Julian! Zet m op!!

15

Sebas-ike

Zet m op Jongens! 💪

15

Janneke Evertz

You can do this schatties

15

Danielle Van Riel

Succes Lina!!! Dikke kus van Tante Daan

15

Nadine Van Der Beek

Je bent op top kanjer dat je dit doet!

15

Jacco Schimmel

Doneer graag hiervoor, good luck!

15

Niek En Christine

Goed bezig, veel succes!

15

Niek En Christine

Goed bezig, veel succes!

15

Theo

👍

15

Lonneke Laro

Super gaaf dat je dit doet kanjer!

15

Ingrid Hormann

Zet hem op Cas . Knap hoor . Succes van opa en oma

15

Dimitri Van Den Berg

Je bent een topper!

15

Barbara De Bekker

Lieve Nina, wat ben je toch een Topper! Heel veel suc6! We zijn Trots op jou. Lieve groetjes van Maud, Barbara, Piet en Sjoerd!

15

Ingrid Hormann

Nou Eva zwem ze ! Stoer hoor ! Liefs van opa en oma

15

Sylvia En Monique

Hoi Julian, je bent nu al een kanjer🏊‍♂️😍🥰

15

Lennie Donders

Zet m op Kees!! Wij weten zeker dat je het weer gaat redden. Groetjes van ons

15

Janet

Heyyy, hierbij een extra duwtje in de rug! Wat super dat je dit doet Floor, jij gaat er toch maar voor!! En we weten zeker, jij gaat door-en-door... Jij bent niet te stoppen hoor... Go-go-go!

15

Emily

Super schatje!!! veel succes xx

15

Kempen Van Susanne

Zet ‘m op Guus 😘

15

Susanne Van Kempen

15

Anonymous

YES, you can !!!! Super dat je dit doet Juul!!!

15

Anouk Gillis

Stoer Mats! Maar jij kunt dit. Ik ben nu al trots op je. Go for it!

15

Verkoop Van Armbandjes

15

Elise Kuijpers

Heel veel succes Mats!

15

Verkoop Van Armbandjes

15

Desiree Van Beurden

Heeeeel veel succes Milou. Dikke kus 😘.

15

Chantal Eijkens

Zet hem op Jaad! 👊🏻

15

Geertje Verhoeven

Verkoop bandjes.

15

Susanne Van Kempen

Zet ‘m op Willem

15

Anonymous

15

Rico En Romy Sebes

Zet hem op knapperd! Wij zijn trots op jou!

15

Anonymous

15

Anonymous

14

Julian En Hannie Rojer

Beste Stijn, heel veel succes. Prachtig dat je dit doet.

13

Rinus Blanken

Succes

13

Gerard Van Den Berg

13

Bram Scheffers

Supergoed Sophie!! Heel erg veel succes. 👍💪💪💪😘😘

13

Tess Van Stralendorff

♥️♥️ Trots

13

Sylvie Van Dijk-tahalele

Succes!! Goed van je.

13

Daan

Super cool mannen. Zwemze!

13

Anonymous

13

Jelmer Ter Braake

Veel succes!

13

Sander Oskam

13

Raffel

Topper ben je, succes Raf en Feline

13

Esje Van Helfteren

Vince, zet ‘m op!!! Xx

13

Anke Lemmens

13

Angela Brouwers

Heel veel succes Gijs!

13

Ed Bergers

13

Take Schrievers

Veel succes Jules!!! Groetjes take

13

Peter, Evie, Ella En Pien

Go Kees! Goed dat je je inzet hiervoor!

13

Eric & Gerdy

Goed zo Kanjer! Dat ga jij voor elkaar krijgen!

13

Wendy

Succes Lina 💪🏻👊🏻

13

Koen & Noortje

Hi Sep, super dat jij je inzet voor het goede doel. Heel veel succes! Je bent een toppertje.

13

Izzi En Jaymz Zoontjens

Renzo zet hem op. We zijn trots op jou. Groetjes Izzi & Jaymz

13

Mignon & Frans

Goed bezig! Succes!

13

Anonymous

Veel succes

13

Rik, Bart En Jacqueline Van Gijsel

hoi Mats knap dat je dit doet. Heel veel succes. Een soorten Maarten van der Weijden in het klein. Respect jongen!!!!!!!!

13

Helma En Peter Keijzers

Lieve Eva, heel goed dat je mee zwemt hoor. Vooral Peter itta daar blij mee. We zijn supertrots op jou

13

Anonymous

Hoi Lotte, wat goed van je dat je dit geregeld hebt! Veel succes van Rob, Krista, Niels en Bram van der Heijden.

13

Rosa Kronenberg

Hup Ella

13

Maartje De Ridder

13

Esther Staps

13

Fanny

Super van je dat je dit doet! X, mama

13

Anja Hermans

Succes Luik, knap van je

13

Anonymous

Super veel succes Roos 💋 Binc en Puk

13

Anonymous

Wat goed Tijs !! Zet 'm op :)

13

Julian Veldsink

Goed bezig Lotte. Succes 👍🏼

13

Wendy Van Den Houdt

Goed zo Renzo en de rest van je team. Super knap wat jullie doen👍

13

Helma En Peter Keijzers

Dag Cas, wat een toppertje ben je dat je meezwemt! Dapper hoor. Wij zijn trots op je en komen kijken straks hoe het gaat. Zettumop

13

T&w Stelwagen

Goed plan Jules

13

Sandra Kuijpers

Super trots op jou!

13

Brigitte Van Tongeren

Super dat je deze inspanning wil leveren voor dit goede doel. Zet 'm op, Gijs!

13

Roy (coach) Coehorst

You go Ella !!

13

Anonymous

We sponsoren je Kees. Mooi initiatief.

13

Esther Tito

13

Denyse Franken

Super Roos! Denyse is super trots op jou!! Kanjer

13

Marielle

Supergoed dat je dit doet Ella, succes🤛🏼💦

13

José Loves

Top Julian dat je dit doet, veel succes

13

Renee Hoes - Kies

13

Ruben

Succes Pepijn, en natuurlijk veel plezier!

13

Ruben

Succes Iris, en natuurlijk veel plezier!

13

M. Jurgens

Succes boys!

13

Rob De Jong

Succes!

13

Birgit Van Noort

Go Go Go lieve Renzo! Topper! Dikke kus van Sterre

13

Cees Smits

Suc6

13

Rina Van Gils

Knap hoor Joep opa en oma zijn trots op jou. En we komen jou aanmoedigen.😘👍💋

13

Tamars Vermeer

Super goede actie Lotte, zet ' op! Veel succes:) Groetjes, Berto,Tamara,Mathijs & Anne

13

Cwm Van Breda

Zet em op Julie!

13

Gerwim Schreuders

13

Anonymous

He Luuk, goed dat je meedoet! Zet hem op! Oom Eric

13

Monique Dircken

Je bent een kanjer Roos !

13

Manon Lucassen

Trots lieve Julie! Succes! Liefs Manon & Milou

13

Lies-anne Wilkes

Wat n topper ben jij Sep! Veel plezier & succes!!

13

Rina Van Gils

Hoi Floris veel succes opa en oma zijn trots op jou.

13

Annette Smits

Ik ben heel trots op jou. Zo stoer!

13

Anonymous

13

Sjaak En Irma

Super dat je dit doet Loes. Veel succes en veel plezier met je training.

13

Jennifer Doorakkers

13

Mark Van Hezik

Heel veel succes!

13

Th Van Der Staak

13

Martijn

Zet hem op Julie! 💦👍🏻

13

Esmah Lahlah

Je bent een Held! Ontzettend knap dat je je op deze manier inzet voor meer geld voor kankeronderzoek!

13

Noel Geisen

13

Lieke Tromp

Succes zet hem op. Goed hoor van jou

13

Marc Van Bekhoven

Way 2 go Marley 👊🏻..! Super van je.!

13

Saskia Remmers

Zet ‘m op Kiek! TOI-TOI-TOI

13

Femke Van Gorkum

Go, go, go Jaadje! Xxx

13

Mama

You can do this! 👊🏻

13

Miranda Kappé-mes (zus Van Je Buurman Mark)

Wat super dat je gaat zwemmen voor dit belangrijke goede doel! Veel succces Renzo!

13

Anonymous

13

Annelies Hermens

Heel veel succes!

13

Susan Leijten

Heel veel succes kanjer

13

Casper Oosterwaal

Go Julian!!

13

Sacha Van Dijk

Zet hem op Gijs 💪🏼! Mark, Sacha, Thijs!

13

Fam. Van Den Dries

Suc6 Juul! Heel stoer!!! Ferry, Paulien en Step

13

Chantal Van Der Breggen

Lieve jade super goed van je !! Ben trots op je xxxxxx

13

Sabine, Berry, Luuk En Gijs

Super trots op jou!! Zet hem op kanjer!!

13

Patricia Schaap

Hallo Julian, Wat mooi dat je dit voor je moeder doet! Heel veel succes! Groeten Patricia Schaap

13

Marti De Brouwer

Nina, Wij zijn kei trots op je. Kus van Kiki, Mama, Papa en Toby.

13

Wilma Van Beers

Hoi Sep, Goeie actie! En nu zwemmen!!!

13

Rob Van Iersel

Mooi initiatief!! Zet m op Saar en Wendy.

13

Dick, Maaike & Dex

Super knap van je Mats! Zet m op 👊!!!

13

Anonymous

13

Bjorn Soetens

13

Omi Müskens

Goed zo Sep

13

Liselore Hamers

Succes ☘️👍😘

13

Vivian Henskens

Heel veel succes! 👊🏼

13

Harm Bastiaansen

Veel succes Lotte!

13

Bert Bosch

Zet hem op!

13

Dzjino Lapkowski

13

Wim Zwijsen

Julie succes en hou vol, groetjes Opa Wim

13

Andre Van Loon

13

Joris Van Spaendonck

Top Maria, Ik heb zelf 2jaar geleden de Walk To Fight Cancer gelopen. Heel goed om deze stichting te steunen maar ook veel plezier!

13

Janine De Rijk

Go for it👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

13

Helene Van Sinderen

13

Anonymous

Goed doel! zet 'm op ik geloof in je! XXX André

13

Claire Janssen

13

Jeroen Van Leeuwen

Heel veel succes en plezier !

13

Femke De Smit

Superactie voor goed doel! Succes!

13

Edwin Torn Broers

Succes Max!

13

Joep Van Baal

Heel goed van jullie, heel veel succes! Kus Joep en Kim

13

Ellen Geisen

Succes Luuk met zwemmen!

13

Anonymous

13

Tante Carolijn

Zet 'm op Luuk, je kan het!

13

Marian Koenen

Heel veel succes !!

13

Stephanie Pijnenburg

Lieve celinde, Super goed van jou dat mee zwemt voor het goede doel. Heel veel succes. X tante Steph, ome Frits, Julie en Jackie

13

Frank Schrover

Succes Juul

13

Mieke Van De Moesdijk

13

Laura De Oppas

Wat super van jou Jade! Je kunt het! Dikke knuffel

13

Anonymous

13

Anonymous

Dat vind ik super waarmee je je inzet Puck.

13

Elise Wel Wel

Veel succes en plezier Anne, groetjes van ons

13

Julian Z

Veel succes!

13

Trudy Hunnef

Wat goed van je!!!

13

Anonymous

Van Oma Ans en Opa Jan

13

Sander Weetink

Zet ‘m op Julie!!!

13

Robin Van De Valk

Succes Faye!!!! Trots op jou😘

13

Danielle Drost

Kei goed, Juul. Zet m op!

13

Arno Bakkers

Zet hem op lieverd. Ik zal je komen aanmoedigen👍🏻👍🏻👊🏻👊🏻

13

Jopie

Heel veel succes Mats!

13

Anneke Bramer

Zwem 'm op, Ella!

13

Tessa Van Eeuwijk

Guus, wat knap van jou dat je al zo goed en lang kan zwemmen. Ik wil je heel graag sponsoren. Zet ‘m op!

13

Lydian En Ruud Miché

Wat stoer en goed van jou dat jij je zo inspant!

13

Marieke Van Bussel

Jij bent goed bezig Puck 💪🏻

13

Bas Smulders

Heel veel succes voor dit mooie goede doel! Hup Evy en Nina!! :) xxx Basje

13

Familie Maas

Succes tante janne. Trots op jou xxx

13

Thomas, Anita, Benthe, Gus

Doe je best Lotte!Wij vinden het geweldig dat je dit gaat doen!

13

Anonymous

Joep ook jij vind ik dat je je inzet hiervoor erg mooi.

13

Feicko

Hee Guus, wat een mooi plan van jou om iets tegen kanker te gaan doen! Succes met zwemmen!

13

Monique Dusee

Succes lieverd !! Liefs Willem , Monique, Gijs en Ysabelle !

13

Toi Pigmans

Succes dames. Alles voor het goede doel

13

Petra Jacobs

Zet hem op Sep!

13

Anonymous

13

Margriet Brekelmans

Gassss erop!

13

Ome Toine Brabers

Zet m op!

13

Gonnie Van Gils

13

Sonja Brouwer

Lieve Loes wat fijn om te horen dat je je dikvet gaat inzetten! Grtjes Renger Sonja Nova en Robin

13

Jeroen Heijmans

Succes Jente, mooi initiatief.

13

Ingrid Coppelmans

Succes Storm💦

13

Anonymous

POWERGIRRRRRLLL😘 liefs Elly

13

Carien Couwenberg

Succes Kees!!👊👊💦💦

13

Lucy Van Abeelen

Veel succes Saar en Wendy 👍😄

13

Jolanda

Super goed van jou Jente! Zet 'm op!!!

13

Anneke Bramer

Zwem 'm op, Daantje! Gr. Annie Knorr.

13

Marco En Bas

Heel veel succes Benthe! Zet ‘m op 💪🏻

13

Pieter Weijs

13

Anika Vermeer

Top Kees! Zet hem op!

13

Arjan Rijken

Heel veel succes mannen, zet hem op👍🏻💪🏻

13

Petra En Eric Huyding

Superknap van je Gijs! Wij komen je zeker aanmoedigen! -X- Petra en Eric

13

Anonymous

13

Ella Bruijs

Zet m op Succes!

13

Nicole Kruijssen

Lieve Mats, zet hem op. Wij zijn super trots op je.

13

Maarten Van Gils

Goed dat je dit doet Pepijn! Zet 'm op.

13

Anonymous

13

Annick Thielen

Zet hem op julie, we zijn trots op je!!! Groetjes Rob Annick Benjamin Hugo en Robbie

13

Mar Wirix

Veel succes

13

Marieke Tol Van Der Pasch

Super goed van je Vince! Zet m op!

13

Marloes Wiendels

Zet hem op Sep 💪👊

13

Jut, Niek, Be En Bo Jongbloets

Wat een topper ben jij Max, S6, wij komen je aanmoedigen!!! Dikke x van ons.

13

Evelien Van Breemen

Go Sep Go! Heel veel succes💪

13

Mayke

13

Pascal Swolfs

Veel succes Loes, Heel goed om daar oo deze jonge leeftijd aan mee te strijden.

13

Opa En Oma De Jongh

Goed hoor! We komen kijken.

13

Rianto Djojo

Heel veel succes Stijn

13

Anouj Aarssen

Hey Jente! Wat cool van jou!!! Veel succes. Jij kan dat!!! Xxx tante Anouk

13

Anonymous

13

Frans Hommersom Schoenmakerij

Top dat je dit doet!

13

Anonymous

13

Theo Egging

Luuk zet hem op. Ik weet zeker dat het gaat lukken en ook met jouw bijdrage zal het vast goed komen.

13

Marianne Backx

Via je oma hoorde ik dat je geld aan het ophalen bent. Heel veel succes, Sep!

13

Overbuurtjes

Wat goed Ella dat je meedoet aan deze actie. Zet hem op💪🏼

13

Michel Schalken

Klasse Jules en succes

13

Anonymous

13

Esmée En Jeroen

Succes Kees!! Topper! Groetjes de buuffies

13

Dennis De Bruin

Mooi initiatief, succes!

13

Eric Marian Sanne Bram Van Gemert

Gewéldige kanjer ben je Guus. Zet um op met zwemmen. En super veel s6.

13

Marcel

Hey Maria, zet 'm op ...!

13

Tim Lupker

Zet hem op kanjer!