Asaja earth

Swim to Fight Cancer | Breda 2021

Wij komen in actie tegen kanker...

... om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor ons en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.  Fight cancer en wij zijn jou heel erg dankbaar.


Bedankt voor jullie bijdrage!

21

Els En Gerard

Geweldig!

11

Erika Gaerthe

Zet hem op 💪 je kan het 😘 Erika

16

Frans Swinkels

Succes 💪🏻 🍀

16

Sandy De Valk

Hallo Marc, Je hebt het niet gemakkelijk gehad, zeker de laatste paar jaren niet, maar je geeft niet op. Ik heb je leren kennen als een vechter. Die paar kilometers zwemmen leg je zo af. Succes, Marc. Zet 'm op!

26

Pietertje Van Etten

Zet hem op Milos, je kan het! Mooi dat je dit doet mede ter nagedachtenis aan je moeder. Ik bewaar nog altijd warme herinneringen aan haar en aan de leuke tijd die we hadden tijdens het aanleggen van haar tuin, en ook in die tijd er voor!

36

Dirk Voets

11

Jan Hendriks

Goed bezig kerel!! Succes !!

151

Vansteelandt Bv

16

Anonymous

Succes broer!

10

Jaap Kessels

Goede actie Marc, succes met trainen en de daadwerkelijke km-ers zwemmen. Je hebt een goed hart.

66

Paul Van De Weijer

Hey broer, Ik ben er trots op dat jij dit gaat doen. Helaas is mam niet oud geworden. Maar ze leeft in ons nog elke dag. Ik weet zeker dat ze meekijkt. Succes bro

26

André Swertz

Marc, jouw moeder was een bijzonder goed mens en ik kan dat weten, want ik heb haar ruim 30 jaar (?) mogen kennen en ruim 15 jaar(?) Met haar mogen werken. Goed dat je gaat zwemmen. Je moeder is hier zeker trots op! Succes. Groeten, André Swertz.

25

Martijn Daas

Nondepie wat een verhaal. Deze uitdaging gaat lukken. Succes kerel

51

Mark B

Succes!!! 💪🏼💪🏼

6

Bart

51

M.

3, 2, 1....

Show more