Over ons

Over de organisatie

Kenmerk van Walk to Fight Cancer 4x40KM is dat de deelnemers zelf de organisatie oppakken, ze worden hierin ondersteunt door het fantastische team van Fight cancer. Dit betekent dat deelnemers zelf de routes uitzetten, hotels vastleggen, logistiek planning doen, verzorging onderweg regelen, blarenprikkers, masseurs en fysio’s in het team opnemen etc. etc. Vanuit Fight cancer is er onder andere website ondersteunig en krijg je tips en trucs om zoveel mogelijk donateurs te werven.

Krijg je ook zo’n zin om in jouw regio een Walk to fight Cancer te organiseren? Met familie, collega's of vrienden de 4x40KM uitdaging aangaan om zo een vuist maken tegen kanker is een heel bijzondere ervaring. Iedereen loopt met iemand in zijn of haar gedachten – omdat kanker zo veel mensen raakt. Het is een evenement met een lach en een traan, dat enorm verbindt.

Bij elke Walk to Fight Cancer 4x40KM editie werken wij met een lokaal organisatieteam dat het evenement op poten zet – en altijd met de inzet van een ervaren projectleider. Inmiddels hebben wij - dankzij alle kennis en ervaring van lokale organisaties én van ons als landelijke organisatie – een krachtige basis neergezet zodat we (nieuwe) Walk edities goed kunnen faciliteren. Daarnaast hebben wij sinds kort een topper in ons team die graag meedenkt over alle mogelijkheden rondom Walk to Fight Cancer. Max schuwt zelf de uitdaging ook niet…. (www.fightcancer.nl/fundraiser/pickyourbattles/Pick-Your-Battles). Tegenwoordig is Max werkzaam als projectmanager o.a. voor Walk to Fight Cancer en is hij het eerste aanspreekpunt voor alle Walk gerelateerde vragen.

Vind jij het interessant om verder te sparren over het organiseren van een Walk to Fight Cancer in jouw regio? Neem dan contact op met Max: max@fightcancer.nl

Over Love life. Fight cancer.

In totaal krijgen in Nederland meer dan 100.000 mensen per jaar kanker. Onder het motto “Love Life. Fight cancer.” Wil Fight cancer mensen inspireren om samen de strijd tegen kanker aan te gaan. Je kunt ons op verschillende manieren helpen, zoals een actie starten voor Fight, geld doneren of vrijwilliger worden. Samen kunnen wij onze droom realiseren: een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Wil je weten welke onderzoeken we al ondersteund hebben? Kijk dan eens op onze onderzoekers pagina. KLIK HIER