0VER ONS

Walk to Fight Cancer (Kijkduin) 2021 organisatie: 

Myung (AskMy) - Projectmanager Walk to Fight Cancer (Kijkduin)

Living on the edge, oftewel pak het leven aan en ga niet wachten tot het naar je toe komt. Dit is hoe ik in het leven sta, want zoals we helaas weten kan het leven ook ineens over zijn. In mijn eigen directe omgeving ben ik spijtig genoeg veelvuldig in aanraking gekomen met de strijd die kanker heet. Het is dan ook een eer om een Walk to Fight cancer te mogen organiseren en zo mijn steentje te kunnen bijdragen voor kankeronderzoeken. Daarnaast mag ik mezelf naast levensgenieter ook wandelaar noemen en ben ik sinds vorig jaar begonnen met het Pieterpad te lopen.

Teddy - Website beheer

Toen ik van dit evenement hoorde was ik meteen enthousiast, een gezellige wandel maar tegelijk ook geld ophalen voor kankeronderzoeken! Met behulp van de website hoop ik dan ook te kunnen meehelpen aan een mooi eindbedrag. 

Buse - Social media beheer 

Sinds kleins af aan hield ik er al van om mensen te helpen. Nu ik steeds ouder wordt probeer ik iets te betekenen voor andere. Ik ben super enthousiast om mij in te zetten voor Fight cancer en om mee te helpen aan Walk to Fight Cancer!

Laura & Jennifer - Beachclub LaParade (www.beachclublaparade.nl)

In het idyllische plaatsje Laparade in Frankrijk ontstond het idee om een beachclub te beginnen. Wij willen ervoor zorgen dat onze gasten een heerlijk relaxte stranddag beleven. Van een gezond ontbijt en een uitgebreide lunch tot een heerlijk diner of gewoon een gezellig hapje of drankje. Dankzij de vele faciliteiten en mogelijkheden op onze locatie kunnen gasten altijd genieten van het prachtige strand van Kijkduin. Daarnaast dragen wij Fight cancer een warm hart toe en willen wij ons steentje graag bijdrage aan kankeronderzoeken en de maatschappij.

Over Fight cancer
Een op de drie mensen in Nederland krijgt kanker. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ wil Stichting Fight cancer mensen inspireren om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Iedereen kan een bijdrage leveren door een eigen actie te starten, deel te nemen aan een van onze lokale evenementen door het hele land, geld te doneren of vrijwilliger te worden. Met de fondsen die wij werven, financieren wij via KWF Kankerbestrijding wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. Dat zorgt voor meer genezing en minder kanker, en is daarom van levensbelang. Samen zetten wij ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Fight cancer heeft de ANBI-status en houdt zich aan de richtlijnen van het CBF. Bekijk hier de brand video van Fight cancer en lees hier meer over de onderzoeken die Fight cancer steunt. Neem ook eens een kijkje op ons LoveLife platform.