WALK TO FIGHT CANCER KIJKDUIN 2021

€11.246 totaal opgehaald!

507 donateurs
71 deelnemers

WALK TO FIGHT CANCER KIJKDUIN 2021

Te veel mensen krijgen te maken met Kanker. Help ons meer geld in te zamelen voor kankeronderzoeken. Trek je wandelschoenen aan alleen of samen met je collega’s, vrienden of familie en loop 10 of 20 km mee in de omgeving van Kijkduin op zondag 10 oktober 2021.

Het doel is om met alle wandelaars zoveel mogelijk donaties op te halen voor Stichting Fight cancer. Wandel ook mee om fondsen te werven voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

*Inschrijving gesloten*

Voor de wandelaars van de Walk to Fight Cancer Kijkduin, én iedereen die zin heeft, is er een feestelijke afsluiting van de dag aan zee!

Met een benefietvoorstelling om 16:00 uur: Een Flinke Linkse Vrouw

Na hun succesvoorstelling DOEK! van Maria Goos, staan Linda Møller en Casper van Bohemen opnieuw tegenover elkaar in ’Een Flinke Linkse Vrouw’, van Aaf Brandt Corstius. Een komedie over visite en vis, winners en losers en Homeless van Paul Simon. Meer lezen over de voorstelling? KLIK HIER 

In samenwerking met Zeevlam Producties en Beachclub LaParade wordt een groot deel van de kaart- en dinerverkoop van deze benefiet middag/avond aan Stichting Fight cancer gedoneerd.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en wandelaars van de walk krijgen voorrang op de toegang van de voorstelling en het diner.

Kaarten bestellen? KLIK HIER

Top deelnemers

DONEREN