WAT IS WALK TO FIGHT CANCER "SPECIAL 2020 EDITION"?

We mogen weer! Op 24 juni hebben wij allen van de overheid positief nieuws mogen ontvangen over de versoepeling van de huidige coronamaatregelen. Dit betekent dat wij op 5 september mogen wandelen! Uiteraard blijven wij kleinschalig en nemen we de 1,5 meter regels zeer serieus. Wij hopen door heel Nederland weer op een actieve manier de aandacht te kunnen krijgen voor leven met kanker en kankeronderzoek! Samen maken we een fuist tegen kanker!

2020 is een bijzonder jaar en de huidige covid-19 situatie raakt ons allemaal. Zo zijn al onze events voor 2020 geannuleerd. Het zou qua aantal ons beste jaar ooit gaan worden. Toch willen we met al onze Fighters dit jaar alsnog een passende activiteit organiseren om fondsen te werven voor kankeronderzoek.  

Dus gaan wij op zaterdag 5 september gaan we met zoveel mogelijk teams door heel het land wandelen. 10 of 20 kilometer rondom je eigen stad of dorp. Met maximaal 99 deelnemers. Heerlijk met bekenden of familie er op uit voor het goede doel. 

Het gezamenlijk doel is om zoveel mogelijk donaties op te halen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Doe mee, organiseer ook een Walk to Fight cancer in je eigen regio en help er voor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.

DOE MEE