VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder tref je de meest voorkomende vragen over de Walk to Fight Cancer "Special 2020 Edition".

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar: 

info@fightcancer.nl en wij beantwoorden jouw vraag dan zo snel mogelijk.

Wanneer vindt Walk to Fight Cancer "Special 2020 Edition" plaats?

Op 5 september 2020 zal er op verschillende plaatsen in Nederland worden gewandeld. Kijk voor een actueel overzicht op de homepage.

Waar vindt de Walk to Fight Cancer "Special 2020 Edition" plaats?

Walk to Fight Cancer is bevestigd in 's-Hertogenbosch, Achterveld / Amersfoort, Amsterdam, Maarn (Utrechtse Heuvelrug), Nederweert, Purmerend Beemster, Tilburg, Utrecht, Wageningen en Zwolle.Wil je ook een Walk in jouw stad of dorp in 2021? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel kilometen moet ik wandelen? 

De routes zijn zo uitgestippeld dat je ongeveer 10 of 20 kilometer wandeld. Het kan zijn dat er net iets meer of minder meters worden gelopen.

Wie mogen er meedoen?

Iedereen mag mee doen! De Walk to Fight Cancer "Special 2020 Edition" is geen wedstrijd. Van 8 tot 80 jaar is welkom om te lopen! 

Wat zijn de kosten om mee te mogen doen aan Walk to Fight Cancer "Special 2020 Edition"?

De kosten om deel te nemen zijn € 15,- per deelnemer. Inruil hiervoor krijgt de deelnemer een eigen actiepagina en wat lekkers op de dag van Walk to Fight Cancer 2020 "Special Edition".

Hoe kan ik mij inschrijven voor een van de Walk to Fight Cancer "Special 2020 Edition"

Inschrijven kan via de website van Walk to Fight Cancer "Special 2020 Edition", via de doe mee knop kun je kiezen bij welke locatie je wilt deelnemen of direct via deze link

Tot wanneer is inschrijven mogelijk voor een van de Walk to Fight Cancer "Special 2020 Editions"?

Tot 3 september 2020 12 uur kan er worden ingeschreven.

Kan ik mijn deelname annuleren of overdragen aan iemand anders?

Deelname kan in overleg met Fight cancer worden geannulleerd. Het overdragen van een startbewijs is niet mogelijk. 

Wat is de route van mijn Walk to Fight Cancer Special Edition 2020? 

Samen met de lokale organisaties zijn er mooie routes uitgezet welke binnen 2 weken voor de start bekend worden gemaakt! De routes zijn dan terug te vinden op de pagina "Locaties en routes".

Waar moet ik mij melden op de dag van mijn Walk to Fight Cancer 2020 Special Edition?

Er is een vertrekpunt waar vanuit de wandelaars starten en een finish locatie. Deze locatie zijn geen verzamelplaatsen, eenmaal aangekomen bij de start is het de bedoeling om direct te vertrekken en aan de wandeling te beginnen. Bij de finish krijg je een medaille uitgerijkt en vragen we je direct om richting huis te vertrekken zodat we de veiligheid van alle deelnemers kunnen waarborgen.

Wij nemen de corona regels zeer series en willen iedereen vragen deze ook in acht te nemen, zodat wij de Walk to Fight Cancer op een veilige en verantwoorde manier kunnen organiseren.

Start iedereen tegelijk of zijn er starttijden?

Er kan na aanmelding op locatie worden gestart tussen 9 uur en 10 uur.

Mag ik supporters mee?

Wij willen dit evenement kleinschalig en verantwoord organiseren. Je kan meewandelen met je familie of vrienden, maar helaas is supporten bij de start, finish of langs de route niet mogelijk. Zo kunnen we veilig met elkaar wandelen voor het goede doel.

Hoe kan ik mij voorbereiden?

Lees voor een gedegen voorbereiding de volgende website eens door: KLIK HIER

Moet ik zelf eten / drinken meenemen? 

Het is altijd verstandig om genoeg eten en drinken mee te nemen. Wij verzorgen voor alle deelnemers een lunchpakket, welke halverwege de route zal worden uitgedeeld.

Kan ik ook mobiel inschrijven, betalen en/of doneren

Ja, de website werkt ook op mobiel. Deze kun je ook gebruiken om je in te schrijven en te doneren.

Wat gebeurt er met het inschrijf- en donatiegeld?

Het inschrijfgeld wordt gebruikt om de kosten voor het evenement te dekken. De donaties gaan direct naar Fight cancer. Dit geld wordt gebruikt voor onderzoek naar kanker en de genezing ervan. Wil je meer informatie over de projecten van Fight cancer? Neem dan vooral een kijkje op de website. 

Hoe maak ik een donatie?

Via de doneer nu button kom je op de pagina waar alle wandelaar op staan. Kies de wandelaar op wie jij wilt doneren, vervolgens het bedrag (of zelf te kiezen bedrag) en bepaal op welke manier je de donatie wilt overmaken. Donaties op factuur hebben een verwerkingstijd van 5 dagen. 

Wat gebeurd er met mijn inschrijfgeld of donatie wanneer het evenement niet doorgaat? 

Als het evenement wordt gecancelt zullen inschrijfgelden minus de al gemaakte kosten door de organisatie worden geretourneerd. De opgehaalde donaties zullen niet worden geretourneerd en komen ten bate aan Fight cancer! Kijk voor de onderzoeken die worden gefinancieerd op de volgende pagina, hier.

Tot wanneer kan er worden gedoneerd?

Tot twee weken na het evenement kan er worden gedoneerd, 19 september 2020.

Wanneer wordt het totaal bedrag bekend gemaakt?

Het totaal bedrag dat wordt opgehaald is te zien op de website, www.walktofightcancer.nl. Daar staat de actuele donatiestand. Tot twee weken na he evenement kan er worden gedoneerd.

Wat is Fight cancer?

Fight cancer is een jonge en eigentijdse stichting die samen met jou vecht tegen kanker, door fondsen te werven voor KWF Kankerbestrijding. Wij hebben een duidelijke doelstelling: vier het leven, vecht tegen kanker, steun kankerbestrijding en red levens. Daarom luidt het motto van Fight cancer: Love life. Fight cancer.

Fight cancer draagt niet alleen bij aan bewustwording maar stimuleert ook iedereen die zich betrokken voelt bij kankerbestrijding en om zelf in actie te komen. Dat kan op allerlei verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld merchandise-artikelen kopen, donateur worden, deelnemen aan evenementen of acties van Fight cancer of zélf een actie organiseren voor Fight cancer.

Waarom Fight cancer?

Fight cancer is ontwikkeld om jongere mensen meer te betrekken bij kankerbestrijding in Nederland. Fight cancer stelt dat je ook op een positieve en eigenzinnige manier kan bijdragen, op welke manier dan ook. Hiermee richten wij ons primair op jongvolwassenen (18-45 jaar).

Wij hebben een helder doel: dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.

Dat doel willen we halen door een beweging te creëren tegen kanker. Samen kunnen we aandacht vragen voor kankerbestrijding en extra inkomsten genereren voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. En dat is hard nodig: nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in zijn of haar leven kanker.

Wat doet Fight cancer? Vanuit de liefde voor het leven gaan we de strijd tegen kanker aan. Door samen met jou een beweging te creëren tegen kanker, zorgen we ervoor dat er awareness ontstaat voor kanker onder jongvolwassenen. Met de fondsen die wij werven financieren we, via KWF Kankerbestrijding, wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. Fight cancer houdt zich aan de richtlijnen van het CBF. Om onderzoek naar kanker te kunnen blijven doen, en om mensen goed voor te lichten is nog steeds heel veel geld nodig. Daarom roept Fight cancer iedereen op om in actie te komen. Jij maakt het verschil! Van het organiseren van een benefietparty of hardloopwedstrijd, tot een donateurschap. Alles kan. Want wat je ook doet, met jouw actie steun je de strijd tegen kanker.

Wat is het doel van Fight cancer?

Dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.

Dat doel willen we halen door een beweging te creëren tegen kanker. Samen kunnen we aandacht vragen voor kankerbestrijding en extra inkomsten genereren voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. En dat is hard nodig: nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in zijn of haar leven kanker. 

Wat doet Fight cancer?

Vanuit de liefde voor het leven gaan we de strijd tegen kanker aan. Door samen met jou een beweging te creëren tegen kanker, zorgen we ervoor dat er awareness ontstaat voor kanker onder jongvolwassenen. Met de fondsen die wij werven financieren we, via KWF Kankerbestrijding, wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. Fight cancer houdt zich aan de richtlijnen van het CBF. Om onderzoek naar kanker te kunnen blijven doen, en om mensen goed voor te lichten is nog steeds heel veel geld nodig. Daarom roept Fight cancer iedereen op om in actie te komen. Jij maakt het verschil! Van het organiseren van een benefietparty of hardloopwedstrijd, tot een donateurschap. Alles kan. Want wat je ook doet, met jouw actie steun je de strijd tegen kanker.

Wat gebeurd er met mijn bijdrage?

Met jouw actie en donatie maak je onderzoek naar een oplossing mogelijk. Van iedere gedoneerde euro gaat minimaal 75 cent rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding ten behoeve van kankeronderzoek en preventie.

Waar kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Wat leuk dat je wilt mee helpen aan Walk to Fight Cancer 2020 "Special Edition". Via de volgende link ga je naar het contactformulier, vul je gegevens in en wij nemen direct contact met je op!