Steun Walk & Dance to Fight Cancer Zwolle

Honderden Zwollenaren wandelen op zondag 29 oktober in Zwolle de Walk & Dance to Fight Cancer om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Het is een wandeltocht van ongeveer 25 (of 5) kilometer, gecombineerd met muziek, catering en entertainment langs de route en een spetterend eindfeest met De Grote Karaoke Show in Theater de Spiegel. Zo zetten Zwollenaren zich samen in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Wil jij met jouw bedrijf de Walk & Dance to Fight Cancer een hart onder de riem steken?  
Er zijn vele mogelijkheden om dit bijzondere goede doel te steunen. Neem contact op met het organisatieteam van Walk & Dance to Fight Cancer in Zwolle via zwolle@walkanddance.nl. Hieronder vind je diverse manieren om als bedrijf dit project te steunen.    

Meedoen als businessteam  
Zoek jij toevallig nou net een leuke teambuilding activiteit voor jouw bedrijf? Laat je werknemers meewandelen aan Walk&Dance to Fight Cancer. Een leuk toegankelijk uitje, waarmee je je werknemers ook nog de mogelijkheid biedt om bij te dragen aan het goede doel. Uiteraard krijg je als Business Team ook wat van ons terug, zoals extra zichtbaarheid op onze socials en website. 

Sponsoring  
Willen jullie liever niet meedoen, maar wel bijdragen in cash of natura? Ook daar zijn we natuurlijk erg mee geholpen! We zoeken materiaal- en dienstensponsoren om zoveel mogelijk geld te kunnen doneren aan kankeronderzoek. Als sponsor kun je rekenen op veel toeschouwers en media-aandacht. Jouw bedrijfsnaam mag hier natuurlijk niet ontbreken. We werken niet enkel met 'sponsorpaketten', omdat we altijd een win-win zoeken in de samenwerkingen. 

Bedrijfsvrijwilligersteam? Alle hulp is welkom 
We kunnen alle hulp en handjes goed gebruiken. Vorm met jouw medewerkers een bedrijfsvrijwilligersteam op de dag van het event of bij het maken van promotie. Zo geef je een belangrijke boodschap af naar je team en naar de buitenwereld. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail